| LUONNONKOSMETIIKKA WITH DELI |

KASVOJEN HELLÄT PUHDISTUSTUOTTEET: OSA 1

Scroll down to content

 Kun puhdistan kasvojani, olen henkeen & vereen ”öljypuhdistusihminen” – melkein. Jopa minäkin haluan silloin tällöin ”kaiken öljyn” iholtani pois. Ns. aloittaa alusta. Kun päätän niin tehdä, olen etsinyt siihen hellävaraisimmat tuotteet. Suosin tuotteita, mitkä eivät riko ihon hydrolipidikalvoa – ainakaan liikaa. Ihon suojakerros koostuu rasvahapoista/talista, hyaluronihaposta, karbamidista sekä maitohapoista. Nämä aineet sitovat kosteutta & tasapainottavat ihon pH:ta. Näitä arvokkaita – ihomme luonnollisia – suoja-aineita ei tule ”riistää” ihon pinnalta. Muuten tuloksena on kykenemättömyys suojautua epäpuhtauksilta sekä kuivuminen. Tällöin ihomme ensireaktiona on suojautua, jolloin ihomme rupeaa tuottamaan liikaa talia. Vaikka ihosi olisikin yli-rasvoittuva ei se tarkoita, että se olisi kosteutettu! 

Muista, ihomme tarvitsee vesikosteutta & rasvakosteutta!

Ihomme ”puhdistaminen” on aina koettelemus erityisesti kasvojen iholle. Prosessi poistaa rasvaa sekä kosteutta iholta. Mitä voimakkaampi ”pesu” on, sitä vaikeampi on ihon palautua. Ihon suojautumiskyky ulkoisilta ärsykkeiltä voi heiketä jos sitä toistuvasti pestään liikaa & liian tehokkaasti. Kannattaa siis käyttää hellävaraisia, saippuattomia & ihon pH:ta tasapainottavia tuotteita. ’Öljy’ on aina paras, mutta onneksi sen rinnalla toimivat myös muut puhdistustuotteet.


IROISIE PUHDISTUSGEELI KASVOILLE – ”misellikoostumus”

Iroisie Gelée Douceur Démaquillante on hellävarainen puhdistusgeeli kasvoille. Se on miedon tuoksuinen sekä alkoholiton. ”Misellivesimäisen” koostumuksensa ansiosta se on monikäyttöinen puhdistustuote, jota voidaan käyttää esim. vanulappujen kanssa – ilman vesihuuhtelua. Tämä tuote sopii kasvojen päivittäiseen puhdistukseen sekä kevyen meikin poistoon. Itse kuitenkin LÄMPIMÄSTI SUOSITTELEN esim. meikinpoistoon öljypohjaista tuotetta, ja vasta puhdistuksen viimeistelyyn (halutessasi) tälläistä hellää vaahtoavaa puhdistustuotetta. Kasvovettä tietenkään unohtamatta..!


iroisie


Sisältää ruiskaunokin kukkaisvettä, fermentoitua sokeria (Sclerotium Gum), sitruunan kuoriöljyä, papaijan hedelmämehua & merifenkolin uutetta. Soveltuu myös herkälle iholle.

Sisältää hajusteita. Sopii vegaaneille. ECOCERT-sertifioitu. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Eläinkokeeton.

OMA KÄYTTÖKOKEMUS: Tämä puhdistusgeeli tuntuu ylelliseltä iholla. Tuotteen olen saanut muistaakseni osana 2016 loppuvuoden Jolie Boxia. Tätä tarvitsee todella vähän – siksi sitä onkin vielä hieman jäljellä melkein vuoden käytön jälkeen! Tämä kaunis puteli on minun ”go to” -puhdistustuote matkoilla. Se poistaa tarvittaessa liian öljyisyyden iholta sekä meikinjämät – kuivattamatta ihoa liikaa. Vaikka poistankin meikit iholtani vain öljyllä, käytän silloin tällöin puhdistuksen viimeistelyyn tälläistä tuotetta.

Oletko kuullut K-BEAUTY ”trendistä” nimeltään kaksoispuhdistus? Jos kiinnostaa mikä se on, tässä linkki blogini videokanavalle kyseiseen videotutoriaaliin.  >>>

| KAKSOISPUHDISTUS |https://www.youtube.com/watch?v=89c3ir9bep4

Iroisie on ranskalainen hoitolasarja, jonka tuotteita käytetään myös Pariisin maineikkaassa Ritz-hotellissa. Itse nimi tulee Ranskan Bretagnen äärellä sijaitsevasta Iroise nimisestä merestä, mer d’Iroise. Se on yksi maailman puhtaimmista & monimuotoisimmista UNESCOn suojelemista meristä.


Biodelly.fi tarjoaa lukijoilleni ALEKOODIN maaliskuun ajan! Koodilla WITHDELI saat 10 % alennuksen – kaikista tuotteista – verkkokaupasta maaliskuun 2018 loppuun asti.

Iroisie PUHDISTUSGEELI 22,50€ (100 ml.)


AVRIL PUHDISTUSGEELI KASVOILLE – ”saippuaton koostumus”

AVRIL Le Gel Nettoyant Visage puhdistusgeeli on koostumukseltaan saippuaton, joten se sopii sinulle jos haluat vaahtoavuutta puhdistustuotteeltasi, mutta haluat väittää rankasti peseviä sulfaatteja. Tämäkin tuote on ranskalainen, koostumus on tässäkin riittoisa, tuoksultaan tämäkin on mieto mutta hinnaltaan huomattavasti edullisempi. Edullisin hinta muuten löytyi jälleen kerran – Biodelly.fi verkkokaupasta!

AVRIL PUHDISTUSGEELI 5,90€ (100 ml.)

Luonnonkosmetiikan erikoisliike Biodelly.fi tarjoaa lukijoilleni koodilla WITHDELI, 10 % alennuksen – kaikista tuotteista – verkkokaupasta maaliskuun 2018 loppuun asti.

avril.jpg


Sisältää rauhoittavaa spelttivehvän jyvävettä, uudistavaa tarhakehäkukan kukkaisuutetta sekä kosteuttava luomulaatuista aloe veran lehtimehupulveria. Sopii kaikille ihotyypeille mutta erityisesti esimerkiksi nuoremman ihon ensimmäiseksi (vaahtovaksi) puhdistustuotteeksi (jos sitä haluaa) miedon & tasapainottavan koostumuksensa ansiosta.

99 % ainesosista luonnollisia – 10 % kokonaisainesosista luomulaatuisia

Miedosti hajustettu. Sopii vegaaneille. ECOCERT-sertifioitu. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Eläinkokeeton.

OMA KÄYTTÖKOKEMUS: ”Pesee” hieman enemmän kuin Iroisien puhdistusgeeli. Tuoksu on miedompi. Tätäkin on miellyttävä käyttää osana kaksoispuhdistusta. Jos käyttäisin tälläistä tuotetta joka päivä – ilman öljypuhdistusta, saisin läträtä kasvovedellä, paksummalla kasvovedellä & seerumilla sekä paksummalla kasvovoiteella. Käytän kaikkia mainittuja tuotteita, mutta ihoni on tasapainossa joten ihoni kunto ei romahda jos käytän silloin tällöin kevyesti vaahtoavaa puhdistustuotetta kasvoilleni.


KÍVVÍ PUHDISTUSGEELI KASVOILLE – ”antibakteerinen koostumus”

KÍVVÍ Pyrus Cydonia Facial Cleansing Wash on kevyesti vaahtoava kasvopesu. Miedot säilöntäaineet ovat peräisin luonnollisista eteerisistä öljyistä. Latvilaisen merkin monet uutteet ovat peräisin baltian ravinnerikkaista kotoperäisistä kasveista, niiden marjoista & hedelmistä.


kivvi.jpg


Sisältää aloe veran lehtiuutetta, kosteutta sitovaa oliivin hedelmäöljyä, ruiskaunokkiuutetta, rauhoittavaa kamomillasaunion kukkaisuutetta, kosteuttavaa nystysilmäruohouutetta, vitamiinipitoinen kvittenuutetta ja pehmentävää kiiviuutetta sekä antibakteerisia tarhakehäkukan sekä siankärsämön uutteita. Mieto puhdistusgeeli sopii kaikille ihotyypeille.

99% luonnollisia ainesosia – 11% luomuviljeltyjä ainesosia

Miedosti hajustettu. Sopii vegaaneille. ECOCERT-sertifioitu. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Eläinkokeeton.

OMA KÄYTTÖKOKEMUS: Ostin tämän sekä saman sarjan kasvoveden & huulimarmeladin Turun linnan sisäpihalta, keskiaikaisten markkinoiden aikaan. Olin yllättynyt, että kaikista paikoista juurikin sieltä löytyi minulle tuntematon sertifioitu luonnonkosmetiikan merkki… Olen ollut todella tyytyväinen tuotteisiin, ja aion todellakin tutustua lähemmin merkin muihin ihonhoidon linjoihin. Hinta – laatusuhde on erinomainen. Puhdistusgeeli tuoksuu hennosti hedelmäiselle ja ei todellakaan vahingoita ihon luontaista talipintaa liikaa. Se vaahtoaa pehmeästi ja on puhdistusteholtaan miedoin näistä kolmesta. Pesee mukavasti meikin pois jne. Tykkään!

KÍVVÍ PUHDISTUSGEELI 8,40€ (150ml.) waku-organics.fi

Knowledge, Ínnovation, Value, Vitality & Ínspiration.

*Sisältää affiliate-linkkejä.*


 LÖYDÄT BLOGINI:

delivideokanava_insta

 FacebookistaLuonnonkosmetiikka With Deli

Instagram:

@luonnonkosmetiikkawithdeli

@luonnonkosmetiikka_channel

BloglovinLuonnonkosmetiikka With Deli

The Blog JungleLuonnonkosmetiikka With Deli

https://www.blogit.fi/luonnonkosmetiikka-with-deli/seuraa


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: