| LUONNONKOSMETIIKKA WITH DELI |

Saksalainen luonnonkosmetiikkamerkki Lavera on yksi vanhimmista luonnollisista kosmetiikkamerkeistä sekä pioneeri vegaanikosmetiikassa – 95% tuotteista on kansainvälisen Vegan-liiton hyväksymiä. Tuotteiden vegaanisuus sekä tae 100% luonnollisuudesta selviävät logoista; NaTrue-logo varmistaa, että tuotteet täyttävät sertifioidun luonnonkosmetiikan kriteerit & Vegan-logo varmistaa, että raaka-aineissa ei ole eläinperäisiä ainesosia. 

Jos tuote ei ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, Vegan-sertifikaatti ei yksinään pois sulje synteettisiä raaka-aineita. Valitettavan usein vegaanikosmetiikassa eläinperäiset ainesosat on voitu korvata esimerkiksi erilaisilla muovijohdannaisilla… Ja mikromuovit (+muut muovit) – nekin aiheuttavat haittaa maapallomme eläimille!!!


lavera_meikit (7)


Laveran tuotteita on jo melkein 300!!! Niiden pohjana on yli 300 luomuraaka-ainetta, joista suurin osa tuotetaan itse Laveran toimesta. Tuotekehitys & tuotanto ovat alusta lähtien tapahtuneet Saksassa. Ja mikä parasta- huokeahintainen luonnonkosmetiikan ns. markettimerkki on myös toimiva sekä helposti saatavilla! Jopa Suomen Prismoista & Citymarketeista saa ostettua tämän merkin tuotteita.

Tässä postauksessa kokemuksia Laveran luomiväreistä – muutaman valioyksilön avulla. Seuraavissa julkaisuissa enemmän Laveran meikkejä…


My Post


YouTube_laveraTässä video blogin YouTube-kavalla: Laveran meikkejä kokeilussa.


lavera_meikit (3)

Indian Dream Quattro 

ILLUMINATING EYESHADOW – HOHDELUOMIVÄRIPALETTI koostuu metallinhohtoisista säihkyvistä mineraaliluomiväreistä; khaki-kulta, persikka-kupari, ruusu-kupari & syvä kaakao. Tällä paletilla saa luotua näyttävän silmämeikin – mutta ne sopivat myös joka päiväiseenkin meikkiin. Jujuna on ”Wet & Dry Application” mahdollisuudet. Elikkä luomiväreistä irtoaa kuivalla siveltimellä maltillisesti tuotetta ja kostealla sieveltimellä värit räjäyttävät pankin. Kosteana käytettynä lopputuloksesta saa todella intensiivisen. Jopa vaisusta vihertävästä kullasta saa aivan toisen luonteen esiin!

Muista! Litteä sivellin luomivärien taputteluun luomelle, tuuheampi sivellin häivyttämiseen. Parhaiten ”wet application” tapahtuu tiiviillä peiteainesiveltimellä.


blogi_inci (1).jpg


Niin kuin kaikkia luomivärejä, näitäkin, kannattaa kokeilla levittää sormin, tarvittaessa häivyttää siveltimellä. Näin pigmenttisyys nousee helposti toiselle tasolle, sekä värit tarttuvat vaivattomasti luomelle. Huomioinarvoista on luomivärien tiivis koostumus, jopa tuuhealla häivytyssiveltimellä pöllytellessä ei tuote varise liialti myöskään poskille. Ja mikä pysyvyys!

YLLÄTYS: Normaaliin tapaani lämpimän suihkun alla liotellessani silmämeikkiäni, ja siirtyessäni peilin ääreen poistamaan ripsivärejä….yllätyin iloisesti… Mitään – ei siis mitään – luomiväreistä ollut lähtenyt suihkun alla! Siis what??? Yleensä koko silmämeikki ripsareita myöten on jo valumissuunnassa tuossa vaiheessa mutta ei Laveran Indian Dream. (Alemmassa kuvassa käsivartta huuhdeltu lämpimässä suihkussa.)

Tähän vielä vedenkestävä ripsari tai ripsienpidennykset – tai hyvät tekoripset – niin jo ollaan valmiita rantapäivään!


lavera_meikit (5)


lavera_meikit (6)


NaTrue-sertifioitu/vegaaninen/talkiton/pakkauskoko 4x05g

IndianDream/INCI: Glycerin, Tricaprylin (vegetable glycerin oil), Silica, Lithothamnium Calcareum (Algae) Powder, Magnesium Stearate, Fragrance (Parfum)**, Lecithin, Microcrystalline Cellulose, Algin, Potassium Cetyl Phosphate, Organic Alcohol*, Limonene**, Benzyl Salicylate**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Citronellol**, Benzyl Alcohol**, [+/- Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Iron Oxide (CI 77491), Iron Oxide (CI 77499)]

*sertifioidut luomuviljellyt raaka-aineet/**luonnollisia eteerisiä öljyjä


My Post (1)


Latte Macchiato 03

MONO PRESSED EYESHADOW mineraaliluomivärit ovat myös runsaan pigmenttipitoisia. Näistä irtoaa kuivallakin siveltimellä paremmin tavaraa kuin ”Wet & Dry” väreistä, ja tietenkin sormin – vielä enemmän. MONO luomivärien laajasta sävyvalikoimasta löytyy matta- ja hohdesävyjä. Myös selkeästi perus tumma matta ja vaalea matta löytyvät. Sinisilmäisenä ruskeiden luomivärien suurkuluttajana olen aina niiden ruskeiden perään…

Hellävaraiset mono-luomivärit, sopivat myös piilolinssien käyttäjille./NaTruesertifioitu/vegaaninen/talkiton/pakkauskoko 2g

LatteMacchiato/INCI: Tricaprylin (vegetable glycerin oil), Magnesium Stearate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Trihydroxystearin, Hydrogenated Lecithin, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Rosa Centifolia Flower Extract*, Tilia Cordata Flower Extract*, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract*, Camelina Sativa Seed Oil, Tocopherol (Vitamin E), Helianthus Annuus Sunflower Seed Oil, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Water (Aqua), Organic Alcohol*, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Geraniol**, Linalool**, Citronellol**, Citral**, Benzyl Benzoate**, [+ /- Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxide (CI 77491), Iron Oxide (CI 77492), Iron Oxide (CI 77499), Silica, Ultramarines (CI 77007)]

*sertifioidut luomuviljellyt raaka-aineet/**luonnollisia eteerisiä öljyjä


Pearly Rose 02 

MONO PRESSED EYESHADOW ovat helposti levittyviä luomivärejä. Pearly Rose on helmiäisävyinen vaalenpunainen. Tuote sisältää runsaasti mineraaleja, luomuöljyjä & luomukukkauutteita. Tämäkin luomiväri on peittävyydeltään hyvä ja häivytettävyys erinomainen. Sopii myös kasvoille shimmer-highlighteriksi!

NaTruesertifioitu/talkiton/pakkauskoko 2g

PearlyRose/INCI: Tricaprylin (vegetable glycerin oil) , Magnesium Stearate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Trihydroxystearin, Hydrogenated Lecithin, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Olea Europea (Olive) Fruit Oil*, Rosa Centifolia Flower Extract*, Tilia Cordata Flower Extract*, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract*, Camelina Sativa Seed Oil, Tocopherol (Vitamin E), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Water (Aqua), Alcohol*, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Geraniol**, Linalool**, Citronellol**, Citral**, Benzyl Benzoate**, [+/- Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxide (CI 77491), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Carmine (CI 75470), Iron Oxide (CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Iron Oxide (CI 77510), Tin Oxide (CI 77861)]

*sertifioidut luomuviljellyt raaka-aineet/**luonnollisia eteerisiä öljyjä


lavera Naturkosmetik

Tutustutaampa hieman Laveran yli 3o-vuotiseen taipaleeseen!

1987 – Minä synnyin! Myös Lavera perustetaan. Ensimmäisenä sarja Basis Sensitiv; huulirasva, suihkugeeli & vartaloemulsio.

1991/1992 – Laveran ensimmäiset meikkituotteet ilmestyvät; huulipuna & poskipuna.

1993 – Erillinen Faces-kasvojenhoitoperhe lanserataan.

2000 – Body Spa-tuoteperhe lanseerataan. 

2007 – NHS Nordic Health Systems tuo Laveran Suomen markkinoille. (*Osa blogissa mainituista tuotteista on saatu maahantuojalta eli NHS:ltä.)

2008 – Oma luomuainesosatuotanto aloitetaan.

2011 – Kasvo- ja värikosmetiikkatuotteiden kokonaisvaltainen uudistus.

2014/2015 – Kaikki Laveran tuotteet siirtyvät NaTrue-sertifioinnin alle, aiemmin BDIH-sertifioitu.


Mitä mieltä olette Laveran luomiväreistä? Oletteko kokeilleet?


delivideokanava_instaFacebookin virallinen sivusto:

Luonnonkosmetiikka With Deli

Instagram:

@luonnonkosmetiikkawithdeli

@luonnonkosmetiikka_channel

Bloglovin: Luonnonkosmetiikka With Deli

The Blog Jungle: Luonnonkosmetiikka With Deli https://www.blogit.fi/luonnonkosmetiikka-with-deli/seuraa

2 Replies to “Laveran meikkejä: Osa 1”

  1. Laveran meikkejä tai ihonhoitotuotteita en ole testannut, vaikka tuttu merkki onkin. Kiinnostaa mikä pohja sinulle on tuossa kuvassa, jossa dainty rose huulilla? Ihan kuulan ja hehkeä iho!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: