| LUONNONKOSMETIIKKA WITH DELI |

lemascara


AVRIL on luonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan. Hyvä hinta-laatusuhde & kauniit retromaiset pakkaukset. Ranskalaisen ”cheap & chic” merkin värikosmetiikas löytyy monien mielestä ensimmäiset luonnonkosmetiikan ripsivärit, jotka ovat verrattavissa ”normaaleihin” selektiivisen kosmetiikan ripsiväreihin.

Ripsivärit ovat intensiivisen mustia eivätkä kokemukseni mukaan varise poskille sekä pysyvyys on yllättävän hyvä. Tuotteet ovat Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Eikä niitä ole testattu eläinkokein. Ripsivärit Original & Volume ovat äskettäin saaneet seurakseen myös luonnonkosmetiikan ensimmäisen Waterproof-formulan…

On vihdoinkin tämän kosmetiikkabloggaajan ensimmäisen ripsivärejä syväluotaavan postauksen aika. Tässä nyt teille 3 x AVRIL Le Mascara ! ! !


AVRIL_mascaraharjat


AVRIL Le Mascara Waterproof

Aloitetaanpa tästä kutkuttavasta uutuudesta… Yksi niistä kosmetiikan tuotteista joita on hankala ”kopioida” luonnonkosmetiikkaan on ehdottomasti ollut vedenkestävä ripsiväri. Se on hankala valmistaa kuten esim. silver shampoon tyyliset tuotteet tai helposti aerosolina tai kaasumaisena tuotteena suihkutettavat hiuslakat. Nyt kuitenkin AVRIL tiedettävästi ensimmäisenä on aukaissut tämän kilvan…


AVRIL_waterproof


AVRIL Le Mascara Waterproof ripsivärissä on klassinen, suora kartion mallinen harja. Harjalla väriä annostelee todella vähän kerrallaan. Kerrostamalla saa lisättyä tarvittavaa tuuheutta ja pituutta – oikeastaan tämän harja vaatii tekemään niin. Harjakset ovat lyhyet joten harja ei uppoudu kunnolla ripsien väliin – ei saa ns. otetta. Itse mascaran tekstuuri on kuivempi kuin esim. Originalin, samantyylinen siis kuin Volumen. Ripsiväri sisältää suojaavia ja kosteuttavia kasviöljyjä ja -uutteita. Antioksidanttinen açaïöljyä ja suojaava mehiläisvaha sekä pelto-ohran varsiuute hoitavat ripsiämme.

ARVIONI: Mielestäni Waterproof ripsiväri pysyy huonommin kuin esim. yleisesti yhdeksi parhaaksi luonnonkosmetiikan ripsiväriksi kehuttu Volume. Pohjustin ensimmäisellä käyttökerralla silmänympärystäni tavallista paremmin – niin kuin normaalisti toimin. Kuitenkin noin tunnin kuluttua molempien silmieni ympärillä oli kevyet ”pandat”. Toisilla käyttökerroilla levitin enemmän puuteria erityisesti silmien alle. Käytin ns. ”baking” tekniikkaa. Se auttoi vähän.

”Täysin vedenkestäväksi” tituuleratun ripsarin vedenkestävyyden huomaa viimeistään ripsarin poistovaiheessa. Tämä ripsari ei irtoa ripsistä heti vesikostetuksesta.  Myöskään vain lämpimällä vedellä tai puhdistusmaidolla ei tätä saa ripsistä eikä ihosta pois, kuten AVRILin aiemmat ripsarit saa lähtemään suurimmaksi osaksi vedellä ja puhdistusmaidolla. Vaikka nekin vaativat öljypohjaisen poistotuotteen lähteäkseen kokonaan. Tätä ripsaria sai selkeästi huolellisemmin hautoa ensin lämpimällä vedellä, jonka jälkeen öljysekoitukseni pääsi tositoimiin! Selkeästikin tämä on huomattavasti vedenpitävämpi kuin sisaruksensa Original & Volume.

Jännä juttu, että kuitenkin käytössä pysyvyys oli toisenlainen. Olen varma, että se johtuu suhteellisen pitkistä ripsistäni, jotka osuvat helposti yläluomien ihoon sekä aika ajoin voimakkaasta silmieni räpyttelystäni, jolloin ripsariin sekoittuu talia iholtani…


Vedenkestävät ripsivärit poistetaan ripsistä öljypohjaisilla silmämeikinpoistoaineilla, tai esim. pelkillä 100% kasviöljyillä. Joten arvata saattaa, että jos silmiesi talineritys on voimakasta ja ripset joutuvat jatkuvaan ihokosketukseen, myös vedenkestävät ripsivärit joutuvat suuremmalle koetukselle – luonnonkosmetiikan ensimmäisestä ”waterproof-tulokkaasta  puhumattakaan. Tästäkin syystä luotan edelleen selektiivisen kosmetiikan vedenkestäviin ripsareihin kun edessä on pitkä päivä ja ei ole mahdollisuutta siistiä silmien alustaa koko ajan. Tai tiedän viettäväni aikaa tavallista ilmastoidummassa paikassa, jolloin myös silmien räpsyttelyni lisääntyy. Sillä erityisesti toista silmääni räpsyttelen jostain kumman syystä muutenkin enemmän… Ymmärrettävästi tämä tuottaa vaikeuksia kaikkien ripsivärien pitävyyteen…

Kasvojeni talineritys on huomattavasti tasaantunut säännöllisen öljypuhdistuksen sekä päivittäisen kasvoöljyjen käytön myötä, myös luomieni talineritys on vähentynyt. Mutta edelleen kaikkien ripsarien pysyvyys on haasteellista – juurikin silmieni tavallista runsaamman räpsimisen vuoksi. Asiaa on helpottanut runsas vedenjuonti…


INCI: Hordeum vulgare stem water*, beeswax*, pentylene glycol, glyceryl stearate, butylene glycol, acacia senegal gum, glyceryl behenate, pullulan, palmitic acid, stearic acid, copernicia cerifera cera*, glycerin, oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, hydrogenated olive oil stearyl esters, oryza sativa cera, glycerin*, euterphe oleracea*, aqua, sorbitol, trehalose, citric acid, potassium sorbate, sodium benzoate. May contain +/- : CI77491, CI77492, CI77499.

*raaka-aineet luomuviljentyjä

Saatavana vain mustana./ Tuotteen koko 10ml.


Esimerkiksi Turun oma luonnonkosmetiikan myymälä Biodellystä löytyy AVRIL Le Mascara Waterproof huokeimpaan hintaan eli vain 8,90€! >>>Tässä linkki ostoksille! Vilkaisepa postauksen loppuun, siellä blogini lukijoilleni on tarjottu alekoodi Biodelly.fi verkkokauppaan…


AVRIL Le Mascara Original

AVRIL Le Mascara Original ripsivärissä on perinteisin isohko ripsiharja jonka harjakset on aseteltu spiraalimaiseen muotoon. Harja on pehmeä ja tuuhea – se oikein uppoaa ripsien väliin. Tämä ripsari tuuheuttaa & pidentää. Tekstuuri on ihanan märkä, jolloin paras käytettävyys saavutetaankin vasta parin käyttökerran jälkeen. Ei paakkuunnu eikä varise. Mielestäni näistä paras ripsiharja, paras ripsivärin koostumus ja paras pysyvyys luonnonkosmetiikan normi ripsariksi. Lähtee liikaa hankaamatta pois veden +  kevyen öljypohjaisen silmämeikinpoistoaineen yhdistelmällä.

Ja niin huokeahintainen!


AVRIL_mascaraoriginal

Jälleen kerran Biodellystä löytyy AVRIL Le Mascara Original huokeimpaan hintaan eli vain 8,90€! >>>Tässä linkki verkkokauppaan.

Vinkki! Postauksen lopussa blogini lukijoilleni alekoodi Biodelly.fi verkkokauppaan…


Original ripsiväri sisältää kosteuttavia kasviöljyjä ja -uutteita. Vadelmaveden kanssa hoitavuutta tuovat mehiläisvaha sekä marula-, jojoba- ja auringonkukkaöljyt.

INCI: Aqua, cera alba*, CI 77499, jojoba esters, isostearic acid, glyceryl behenate, glycerin, glyceryl stearate, rubus idaeus fruit water*, alcohol, acacia seyal gum*, copernicia cerifera cera*, sodium hydroxide, benzyl alcohol, glyceryl caprylate, xanthan gum, helianthus annuus seed oil, tocopherol, sclerocarya birrea seed oil, phospholipids, citric acid, sodium phytate, dehydroacetic acid, potassium sorbate, sodium benzoate, dendrobium phalaenopsis flower extract
*Luomuviljenty raaka-aine
98,8% Luonnollisia raaka-aineita
19,9% Luomutuotettuja raaka-aineita

Saatavana musta & ruskea./ 9 ml.


AVRIL Le Mascara Volume

AVRIL Le Mascara Volume ripsiväriharja on kartiomainen jonka harjakset on aseteltu spiraalin muotoon. Harjan suipolla päällä värin levittäminen silmän sisänurkkiin sekä alaripsiin onnistuu ihanan tarkasti. Originaliin verrattaessa tekstuuri on kuivempi, pastamaisempi.

Toiset tykkää kuivemmasta, toiset rakastaa märkiä tekstuureita.


AVRIL_mascaravolume


Tämäkin ripsari pysyy hyvin ripsissä – luonnonkosmetiikan ripsariksi. Se ei varise poskille päivän aikana ja pysyy muutenkin hyvin. Hyvä pohjustus tietenkin auttaa aina jottei ihon oma tali pääse liikaa kosketuksiin mascaran kanssa. Tämäkin on laaturipsari, mutta tämä jää kakkoseksi harjansa & kuivemman koostumuksensa vuoksi. Levittyy ripsiin kuitenkin kerralla enemmän kuin esim. Waterproof.

Original ripsiväri sisältää mehiläisvahaa, acai-marjauutetta, marulansiemen- ja auringonkukkaöljyjä. Nämä luontaiset kasvivahat ja -öljyt hoitavat sekä vahvistavat ripsiä. Huomaa, että tässäkin on taas pelto-ohrauutetta veden tilalla. Ah, niin hoitavaa!

INCI: Hordeum Vulgare Stem Water *, Cera Alba *, CI77499 (Iron Oxides), Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Acacia Senegal Gum, Glyceryl Behenate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Copernicia Cerifera Cera *, Glycerin, Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters, Oryza sativa cera, Euterpe Oleracea Fruit Extract *, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Aqua.
*Luomuainesosa
98,8% Luonnollisia raaka-aineita
62,73% Luomutuotettuja raaka-aineita

Saatavana musta & ruskea./ 10ml.

AVRIL Le Mascara Volume 8,90€/Biodelly.fi verkkokauppa tai kivijalkamyymälä Turussa.

Vink vink… Postauksen lopussa alekoodi Biodelly.fi verkkokauppaan…


Ripsivärin levittämisvinkki:

Pumppaa ripsiväriharjaa mahdollisimman vähän takaisin säiliöön, sillä niin vältät säiliöön joutumasta turhaan ilmaa, joka kuivattaa ripsiväriä. Ripsivärin levittämisen apuna kannattaa käyttää metallista ripsikampaa ja halutessasi desinfiointiainetta. Näin saat pidettyä ripsivärisi ”koskemattomana” ja vältät myös ripsistä tarttuvien bakteerien matkaamisen itse hylsyn sisään. Samalla luot illuusion rajauksesta silmien ympärille. Silmiesi katse on intensiivinen!

  1. Älä taivuta vielä ripsiäsi… Levitä ripsiväriä kevyesti sen omalla harjalla metallikamman piikkien kärkiin. Sulje ripsasi.
  2. Levitä metallisella kammalla väriä suoraan ripsien tyveen, älä huolehdi vielä ripsien kärjistä. Heiluttele kampaa hieman levitettäessä. Anna ripsiesi kuivahtaa hetki.
  3. Pyyhi sillä aikaa metallinen ripsikampa puhtaaksi paperilla, käytä desinfiointiainetta jos haluat pitää ripsivärisi ”bakteerittomana”.
  4. Toista käsittely toisen silmän ripsien tyveen. Toista metallikamman putsaaminen.
  5. Kun ripset ovat kuivuneet, taivuta ripsesi hellästi. Nyt taivutukset pysyvät paremmin.
  6. Toista ”tyvikäsittely” tarvittaessa.
  7. Kun ripsesi ovat kuivahtaneet, levitä joko samalla käytetyllä ripsarin omalla harjalla väriä ripsiin, keskittyen ripsien pituuksiin ja kärkiin. TAI käytä toista ripsaria tähän vaiheeseen, jolloin toinen ripsari pysyy ”puhtaana”. Näin saat erityisesti hellemmistä luonnonkosmetiikan ripsiväreistä enemmän irti.

>>Olen tehnyt myös tutoriaalivideon ripsiväriä säästävästä levittämistekniikasta!

MEIKKAUSVINKKI_ripsiväri.jpg

Tässä linkki YouTube-kanavalleni:| MEIKKAUSVINKKI: Ripsivärin levittämistekniikka |

>>> Blogikanavalle tulossa myös ns. review-video kaikista AVRIL ripsiväreistä.


Turun ihana oma luonnonkosmetiikan erikoisliike Biodelly.fi tarjoaa lukijoilleni ALEKOODIN.
Koodilla WITHDELI saat 10 % alennuksen – kaikista tuotteista – verkkokaupassa maaliskuun loppuun asti.
Biodelly.fi

Blogissa affiliate-linkkejä.


https://www.blogit.fi/luonnonkosmetiikka-with-deli/seuraa

Löydät blogini:
 Facebookista LuonnonkosmetiikkaWithDeli
Instagrammista @luonnonkosmetiikkawithdeli
Bloglovinista LuonnonkosmetiikkaWithDeli
The Blog Junglesta LuonnonkosmetiikkaWithDeli

YOUTUBESTA LÖYTYY vlogi-KANAVA Luonnonkosmetiikka With Deli

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: