| LUONNONKOSMETIIKKA WITH DELI |

| JOHN MASTERS ORGANICS | Shampoot vertailussa: osa 2

Scroll down to content

 


John Masters Organics on kampaamoalan ammattilaisen, John Mastersin, arvostettu kampaamosarja, joka syntyi luojansa, unelmasta kehittää hiustenhoidon luksuslinja, joka kunnioittaa planeettaamme ja sen kestävää kehitystä. Halusta olla osa kestävää kehitystä & ekologisuutta sekä jatkuva tutkimus- ja kehitystyö tuotteiden ja raaka-aineiden parissa mahdollisti vuonna 1994 ensimmäisen salongin aukaisuun.

Luksuslinjan hiusstudio niitti pian mainetta kenties maailman ensimmäisenä ”Clean Air” salonkina.


rawbeauty4.jpg


John Masters Organicsin hyödyntämät raaka-aineet ovat läpikäyneet höyrytislauksen, joka varmistaa raaka-aineiden ominaisuuksien huolellisen säilymisen. Villinä kasvaneiden kasvien kylmäpuristetut öljyt hellivät hiuksiasi & ihoasi. Hiustuotteiden herkulliset tuoksut ovat peräisin eteerisistä öljyistä joilla on myös hiuksia hoitavia ominaisuuksia. Mutta tältä merkiltä löytyy myös täysin hajusteettomia hiustenhoitotuotteita! Lisäksi kaikki tuotteet on pakattu & valmistettu aina mahdollisimman ympäristöystävällisesti. John Masters Organics-sarjan osalla tuotteista on amerikkalainen USDA-sertifiointi. Ainesosia tai tuotteita EI TESTATA ELÄIMILLÄ.

Shampoo kannattaa valita hiuspohjan kuntosi mukaan. Hiusten pituudet eivät niinkään kaipaa puhdistamista vaan enemmänkin päänahka ja hiusten juurialue. Tietenkin jos käytät paljon muotoilutuotteita, erityisesti synteettisiä, on tarpeellista myös puhdistaa hiukset kunnolla jottei muotoilutuotteet kerrostu hiuksiin…[lisää aiheesta shampoita yleisemmin käsittelevässä blogijulkaisussa…] >>>Shampoot vertailussa: osa 1


rawbeauty_logo


Turussa avattiin 12.02.2018 uusi luonnonkosmetiikan kivijalkamyymälä Raw Beauty (Humalistonkatu 15 A). Erityisesti luksusluonnonkosmetiikkaan keskittynyt saman niminen verkkokauppa avataan myöhemmin keväällä 2018. Sain Sarilta kokeiluun mm. kuivien hiusten shampoon & hoitoaineen blondeille hiuksille.


Evening Primrose Shampoo

jmo_shamp


SHAMPOO KUIVILLE HIUKSILLE & HIUSPOHJALLE, MYÖS VÄRJÄTYILLE HIUKSILLE.

Sulfaatiton koostumus tasapainottaa päänahan pH-arvoa. Shampoo kosteuttaa & pehmentää erityisesti kuivia hiuksia sekä hiuspohjaa. Sisältää luonnollisia öljyjä, proteiineja, vitamiineja & aminohappoja, jotka ”rakennepaikkaavat” vahingoittuneita tai värikäsiteltyjä hiuksia sekä hiuspohjaa.

Maissi- ja kookossaippuoista valmistettu sulfaatiton koostumus.

Iltahelokkiöljy + muut eteeriset öljyt antavat hiuksillesi luonnollista kosteutta.

Hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti.

Metsäkurjenpolvi eli geraniini vahvistaa hiusjuurta auttaen solujen uusiutumisprosessia.


MINUN KOKEMUKSENI: Lukijani varmaankin muistavat minun hehkuttaneen Beauty Awards 2017 by Deli -artikkelissa kinuskille tuoksuvaa Zinc & Sage 2 in 1 shampoota. Joten olin innoissani päästessäni testaamaan enemmänkin JMO:n tuotteita!

Evening Primrose kaltaiset hellemmät – samalla teknisesti toimivat – shampoot ovat rankkoja kokeneelle hiuspohjalleni parhaimpia. Edelleen pituuteni koostuu suurilta osin usein vaalennetuista hiuksista, jotka osaavat varastoida onttoon sisustaansa erityisesti synteettisiä muotoilutuotteita. Voimakkaasti pesevät sulfaatit jouduin jättämään pois. Sillä vaikka runsas vaahtoavuus shampoissa helpottaakin tuotteen levittämistä eivät ne paranna pesutehoa vaan enemmänkin saavat hiuspohjani kutisemaan ja kuivumaan. Tätäkään tuotetta ei todellakaan kulu paljon kerralla – pesutehoa kuitenkin löytyy! Vaikka tässä shampoossa ei olekaan mukana hoitoainetta, pysyivät hiukseni hyvässä kunnossa.

HUOM! Shampoo on väriltään tumman ruskeaa. Huomasin kuivien platinalatvojeni hieman samenevan käytön aikana. Mutta eivät varsinaisesti ”ottaneet väriä” itseensä.


AINESOSAT/INCI: Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*, aqua (water), babassuamidopropyl betaine, decyl glucoside, sodium cocoamphodiacetate, panthenol (vitamin B5), simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, urtica dioica (nettle) root extract*, sorbitol, lonicera caprifolium (honeysuckle) flower extract, citrus limon (lemon) peel oil*, glycerin, guar hydroxypropyltrimonium chloride, hydrolyzed soy protein, chamomilla recutita (chamomile) flower extract*, equisetum hyemale (horsetail) extract*, lavandula angustifolia (lavender) extract*, symphytum officinale (comfrey) leaf extract*, achillea millefolium (yarrow) extract*, camellia sinensis (white tea) extract*, potassium sorbate, salix alba (willow) bark extract*, arginine/serine/threonine (amino acids), sodium chloride, sodium benzoate, sodium hyaluronate (hyaluronic acid), sodium pca, borago officinalis (borage) seed oil*, helianthus annuus (sunflower) seed oil*, linum usitatissimum (flax) seed oil*, oenothera biennis (evening primrose) oil*, sulfur, soy tocopherol, cananga odorata (ylang ylang) flower oil*, citrus grandis (grapefruit) peel oil*, juniperus mexicana (cedarwood) oil*, pelargonium pelatum graveolens (geranium) flower oil*, pogostemon cablin (patchouli) oil*, santalum album (sandalwood) oil*, linalool**, citronellol** (eteerisen öljyn komponentti)

*Luomuviljelty ainesosa.

Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride on luonnollisista aineista johdettu viskositeetin tuoja eli kvatti. Tämä aine auttaa siloittamaan ja selvittämään hiuksia. COSMOS- ja Ecocert-sertifikaateille on sallittu ”green chemistryn” mukaan valmistettu osaksi synteettinen aine. Sitä saa käyttää vain hiustenhoitotuotteissa.

Kasviuutteita & eteerisiä öljyjä yhteensä 17 kpl sekä sertifioituja luonnollisia ainesosia 70%.


 Color Enhancing Conditioner: Blond

jmo_cond


HOITOAINE VAALEILLE HIUKSILLE. KAIKILLE HIUSPOHJILLE SEKÄ HIUSLAADUILLE.

Hoitoaine on väriltään keltaista, eli jos haluat taittaa keltaisuutta hiuksistasi kannattaa hiuksiin suihkauttaa lilertavaa/sinertävää hoitosuihketta. Tai lisätä hoitoaineen joukkoon keltaisuutta kirkastavaa hoitoainetta. Kyseistä tuotetta ei vielä löydy luonnonkosmetiikasta mutta esim. mustikat hoitoaineen joukossa toimivat!


jmo_swatch


Pantenoli (B5-vitamiini) edistää hiusten ja ihon kykyä ylläpitää kosteustasapainoa, tehden kuivista hiuksista joustavammat. Sillä on myös ihon ärsytystä rauhoittavia ominaisuuksia.

Soijaproteiini vahvistaa hiusten rakennetta.

Jojobaöljy kosteuttaa antioksidanttisella pitoisuudellaan.

Auringonkukkaöljy (sunflower seed oil) sisältää runsaasti linoli- ja öljyhappoja, jotka hoitavat & kosteuttavat tehokkaasti.

Riboflaviini vahvistaa vaaleiden hiusten luonnonmukaista sävyä.

Moringa-puun siemenuute (pterygosperma seed extract) suojaa ympäristötekijöiltä sekä ravitsee.

Pellavansiemenöljyn (flaxseed oil) korkea omega 3 rasvahappopitoisuus parantaa hiusten terveellistä kasvua.

Kurkkuyrttiöljy (borage oil) korjaa hiusten lipidirakennetta.

Noin 90% hiuksesta on proteiinia eli keratiinia, ja loput vettä, mineraaleja, lipidejä sekä hivenaineita.


OMA KOKEMUKSENI: Tämä hoitoaine selvittää hiukset jo levitysvaiheessa. Vaikka vahingossa huuhtelisin runsaammalla vedellä hiuksiani, ei hoitoaine huuhtoudu liian nopeasti pois hiuksista.

En ole enää noin vuoteen uskaltanut enää harjata/kammata hiuksiani kosteina tai märkinä. Syy on voimakkaan vaalentamisen, mikä on aiheuttanut hiuksieni haurastumisen jolloin ne katkeilevat puolesta välistä… Nyt kuitenkin olen jo hiukan uskaltanut kammata hiuksia hoitoainevaiheessa, mutta edelleenkin ylipäätään en halua vahingoittaa hiuksiani. Hiukset venyvät kosteina – riippumatta hiuslaadusta!


AINESOSAT/INCI: Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*, aqua (water), cetearyl alcohol, behentrimonium methosulfate, panthenol (vitamin B), sorbitol, hydrolyzed soy protein, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, helianthus annuus (sunflower) seed oil*, riboflavin, caprylic/capric triglycerides, lavandula angustifolia (lavender) oil, moringa pterygosperma seed extract, citrus lemonum (lemon) peel oil, soy lecithin, tocopherol, citric acid, sodium benzoate, potassium sorbate, cananga odorata (ylang ylang) flower oil, linum usitatissimum (flax seed) oil*, borago officinalis (borage) seed oil*, rosa rubiginosa (rosehip) seed oil*, geranium maculatum (geranium) oil 

*Luomuviljelty ainesosa.

Yhteensä 9 kasvisöljyä sekä sertifioituja luonnollisia ainesosia 85%.


reawbeautystore_jmo

Koodilla ”DELI” saat -10% kaikista John Masters Organicsin tuotteista Turun uusimmasta luonnonkosmetiikan kivijalkamyymälästä Raw Beautystä.

Alekoodi on voimassa 5.-10.3. – siis vain tämän viikon ajan!


Raw Beauty tarjoaa yli 25€ ostoksista ilmaisen kahvin/teen naapurissa Gaggui kaffelassa. Etu on voimassa Turun myymälässä ma-la 5.-10.3, ja kahvin voi nauttia kahvilassa vielä seuraavan viikon 18.3. asti!


rawbeautystore_nyr.jpg


Tämän viikon Naistenpäivän kunniaksi, eli 8.3 torstaina, myymälässä tarjolla alkoholitonta lehtikuohuvaa & Pure Heron suklaakonvehteja!

rawbeauty-logoRaw Beauty
Humalistonkatu 15 A 
ma-ke 12-18
to-pe 11-17

***Valikoimiin kuuluu tällä hetkellä John Masters Organicsin lisäksi myös Juice Beauty, Amalan Hydrate- ja Rejuvenate-tuoteperheet, Kahinan Giving Beautyn, Kypriksen, Whamisan, Nailberryn, Neal’s Yard Remediesin, Algamariksen, The Konjac Sponge Companyn & Ecodentan tuotteita.


delivideokanava_insta

 YOUTUBESTA LÖYTYY vlogi-KANAVA Luonnonkosmetiikka With Deli

 Löydät blogini myös:

https://www.blogit.fi/luonnonkosmetiikka-with-deli/seuraa

 Facebookista LuonnonkosmetiikkaWithDeli
Instagrammista @luonnonkosmetiikkawithdeli
Bloglovinista LuonnonkosmetiikkaWithDeli
The Blog Junglesta LuonnonkosmetiikkaWithDeli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: