| LUONNONKOSMETIIKKA WITH DELI |

Mineraalipohjat & meikkivoiteet suoriutuvat tehtävistään aina paremmin kun iho on edellisenä päivänä kuorittu. Latvialaiselta Madaralta löytyy yksi erikoisimmista  kuorinnoista; oil-to-milk. Tähän tutustumisen rohkaisemana päätin tutustua myös merkin toiseen jännään kuorintaan; hedelmähappokuorintaan. AHA-happokuorinnat tuntuivat ylipäätään tuoteryhmältä, josta jouduin ottamaan selvää fakta-tasolla, ennen kuin edes suostuin sellaisen hankkimaan.


My Post (2)


MADARA AHA PEEL MASK hedelmähappokuorinta perustuu luonnon omiin aktiivisiin hedelmähappoihin. Naamio ei siis ole mekaaninen kuorinta vaan kemiaallinen. Tälläisia kuorintoja löytyy myös selektiivisestä kosmetiikasta. Luonnonkosmetiikan vaihtoehdot ovat oikeasti sitä kunnon tavaraa ja yleensä siksi myös tehokkaampia. AHA-kuorintoja tehdään myös kauneushoitoloissa, jossa pitoisuudet ovat huomattavasti korkeammat. Kotona käytettävät versiot ovat mietoja, mutta myös niilläkin saa aikaiseksi hehkuvan punaiset kasvot jos jättää huomioimatta valmistajan ohjeet. (Mikä ei siis ole tarkoitus..!)

Madaran hedelmähappokuorinta sopii samealle iholle, erityisesti ikääntyvämmälle iholle, jossa on jo juonteita tai niiden alkuja. Itse tunnen, että olen juuri tämän iän kynnyksellä. (Olen siis 30-vuotias.) Myös akneihoiset hyötyvät hedelmähappokuorinnoista, erityisesti normaalin kuorinnan kanssa. Kuorinnan ainesosat siis lupaavat kirkastaa ihoa, samalla siis tasoittaen ihon sävyeroja. Naamion käytön jälkeen iho elpyy nopeammin joten myös muut ihonhoitotuotteet imeytyvät tehokkaammin. Joten tämän hoidon jälkeen kannattaa lotrata kasvoveden ja seerumin kanssa!


Käyttö:

Tätä tuotetta voi käyttää vaikka joka päivä (esim. henkilö jolla runsaasti epäpuhtauksia tai pigmenttihäiriöitä), mutta tuolloin muista tarpeaksi lyhyt vaikutusaika! Huomaat kyllä itse ensimmäisen kerran jälkeen oliko vaikutuaika sinulle sopiva; iho ei saa punoittaa tai poltella mitenkään voimakkaasti! Suositusaika on 3-10 min. Itse käytän parin päivän välein, jolloin olen saanut selkeitä tuloksia mm. ihon sävyn tasaantumisen suhteen.

Puhdista kasvot normaaalisti, ja levitä ohut kerros kasvoille – välttäen silmien herkkää aluetta. Muista! Tuote on aktiivisesti kuoriva naamio, joten levityksen jälkeen tunnet pientä kihelmöintiä! Huuhtelun jälkeen iho saattaa punoittaa hellästi, joten muista kosteuttaa iho kunnolla käytön jälkeen! (Vältä allergisoivia aineita & hankausta.)


Mitä PEEL sitten sisältää?

INCI: Aqua, Lactic Acid, Glycerin*, Lavandula Angustifolia (Lavander) Floral Water*, Galactoarabinan, Amorphophallus Konjac Root Extract, Potassium Hydroxide, CI77019 (Mica)*, Pyrus Cydonia (Quince) Fruit Extract*, Sambucus Nigra (Elderflower) Fruit Extract*, Aroma, CI77891 (Titanium Dioxide)*, Ethyl Lauroyl Arginate HCl (lauriinihappo;luonnollinen säilöntäaine), Xanthan gum, Limonene* 

*luomutuotettu/99% raaka-aineista on luonnollisia/7% raaka-aineista on luomutuotettu/ECOCERT-sertifioitu/cruelty free/tuotekoko 60ml/vegaaninen/

HEDELMÄHAPPOINA toimii maitohappo, lehtikuusen entsyymi (Galactoaraninan), kvitten- sekä mustaseljauutteiden hedelmähapot. Nämä aineet yhdessä todistetusti vilkastuttavat ihosolujen uudistumista sekä parantavat fysikaalisten UV-suojien tehokkuutta. Myös tehokas kosteutus on taattu, sillä maitohappo ja lehtikuusen entsyymi sitovat kosteutta ihoon.


My Post (5)


MADARA OIL-TO-MILK SCRUB kasvokuorinta on koostumukseltaan aluksi öljymainen vaharakeinen, joka muuttuu veden vaikutuksesta hennon maitomaiseksi – ylelliseksi kuorinnaksi. Kuorinta ei poista ihon omaa luonnollista kosteutta, vaan puhdistaa ja pehmittää ihoa hellästi. Tämä kuorinta ei siis raasta ihoa, kuten erilaiset mikromuovihelmet tai monesti kuorinnoissa käytetty sokerikiteet tekevät.

Tälläinen hellävarainen öljypohjainen kuorinta sopii käytettäväksi vaikka joka päivä, mutta suositus on noin 2-3 viikossa. Itse levitän kuorinnan kasvoille, ja annan vaikuttaa hetken aikaan ennen kuin lisään vettä. Pyörittelen märillä käsillä kuorintaa kasvoilla, välttäen herkkää silmänympärysihoa. Kuorinnan poistaa kasvoilta helpoiten suihkun alla, sillä rakeita on aina vaikea saada pois hiusrajasta…


INCI: Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Hydrogenated Castor Oil, Aqua, Sucrose Laurate Esters , Sucrose Palmitate, Ethanol, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Aroma, Tocopherol (Vitamin E), Talc, Cera Alba (Bees Wax), Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oïl*, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil*, CI77019 (Mica)*, CI77499, CI77491, CI77492 (Iron oxides)*, CI77891 (Titanium Dioxide)*, Linalool*, Limonene*

Karnaubavahasta koostuvat rakeet auttavat puhdistamaan iholta epäpuhtauksia. Aprikoosin & kauran öljymolekyylit sitovat epäpuhtauksia itseensä. Hellävaraiset vahamaiset mikrohelmet poistavat ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa jättäen ihon pehmeäksi. Iho ei kuitenkaan jää öljyiseksi vaan enemmänkin pehmeäksi huuhtomisen jälkeen. Täydellinen kuorinta jokapäiväiseen käyttöön!


My Post (6)


Olen ollut näihin kuorintoihin todella tyytyväinen. Ainut asia mikä harmittaa on se, että oil-to-milk tuubin väri meni muuttumaan vuoden vaihteessa; pidin enemmän hempeästä vaaleanpunaisesta kuin hohtavan valkoisesta… Molemmat kuorinnat ovat tarpeaksi helliä käytettäväksi lähes joka päivä. Kuorin kasvoni tehokkaammin vain 1-2 kertaa kuukaudessa esim. morttelissa jauhetuilla kahvipurujen & öljyn sekoituksella. Säännöllisellä kuorinnalla ihoni pinta pysyy tasaisena ja meikki levittyy huomattavasti tasaisemmin erityisesti poskien alueelle.


Turun oma luonnonkosmetiikan erikoisliike BIODELLY tarjoaa blogini lukijoille alekoodin.

Koodilla WITHDELI saat 10 % alennuksen – kaikista tuotteista – Biodelly.fi verkkokaupassa maaliskuun loppuun asti.

Nämäkin kuorinnat löydät nettikaupasta sekä kivijalkamyymälästä Turusta.

MADARA AHA PEEL MASK (23,50€) on luonnonkosmetiikan markkinoiden huokeahintaisimmista hedelmähappokuorinnoista.

MADARA OIL-TO-MILK SCRUB öljymainen kasvokuorinta (23,50€).


Biodelly.fi

Tuotteet ostettu itse./ Sisältää affiliate-linkkejä.


https://www.blogit.fi/luonnonkosmetiikka-with-deli/seuraa

Löydät blogini:

 Facebookista LuonnonkosmetiikkaWithDeli

Instagrammista @luonnonkosmetiikkawithdeli

Bloglovinista LuonnonkosmetiikkaWithDeli

The Blog Junglesta LuonnonkosmetiikkaWithDeli


YOUTUBESTA LÖYTYY VIDEOKANAVA Luonnonkosmetiikka With Deli

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: