| LUONNONKOSMETIIKKA WITH DELI |

”Purple Light” kevään trendivärien jäljillä (Osa 1/3)

Scroll down to content

Dr.Hauschkan uuden Limited Edition Purple Light lanseeraustilaisuus pidettiin Helsingissä Galerie Anhavassa tammikuun puolessa välissä. Tarjolla oli herkullinen aamiainen Pipsa Hurmerinnan tarjoilemana. Terveellinen aamupala oli toteutettu kokonaan gluteenittomilla luomutuotteilla. Tuo päivä oli viimainen kylmääkin kylmempi tammikuinen talvipäivä. Lopulta oli mukava palata takaisin kotiin, leutoon Turkkuseen.

Tässä tunnelmia tuolta tapahtumasta sekä ensikatsauksia uuteen Limited Edition Purple Light meikkikokoelmaan. 


PL_3PL_1


Kevään purppuraisessa lanseeraustilaisuudessa Juliette Handolin meikkasi Mona’s daily style blogin Mona Visurin (Nieminen?) & Riia Koivisto meikkasi näyttelijä Minttu Mustakallion. Mona meikattiin lilahtavaan arkimeikkiin sekä Minttu intensiiviseen klassiseen smokey eyes lookkiin.


PL_6


Mukaani sain ”goodie bagin”, jossa mukana Purple Light Limited Edition meikkisarjasta; Eye Definer 07 rajauskynä, Liquid Lip Colour 01 mattainen nudemainen huulikiiltoPurple Light 01 silmämeikkipaletti & erikoinen tuoteuutuus Teint Powder 01 kolmen sävyn puuterikokonaisuus


Olen innoissani tulevasta vuodesta. Jos jo nyt näkyy luumun ja tumman purppuran sävyjä – I’m in colour heaven! Luumun, tumman lilan & purppuran eri sävyjä on oikeastaan aina löytynyt meikeistäni.


PL_22.jpg


Näistä tuotteista tulossa tarkemmin blogiin juttua mm. meikkitutoriaalin muodossa – kuvina & videona.


Eye Definer 07 on pehmeä rajauskynä, jossa selkeästi tummanharmaa pohjaväri luumuisella vivahteella. Tuntuma on samettinen ja helposti levittyvä. Voidaan käyttää jopa pohjustuksena intensiiviselle smokey eyes –silmämeikille. Näin teki mm. meikkaaja Riia Koivisto näyttelijä Minttu Mustakallion Dr.Hauschka demomeikissä.


PL_5


Dr.Hauschka meikeissä raaka-aineina on luonnonkosmetiikalle ominaisia hoitavia kasvipohjaisia aineita kuten kvitteni vaha & sheavoi. Lopputuloksena on helposti levittyvä sekä kosteuttava koostumus.


PL_


Liquid Lip Color 01 on rusehtavan mattainen nude huulikiilto. Koostumus on pehmeä – helposti levittyvä. Lopputulos huulilla on runsaan pigmenttinen sekä kostea. Huulikiilto on superkosteuttava joten sitä voikin lisäillä huuliin huulivoiteen tapaan. Raaka-aineina on käytetty mm. mangovoita & tyrniöljyä.


Eyeshadow Palette 01 ammentaa yhdestä kevään trendiväristä eli purppurasta. Tässä luomiväripaletissa on samettinen koostumus & runsaat mineraalipigmentit. Paletin sävyistä löytyy neljä mattaa luomiväriä; pohjustussävyksi sopiva hellä vaaleanpunainen, kulmaväriksikin sopiva kevyt ruskea, rehellinen purppura sekä lämmin luumu. Raaka-aineista mainittakoon musta tee. Joku on ollut nyt fiksu; vaalein väri on se isoin koko. JES!


PL_21


Teint Powder 01 on mielenkiintoinen tuote. Tuotetta voi ehkä parhaiten verrata esim. Dermosilin hohdehelmipuutereihin. Tiedättehän ne hohdepuuterit ja poskipunat joiden sävy muodostuu erisävyisistä puuterimaisista helmistä? Tässä ei helmiä ole, mutta ajatus on sama. Kolmea sävyä voi isommalla siveltimellä pyöritellä yhtenäisenä sävynä kevyesti koko kasvoille aurinkopuuterin tapaan, poskipäitä korostamaan tai poskien sivuja varjostamaan. Tai sävyjä voi yksitellen pienemmän siveltimen avulla käyttää korostukseen tai varjostukseen, tai luomiväreinä. Paletista löytyy vaalea hohdeväri, kylmän lilertava varjostussävy sekä esim. kulmien tekoon sopiva lämpimämpi ruskea.


PL_20


Dr. Hauschka valmistaa ihonhoitotuotteita & värikosmetiikkaa. Kemisti Rudolf Hauschkan mukaan nimetty kosmetiikkamerkki on yksi maailman myydyimmistä luontaiskosmetiikkasarjoista. Vuonna 1967 tuotteet lanseerattiin Saksan markkinoille, ja siitä lähtien Dr. Hauschkan perustuotteet ovat säilyneet muuttumattomina.

Ihonhoidon tuotesarjalle on myönnetty BDIH-sertifikaatti, meikkisarjalla on NaTrue-sertifikaatti. Tuotteet valmistetaan luonnosta peräisin olevista raaka-aineista ilman synteettisiä väri-, tuoksu- tai säilöntäaineita. Tuotteita ei tietenkään testata eläimillä, mistä jo virallinen luonnonkosmetiikkasertifikaatti kertoo.


PL_19


Oletko sinäkin innoissasi kosmetiikan maailmassa tapahtuvasta mahdollisesta purpuravallankumouksesta vuotena 2o18???

Minä olen.
Purple Light Limited Edition meikkisarja tulossa kauppoihin helmikuussa 2o18.

Dr.Hauschkan jälleenmyyjät sekä kosmetologit & hoitolat löydät täältä >>>.


Adobe Spark.jpg


https://www.blogit.fi/luonnonkosmetiikka-with-deli/seuraa

Löydät blogini:
 Facebookista LuonnonkosmetiikkaWithDeli
Instagrammista @luonnonkosmetiikkawithdeli
Bloglovinista LuonnonkosmetiikkaWithDeli
The Blog Junglesta LuonnonkosmetiikkaWithDeli

YOUTUBESTA LÖYTYY vlogi-KANAVA Luonnonkosmetiikka With Deli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: