| LUONNONKOSMETIIKKA WITH DELI |

ÖLJYPUHDISTUSKAKKU on meikinpoistoon tarkoitettu puhdistuspala. Öljypuhdistus ei poista ihon omaa kosteutta, ja poistaa tehokkaasti jopa synteettiset meikit. Saippualta näyttävä öljyinen pala on 100% luonnollinen, vegaaninen & säilöntäaineeton. Se on Naantalilaisen luonnonkosmetiikkaa luovan LUONKOS-yrityksen ideoima & käsinvalmistama tuote.


Vuoden alusta minulla on ollut säännöllisessä käytössä Kaakao-puhdistuskakku. Sen on hennon kaakaon – myös aavistuksen vaniljan – tuoksuinen. Tuote on erityisesti suunniteltu meikinpoistoon, minkä se tekeekin hellästi mutta todella tehokkaasti. Jopa minun synteettiset vedenkestävät ripsivärit ja Macin tummanpunainen huulipuna saa kyytiä kun hetken hieron öljyisillä käsilläni. ”Öljy liottaa öljyä” -periaatteella.


Luonnonkosmetiikka With Deli


LUONKOS käyttää 100% luonnollisia raaka-aineita tuotteissaan. Suuren osan tuotteisiinsa käyttämistään kasveista/yrteistä he poimivat itse Turun saaristosta. Mahdollisuuksien mukaan he suosivat raaka-aineissaan kotimaista ja luomua. Tuotteissa käytetyt öljyt ovat laadukkaita ja kylmäpuristettuja.


Luonnonkosmetiikka With Deli


🥥 Kookosöljy suojaa bakteereilta ja edistää ihon paranemista. Lähes puolet kookosöljyn rasvahapoista on lauriinihappoa, jonka tiedetään olevan antibakteerinen.

  Kaakaovoin pehmeä koostumus, makeahko tuoksu & helposti sulava koostumus, tekevät siitä ihanteellisen ihonhoidon apulaisen. Kaakaovoin on yksi tehokkaimmista ihon kosteuttaja ja se myös imeytyy hyvin ihoon. Se sopii ihottumien ja ihotulehduksien hoitoon. Kaakaovoi muodostaa antioksidanttisen suojan ympäristön haittoja vastaan ja auttaa palauttamaan ihon kimmoisuuden. 

 Manteliöljy pehmentää ihoa. Sopii erityisesti akneihonhoitoon. Se myös lieventää kutisevaa ihoa sitä voidaan käyttää psoriasiksen ja erilaisten ihotulehdusten hoidossa.

🍫 Raakakaakao mm. kirkastaa ihoa. Korkea antioksidanttipitoisuus.

 Frangipani eteeristä öljyä saadaan ns. Elämän puusta. Öljyllä on antioksidanttisia & tulehdusta lieventäviä ominaisuuksia.

  Benzoepihkauutoksen tärkeimpiä lääkinnällisiä ominaisuuksia ovat mm. antioksidanttisuus & antibakteerisuus. Se on myös tulehduksia lieventävä.

100% luonnollinen/Vegaaninen/Säilöntäaineeton/Saatavana myös tuoksuttomana.

Tästä verkkokauppaan>> ÖLJYPUHDISTUSKAKKU ”Kaakao” 15,00 €/Palan koko 40g.


Luonnonkosmetiikka With Deli


*LUONKOS kehittelee jatkuvasti uusia luonnonkosmetiikan tuotteita. Ennakkomyynnissä on jo Kaakao-öljypuhdistuskakku & Valkosuklaabalsami.  Puhdistuspaloja on tulossa myös enemmän, ja niiden lopullinen kokokin tulee olemaan suurempi. Puhdistuskakkujen vastaanotto on ainakin ollut innostavaa! Hyvä Suomalaiset yrittäjät! 💚


KÄYTTÖTAPA 1: ÖLJYPUHDISTUS/Meikinpoisto

Puhdistuspalaa todellakin hierotaan puhtain/kuivin käsin kunnes tuotetta sulaa tarpeeksi kämmeniin. Öljyisillä käsillä hierotaan kuivia kasvoja hetken aikaan kunnes meikin pinta rikkoontuu ja pehmenee. Käyttämällä öljypohjaista tuotetta päivittäin, talitukkeumat yms. liukenavat ja iho vähitellen puhdistuu. Käytön alussa iho kuulemma saattaa ensin reagoida näppyinä. Tämä tarkoittaa, että epäpuhtaudet tulevat ulos. Iho kuitenkin rauhoittuu kun se on saavuttanut tasapainonsa esim. talintuotannon suhteen. (Muista! KASVOJEN HÖYRYTYS OSANA ÖLJYPUHDISTUSTA!)

Tuote sisältää kookosöljyä, joka on comodogeenisuudeltaan ihohuokosia tukkiva öljy. On monia jotka voivat käyttää jopa yövoiteena kasvoilleen kookosöljyä sellaisenaan ilman, että kasvojen iho rupeaa ”kukkimaan”. Oman ihonsa kuntoa kannattaa siis pitää silmällä. Tarvittaessa öljypuhdistuspalaa voi käyttää kaksoispuhdistuksen yhteydessä TAI öljypuhdistusmetodin alkuvaiheessa tai vain silmämeikinpoistoon.

Irronneen meikin & öljyn poistoon kannattaa käyttää todella pehmeää kasvosientä tai jotakin pyyhemäistä liinaa. Itse käytän AliExpressistä tilattuja erittäin pehmeitä kasvosieniä tai perus tavarataloista saatavia vaaleanpunaisia pyöreitä kasvosieniä. (EI niitä karheita keltaisia!)


luonkos_käyttö.jpg


KÄYTTÖTAPA 2: ÖLJYPUHDISTUS/Öljy (1-3 krt) + höyrytys

MAHTAVAA ÖLJYPOHJAISTEN PUHDISTUSAINEIDEN KÄYTÖSSÄ ON KASVOJEN HIERONTA. VASTA ALOITETTUANI ”Oil Cleansing Methodin”, RUPESIN HIEROMAAN KASVOJANI SÄÄNNÖLLISESTI. ENÄÄ EN VAIN HANKAA & HUUHTELE – VAAN OIKEASTI HOIDAN HERKKÄÄ KASVOJENI IHOA.

Öljypuhdistus on tehokas kuivalle, rasvaiselle, epäpuhtaalle ja suurihuokoiselle iholle, sillä öljy liuottaa iholta rasvaa. Erityisesti kannattaa hieroa epäpuhtaimpia alueita kuten nenän pieliä. Toisessa puhdistus vaiheessa (tai vasta kolmannessa, riippuen kuinka paljon meikkiä on ihollasi!) hierotaan kasvoja muuutaman minuutin ajan, jolloin mustapäät sekä tukkeutuneet ihohuokoset (ns. tulpat) vähitellen pehmenevät ja irtoavat. Olen kirjoittanut paljon tästä aiheesta! OCM. OCM. OCM. Blogin videokanavalta YouTubesta löytyy mm. video aiheesta. Tässä linkki artikkeliin, tässä videoon.


KÄYTTÖTAPA 3: KAKSOISPUHDISTUS/Öljy + geeli

Aasiasta peräisin olevalla hellävaraisella kasvojen puhdistustavalla iho puhdistetaan kahdessa vaiheessa – kahdella tuotteella. Öljymäisellä ihonpuhdistustuotteella poistetaan kasvoilta ensin meikki, joka liukenee puhdistustuotteeseen ilman, että iho kuivuu. Kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa puhdistetaan itse iho sekä meikin jämät ja sille jääneet vesiliukoiset epäpuhtaudet.

Oma ihoni ei kestä ”raakaa” kookosöljyä (Foodin, Puhdistamo, Cocovi) iholle jätettynä. Puhdistuspalan sisältämän kookosöljyn (ja sen määrän) kanssa en ole huomannut ihoni kunnon huononemista. Yleensä poistan kasvojen puhdistuksen lopuksi suurimman osan öljyisyydestä kevyesti vaahtoavalla puhdistusgeelillä, joko IROISIE tai Kivvi puhdistusgeeli. Tarvittaessa laimennan puhdistusmaidolla vaahtoavaa puhdistustuotetta ”hellemmäksi”.

Kasvojeni puhdistamisen jälkeen laitan aina ihon pH-tasapainon takaisin tuovaa kasvovettä, hoitonestettä kerrostettuna (7 skin method), seerumin sekä kevyen öljyn ja/tai kosteusvoiteen.

Tässä linkki videoon Kaksoispuhdistus (Öljypuhdistuskakku + IROISIE geeli)


luonkos_logo2


LUONKOS yrittäjät ovat Miia Leino & Jonna Vesterinen. He perustivat yrityksensä vuonna 2015. Molemmat ovat meikkaaja–maskeeraajia. Herkistyttyään synteettisen kosmetiikan ainesosille, lähti Jonna opiskelemaan luonnonvaratuottajaksi. Miia opiskeli tuotteiden formulointia.

Itse olen ollut kerran LUONKOS-luonnonkosmetiikan diy-kurssilla Turun Aurala opistossa, tämän talven alkupuolella. Teimme siellä jalkabalsamin, jalkakylpysuolaseoksen, kasvoveden & öljypuhdistussekoituksen. Olen nauttinut tuotteista kovin. Tuotteet olivat kooltaan/määriltään mukavan isoja – ja todella hoitavia.

*LUONKOS kosmetiikkakursseilla on mahdollisuus tehdä luonnonkosmetiikkaa.Tuotteet, joita kursseilla tehdään ovat kauppalaatuisia ja niissä käytetään vain luonnonkosmetiikassa sallittuja raaka-aineita. Paikan päältä saa kaiken tarvittavan mm. välineet, raaka-aineet, materiaalit pakkausten viimeistelyyn ja reseptiikan sekä erikseen ostettavat tuotteisiin sopivat pakkaukset. LUONKOS pitää kursseja sekä koulutuksia niin yrityksille kuin yksityisille esim. polttarit, synttärit jne.

TÄSSÄ LINKKI ”REVIEW”-VIDEOON BLOGIN VIDEOKANAVALLE >>>


Luonnonkosmetiikka With Deli


delivideokanava_insta

 YOUTUBESTA LÖYTYY vlogi-KANAVA Luonnonkosmetiikka With Deli

 Löydät blogini myös:

https://www.blogit.fi/luonnonkosmetiikka-with-deli/seuraa

 Facebookista LuonnonkosmetiikkaWithDeli
Instagrammista @luonnonkosmetiikkawithdeli
Bloglovinista LuonnonkosmetiikkaWithDeli
The Blog Junglesta LuonnonkosmetiikkaWithDeli

2 Replies to “ÖLJYPUHDISTUSKAKKU”

  1. Hei, onko sinulla tietoa tai kokemusta ihonpuhdistuksesta/kosteutuksesta cold cream-seoksella? Tuli YouTubessa vastaan ja vaikutti mielenkiintoiselta. Tuota voisi tehdä itsekin, mutta jos pienistä suomalaisista kosmetiikan valmistajista joku tekee jo vastaavaa tuotetta, ottaisin kiitoksella vinkin vastaan ☺

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: