| LUONNONKOSMETIIKKA WITH DELI |

Lavera on yksi suurimmista vegaanisen luonnonkosmetiikan tuottajista. Pari vuotta sitten heidän meikkivalikoimansa koki uudistuksen, ja siitä eteenpäin on jatkuvasti tullut uusia meikkejä markkinoille. Suomessa valikoima ei ole niin laaja kuin merkin kotimaassa Saksassa. Mitä taas tulee tuotteiden toimivuuteen… Vuosikymmenien osaaminen näkyy tämän merkin tuotteissa!


My Post (2)


Jos jokin tuote ei täysin yksinään toiminut, oli syynä henkilökohtaiset lähtökohdat joihin en voi kovinkaan vaikuttaa. Eli kyseessä oli joko sävyn sopimattomuus omaan ihon sävyyni tms. Mutta kaikkien käyttämieni meikkien koostumukset ovat todella hyviä!


blogi_inci (1).jpg

Natural Liquid Foundation (Ivory Light 01) 

NaTruesertifioitu/vegaaninen/pakkauskoko 30ml

*SISÄLTÄÄ luomulaatuisia oliivi-, argan- ja jojobaöljyjä sekä kukkaliposomeja samalla suojaten ja hoitaen ihoa. Lähtee ihosta parhaiten öljypohjaisella kasvojen puhdistusaineella.

Laveran MEIKKIVOIDE on kaikista luonnonkosmetiikan kokeilemistani meikkivoiteista toinen suosikkini. Niin sanottu ”työstöaika” on tarpeaksi pitkä – eli tämä ei jämähdä tai kuivahda heti saatuasi sen ihollesi. Selektiivisen kosmetiikan meikkivoiteisiin verrattuna – ei siis haittaa, että silikoni puuttuu!

Pitkäkestoinen ”10h formula” on nestemäinen meikkivoide, antaen keskivahvan peittävyyden ja pysyy hyvänä koko päivän. (Tietenkin oikein levitettynä & asetettuna!) Minulla on kevyesti rasvoittuva iho ja tämän meikkivoiteen päälle taputtelen isolla tuuhealla siveltimellä irtopuuterin, jonka jälkeen painelen sen voimakkaasti ihon pintaan nihkeällä make-up blenderillä tai vastaavalla meikkisienellä. Päivän aikana taputtelen kasvoja kevyesti (halpaan) wc-paperiin tai silkkipaperiin. Voidemainen meikkivoide tuntuu iholla miellyttävältä ja lopputulos ei ole liian mattamainen vaan jotenkin hehkuvan kuulas. Tätä meikkipohjaa on myös helppo kerrostaa esimerkiksi silmien alle ja luomille, jos haluaa skipata peiteaineen.

https://www.youtube.com/watch?v=7DT-H2p6ceATässä video blogin YouTube-kavanalla jossa käytän Laveran meikkivoidetta yhdessä Skin Moodin make-up blenderin kanssa.


JOS PUHUTAAN meikkivoiteen sävyistä; keski-eurooppalaisille ihonsävyille suunnatuissa meikkivoiteissa on yksi suuri ongelma. Jos omaat pohjoismaalaisen kalpean ihon, on sinunkin vaikea löytää ihonsävyysi sopivaa meikkivoidetta. Monien merkkien valikoimissa on noin 6 sävyä – ja niistä vaalein on yleensä keltapohjainen sekä liian tumma. Tuntuu puuttuvan se ”oikea ivory” 1 & 2, että sävyt on lähes kaikissa tapauksissa aloitettu vasta numerosta 3 tai jopa 4. Ja tietenkin; ne tummimmat sävytkin puuttuvat. Itse ratkaisen ongelman, joko sekoittamalla toisen merkin tarpeaksi vaaleaa meikkivoidetta sekaan tai käyttämällä itseruskettavaa. Tai sekoittamalla päivävoidetta sekaan jolloin saan BB-voidemaisen lopputuloksen.

*Kaikki luonnonkosmetiikan meikkivoiteet eivät kuitenkaan hyväksy toisen merkin formulaa sekaansa…


blogi_inci (2).jpg

FINE LOOSE MINERAL POWDER: Transparent

NaTrue-sertifioitu/talkiton/ vegaani/pakkauskoko 8g.

*SISÄLTÄÄ ruusun, lehmuksenkukan & malvan luomukukkaisuutteiden ansiosta tuote myös hoitaa ihoa. Ei siis kuivata. Ja tuoksuu vienosti hyvälle!

Laveran VIIMEISTELYPUUTERI on hienojakoinen – luonnon mineraaleja sisältävä – läpikuultava puuteri. Se tekee ihosta kuulaan mattapintaisen kiinnittäen meikin.


Tämä postaus oli kerrankin lyhyt. Viime viikko menikin kaikessa muussa kuin omassa elämässä – ja tämä viikko meneekin Tallinnassa. Lupaan kertoa uusimmat luonnonkosmetiikka-uutiset Tallinnasta seuraavalla viikolla!

insta_inciFacebookin virallinen sivusto:

Luonnonkosmetiikka With Deli

Instagram:

@luonnonkosmetiikkawithdeli

@luonnonkosmetiikka_channel

Bloglovin: Luonnonkosmetiikka With Deli

The Blog Jungle: Luonnonkosmetiikka With Deli


https://www.blogit.fi/luonnonkosmetiikka-with-deli/seuraa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: