| LUONNONKOSMETIIKKA WITH DELI |

NATURATIV: Päivä- ja yövoide

Scroll down to content

NATURATIV on 2008 perustettu luonnonkosmetiikkayritys. Innovatiivinen puolalainen NaTrue-sertifioitu apteekkikosmetiikkamerkki tarjoaa eko-kosmetiikkaa ilman kompromisseja. He eivät käytä luonnonkosmetiikkaan kuulumattomia aineita mm. ei parabeeneja, silikoneja, polyetyleenglykolia (PEG) tai keinotekoisia hajusteita eikä petroli-johdannaisia.


naturativ_laatu


NATURATIV tuotteissa käytetään kylmäpuristettuja öljyjä, kukkaisvesiä, sokeria, kasvi- ja mehiläisvahoja, kasvipohjaisia alkoholeja sekä biologisesti aktiivisia kasviuutteita. Tuotteissa käytetään ekosertifioituja ja kansainvälisesti tunnettuja aineita.  >>>Kylmäpuristetuissa öljyissä säilyy kaikki olennaiset ainesosat. Sertifioidut aineet  varmistavat sen, että tuotannossa noudetaan ympäristöystävällisiä prosesseja.


Olin alkusyksystä vuonna 2016 NATURATIV – lanseeraustilaisuudessa Helsingissä, jossa NATURATIVin perustaja Magda Hajduk oli itse luennoimassa Suomeen rantautuneesta luonnonkosmetiikkasarjasta. Sain tuolloin mukaani testattavaksi merkin kermaisen puhdistusmaidon (linkki artikkeliin). Olen ollut tuotteeseen erittäin ihastunut. Talven alussa Helsingissä, I love me-messuilla 2017, sain tällä kertaa maahantuojalta kokeiluun NATURATIV 30+ päivä- ja yövoiteen. Olenhan ihanasti juuri vähän yli 30-vuotta!NATURATIV on NaTrue-sertifioitu luonnonkosmetiikkamerkki, jota sen kotimaassa Puolassa myydään ensisijaisesti apteekeissa. NATURATIVin perustajatiimiin kuuluva Magda Hajduk on yli 30 vuoden kokemuksella varustettu farmaseutti sekä kosmetiikan kemisti.  Noista vuosista jo 10 vuotta on vietetty luonnonkosmetiikan parissa. Näiden voiteiden (ja muidenkin tuotteiden) raaka-aineista selvää ottaessani, huomasin ettei tuotteissa ole käytetty ns. tavisaineita. Myönnän, monet raaka-aineet eivät olleet yhtään tuttuja minulle. Kuitenkin etsiessäni teille/meille tarkkaa tietoa aineita, ihastuin voiteisiin uudelleen. Raaka-aineet ovat tehokkaita – ja niitä on runsaasti. Säilöntäaineiden vähyys tekee todellakin tilaa laatuvaihtoehdoille!

Voiteet ovat pakattu ilmatiiviisiin pumppupulloihin. Ne ovat siis todella hygieenistä ja niistä saa täsmälliset annokset joka kerta. Ilmatiiviiden pakkausten ansiosta säilöntäaineiden määrää on voitu roimasti pudottaa. Itse en edes ole avoimien laakeiden purnukoiden ystävä… Pumpussa on jopa säädettävä annostelu annostelupumppua kiertämällä..!


naturativ_swatches


Voiteiden aurinkosuojat ovat luonnonkosmetiikan tapaan fysikaalisia. Mutta voiteet koostumukseltaan eivät ole ollenkaan aurinkorasvamaisia. Vaan hyvin imeytyviä ja hengittäviä. Ainoat miinuspisteet tulee päivävoiteen oudosta tuoksusta. En voi sanoa ettenkö pitäisi siitä, mutta levitettäessä en oikein tiedä mitä nenäni haistaa. Yövoiteessa on selkeästi makeahko kirpeiden karkkimattojen tuoksahdus. Päivävoiteen tuoksumaailma on sama – mutta oudolla twistillä… Lisäksi päivävoiteen mattapintamainen tekstuuri ei kestä sitä, että siihen sekoitetaan öljyä… Laitan usein kasvoöljysekoitusta yö- ja päivävoiteen päälle. Tämä päivävoide alkaa ”rullaantumaan” hieroessani sen päälle öljysekoitustani (jojoba, teepuu, rypälesiemen, argan). Vaikka en edes kovin hiero niitä yhteen. Tämä ei ollut suuri haitta, sillä voin silloin tällöin käyttää öljyä ilman sen kummempaa kosteusvoidetta.

Yövoide on koostumukseltaan kermaisempaa ja sävyltään tummempaa. Päivävoide on mukavan täteläistä ja kosteuttavaa – vaikka jättääkin ihon mukavan mataksi. Molemmat voiteet levittyvät iholle helposti. Itselleni mattaisuus ei ole vaatimus päivävoiteissa, sillä käytän suurilta osin mineraalimeikkipohjia. Tämän päivävoiteen kanssa en laittaisi kuin kevyen kerroksen mineraalimeikin pohjustuspuuteria. Mutta parhaiten tämä toimii nestemäisen meikkivoiteen meikinalustusvoiteena eli primerina. Ihotuntuma on juuri sopivan matta sekä hienosti ”kuivantahmainen”, jotta meikkivoide pysyy kasvoilla koko päivän.

>>>Tässä linkit blogiartikkeleihin WELEDA Skin Food (täydellinen mineraalipohjan primer!) sekä Alima Puren mineraalimeikeistä.


inci_päivävoide


NATURATIV Day Cream 30+ parantaa kasvojen & kaulan ihon kimmoisuutta. Voide on suunniteltu suojaamaan noin 30-vuotiaan (ja siitä eteenpäin) ihoa. Sisältää mineraaliaurinkosuojan (SPF10), suojaten samalla vapailta radikaaleilta.  Levittyy ja imeytyy hyvin. Sopii hyvin nestemäisen & voidemaisen meikin alle koska eikä jätä ihoa tahmeaksi. Pehmentää ja rauhoittaa ihoa runsaasti proteiineja & mineraaleja sisältävien raaka-aineiden ansiosta.


TARKEMPAA YMMÄRRYSTÄ AINESOSALUETTELOON (INCIIN)

Olea Europaea Oil Unsaponifiables (Olive): SAIPPUOITUMATON OLIIVIÖLJY on kasviuute, jolla on korkea antioksidanttipitoisuus. Toimii emollienttina.

”Unsaponifiables are components of an oily (oil, fat, wax) mixture that fail to form soaps when blended with sodium hydroxide (lye) or potassium hydroxide.”


Zinc Oxide: SINKKIOKSIDI on ihoa rauhoittava mineraali (puhdistettua sinkkimalmia).  Sinkkioksidi heijastaa valoa & sillä on korkea opasiteetti, samalla luonnollinen aurinkosuoja. Lisäksi sinkkioksidillä on punoitusta rauhoittava vaikutus ja kyky ehkäistä tulehduksia. Sillä on jopa kuivattava vaikutus ihoon miksi sitä käytetäänkin tasapainottamaan näppylöihin, rasvaiseen ja epäpuhtaan taipuvaista ihoa. Auttaa tuotteita kiinnittymään paremmin ihoon.


Decyl Cocoate: DEKYYLIKOKOAATTI on luonnollinen kookospohjainen ihoa pehmentävä & hoitava aine.


Yeast Amino Acids: HIIVA-AMINOHAPOT sisältävät suurimman elimemme eli ihomme suosikkiasioita; aminohappoja, proteiineja, mineraaleja & antioksidantteja kuten B-vitamiinia.


Isoamyl Laurate: ISOAMYYLI LAUREATE on emulgaattori.


Argania Spinosa Kernel Oil: ARGANÖLJY kosteuttaa ihoa sekä sisältää runsaasti antioksidantteja, joten se torjuu tehokkaasti vapaita radikaaleja. (Emulgaattori .& bakteriostaattinen)


Propanodiol: PROPAANIDIOLI on luonnollinen maissista saatava ihoa kosteuttava & pehmentävä aine.


Silybum Marianum Seed Oil (Milk Thistle): MAARIANOHDAKE/MAITO-OHDAKE sisältää ihon hyvinvoinnille tärkeitä rasvahappoja, steroleja & antioksidantteja kuten E-vitamiinia. Hoitava & suojaava iholle. Toimii myös emolllienttina.


Glyceryl Stearate Citrate: GLYSERYYLISTEARAATTI toimii emulgaattorina sekä humektanttina/kosteuden säilyttäjänä.

Cetearyl Alcohol: SETEARYYLIALKOHOLI (rasva-alkoholi) ei kuivata niin kuin normi alkoholi vaan emulgoi, sitoo kosteutta, silottaa & säätelee tuotteen konsistenssia.


*Butyrospermum Parkii (Shea Butter): SHEAVOI eli voipuun rasva hoitaa monia ihosairauksia, kuten psoriasista, ekseemaa, auringonpolttamia ja vähentää ryppyjen, arpien ja raskausarpien muodostumista. Kosteuttaa ja hoitaa ihoa sekä suojaa auringolta. Imeytyy nopeasti hoitaen ihoa sisältämillään monilla eri rasvahapoilla ja kasvisteroleilla, kuten oleiini-, steariini-, palmitiini- ja linoliinihapoilla. Sheavoilla on tulehdusta lievittäviä ominaisuuksia, sillä se sisältää useita kanelihapon johdannaisia, jotka vähentävät mm. turvotusta. Ihanteellinen antioxidantti sisältämiensä A- ja E-vitamiinien sekä kasviantioxidanttien ansiosta.


Tricalcium Phosphate: TRIKALSIUMFOSFAATTI pinta-aktiivinen hoitava ainesosa.


*Croton Lechleri Resin Powder (Dragon’s Blood): LOHIKÄÄRME-/TRAAKKIPUUNJAUHE sisältää runsaasti antioksidantteja. Suojaa siis vapailta radikaaleilta, vahvistaa kollageenikuituja iholla. Niillä on kimmoisuuteen vaikuttava tehtävä.


Caprylic/Capric Triglyceride: KAPRYYLIKAPRIINITRIGLYSERIDI on kookosöljypohjainen triglyseridiseos, joka vähentää tehokkaasti kosteuden haihtumista. Hoitaa & pehmentää ihoa sekä parantaa tuotteen suojaavaa vaikutusta.


Galactoarabinan: polysakkaridi jota uutetaan lehtikuusesta. Parantaa tuotteessa käytettyjen aurinkosuoja-aineiden tehoa. Estää kosteuden haihtumista iholta ns. kasvikollageeni. Nopeuttaa solujen uusiutumista, kuorii siis ihoa tällä tavoin.


Glycerin: GLYSERIINI on emulgaattori, emollientti & humektantti. Voi sitoa jopa puolet painostaan vettä. Ihoystävällisyytensä vuoksi se on kosmetiikan eniten käytetty humektantti.


*Calophyllum Inophyllum Seed Oil (Nyamplung): TAMANUSIEMENÖLJY mm . parantaa arpia, uudistaa ihosolukkoa, kosteuttaa, vähentää punoitusta jne. Suojaa UVA & UVB-säteiltä. Oikea tehoöljy!


*Theobroma Cacao Seed Butter (Cocoa): KAAKAOVOI on täydellinen raaka-aine kuivalle & herkälle iholle. Tuhoaa aknessa esiintyviä bakteereita tehokkaasti, mutta akneen taipuva iho saattaa tukkiutua kookosvoista (myös kookosöljystä). On kuitenkin monia joiden ihon kuntoon kumpikaan ei vaikuta huonolla tavalla.


Pongamol: PONGAMIA suojaa UVA & UVB-säteiltä. Pongamia/Karanja öljypuusta saatavalla raaka-aineella on korkea flavonoidipitoisuus.


*Helianthus Annuus Seed Oil (Sunflower): AURINGONKUKANSIEMENÖLJY on täynnä tyydyttämättömiä rasvahappoja & antioksidantteja. ne hoitavat kuivaa ihoa tehokkaasti. Sopii erityisesti akneiholle.

                             rasvahappopitoisuudet: linolihappo (Linoleic acid) 59%

linoleenihappo (Linolenic acid) 0.5% &

oleiini-/öljyhappo (Oleic acid) 30%

komedogeenisuusarvo (Comedogenic Rating): 0-2


*Scutellaria Baicalensis Root Extract (Baikall Skullcap): VUOHENNOKAN JUURIUUTE suojaa UVA & UVB-säteiltä. Virkistää on antioksidanttinen & flavonoidinen, ihoa kirkastava & rauhoittava ainesosa. Ehkäisee myös melaniinisynteesiä eli liikapigmentaation muodostumista.


Polyglyceryl-3 Polyricinoleate: POLYGLYSERYYLI-3-POLYRISINOLEAATTI/RISIINIÖLJYHAPPO on rasvahappoesteri, jota käytetään emulgointiaineena. Pehmentäjä (emollientti) & viskositeetintuoja.


Glyceryl Caprylate: GLYSERYYLIKAPRYLAATTI on monoesteri, mikä on emollientti & emulgoinnin apuaine, joka palauttaa ihon rasvatasapainoa.


Algae Extract: LEVÄUUTE on proteiinipitoinen sekä antioksidanttinen emollientti & tekstuurinparantaja. Sitoo ihoon kosteutta.


Isostearic Acid: STEARIINIHAPPO toimii emulgaattorinaisten, jolloin mm. vesi & öljyt pysyvät sekoittuneina toisiinsa.


Oryza Sativa Bran Wax (Oryza Activ Rice): SPELTTIVEHNÄ ns. Aasian riisi on kosteuttava & suojaava raaka-aine vapailta radikaaleilta (sis. runsaasti E-vitamiinia). Toimii myös viskositeetintuojana.


Squalene: SKVALEENI on kasviöljypohjainen, oliiviöljystä valmistettu rasvaliukoinen antioksidantti & emollientti. Myös erinomainen kosteuttaja auttaen myös muita ravintoaineita imeytymään paremmin ihoon. Ihon luontaisen rasvan (talin /sebumin) yksi monista osista on skvalaani. Tästäkin syystä tämä tuote ravitsee & kosteuttamaan ihoa tehokkaasti!


Morinda Citrifolia Extract (Noni plant):  Jo Antiikin Kreikassa tunnettu lääkekasvi ns. jumalten ambrosia. Vähentää uurteiden muodostumista iholla – käytetään siis todellakin ryppyjen ehkäisyssä. Todistettu teho!


Phytosterols: FYTOSTEROLIT hidastavat kollageenituotannon loppumista ja jopa lisäävät sen tuotantoa.


Tocopherol: TOKOFEROLI/E-VITAMIINI on kasvisöljypohjainen eli luonnollisesti esiintyvä antioksidantti. Antioksidantit edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä eli torjuvat vapaita radikaaleja.


Tocotrienol: TOKOTRIENOL on vahva E-vitamiini. Suojaa solukalvojen seinämiä ja imeytyy nopeasti epidermikseen.


Benzyl Alcohol: BENTSYYLIALKOHOLI on luonnollinen säilöntäaine. (Saattaa aiheuttaa herkistymistä. Yleensä bentsyymejä käytetään pois huuhdeltavissa tuotteissa.)


Dehydroacetic Acid: Sodiumsuolo, jota käytetään säilöntäaineena. Antimikrobinen aine.


Xanthan Gum: KSANTAANIKUMI on biokemian keinoin valmistettu geelinmuodostaja. Se on mikrobinen polysakkari eli bakteeripohjainen paksuntaja. Antaa tuotteelle miellyttävän ihotuntuman.


Sodium Phytate: Biohajoava NATRIUMSUOLO, minkä tarkoituksena on estää metallikationeja kiinnittymästä solurakenteiden pinnalle. (Ei aiheuta ärsytystä testeissä.)


Lecithin: LESITIINI on kasviperäinen emulgaattori & hapettumisenestoaine. Valmistetaan soijapavuista. Esiintyy luontaisesti kaikissa soluissa ja on tärkeä varsinkin hermokudokselle. Lesitiini on glyserolin, rasvahappojen, koliinin & fosforihapon yhdiste.


naturativ_paivavoide


Parfum: Luonnonkosmetiikan tuotteissa sekä ”normituotteissa” voidaan käyttää hajusteiden ja aromaattisten aineiden yhdistelmiä/komponentteja sekä niiden raaka-aineita, jotka voidaan ilmoittaa yleispätevästi sanoilla ”parfum”, ”fragrance” tai ”aroma”. Näiden hajusteiden ei siis pitäisi aiheuttaa allergiaa.

>>>Erikseen on nimetty 26 hajusteainesosaa, jotka on todettu yleisimmin allergiaa aiheuttavaksi hajusteiksi. Tällaiset, yleisiksi kosketusallergeeneiksi nimetyt hajusteaineet on merkittävä erikseen ainesosaluetteloon INCI-nimillään, mikäli lainsäädännössä määrätyt pitoisuusrajat ylittyvät. Näiden hajusteiden kohdalla ei siis sana ”parfum” tms. riitä.

  *luonnolliset ja eko-setifioidut ainesosat


inci_yövoide

NATURATIV Night Cream 30+ on ravitseva yövoide kaikille ihotyypeille. Suositellaan yövoiteeksi noin 30-vuotiaasta alkaen. Yövoiteen raaka-aineet auttavat palauttamaan ihon hydrolipiditasapainoa, kosteuttaa tehokkaasti ja auttaa ihoa säilyttämään kimmoisuutensa. Voiteen ainesosat stimuloivat kollageenin tuotantoa ihossa näin edesauttaen ihon pinnan uudistumista. Voiteen tuntu on kermaisen pehmeä, ja alle sopii erinomaisesti jokin seerumi. Muista kasvovesi!


TARKEMPAA SELVITYSTÄ AINESOSALUETTELOSTA (INCISTÄ):

(KATSO PÄIVÄVOITEEN AINESOSALUETTELON SELVITYS; yövoiteessa paljon samoja raaka-aineita.)


Polyglyceryl-6 Distearate: POLYGLYSERYYLI-3-DISTEARAATTI on ihoa kosteuttava emollientti.Manilkarapuun lehden uute kiinteyttää ja suojaa ihoa glykaatiolta (joka aiheuttaa ennenaikaista vanhenemista).


Manilkara Leaf Extract (Multinervis): MANILKARAPUUN LEHTIUUTE on entsyymipitoinen ihon kirkastaja ja kimmoisuuden ylläpitäjä. Uute myös suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta eli glykaatiolta.


Hexapeptide-11: Ns. miniproteiinit eli heksapeptidit saavat ihon pinnan luulemaan, että se on menettänyt kollageenia – jolloin iho tuottaa sitä lisää. Lisää siis ihon kimmoisuutta.


Stearic Acid: STEARIINIHAPPO stabiloi emulsioita. Hillitsee veden haihtumista iholta.


Simmondsia Chinensis Oil (Jojoba): JOJOBAÖLJY on nestemäinen vaha, jonka kemiallinen rakenne on pitkälti ihomme talin kaltainen. Ei siis tuki vaan kosteuttaa juuri oikealla tavalla.


Mimosa Wax: MIMOSA KUKKAISVAHA omaa erittäin kukkaisen vahvan ominaistuoksun.


Sunflower Seed Wax: AURINGONKUKANSIEMENVAHA antaa iholle pitkäkestoista kosteutusta.


Polyglyceryl-3 Esters (Candelilla, jojoba seed & rice bran wax): Hydracire TM* S – Kolme kasvipohjaista vahaa toimivat uutena yhdisteenä estäen ihoa kuivumasta, pehmentäen ihoa. Emulsion vakauttaja & humektantti.


Hydrogenated Palm Kernel Glycerides: HYDROGENOITUJA PALMUNYDINÖLJY  GLYSERIDIT ovat viskositeetin tuojia & emollientteja.


Microcrystalline Cellulose: MIKROKITEINENSELLULOOSA on paakkuuntumisenestoaine.


Cellulose Gum: SELLULOOSAKUMI on stabilointiaine.


Sodium Hydroxid: NATRIUM HYDROKSIDI on natronlipeä (saippuanvalmistuksessa käytetään yleisesti).


naturativ_yovoide


Nyt Luonnonkosmetiikka With Deli lukijoillani on käytössä alekoodi Biodelly.fi luonnonkosmetiikan verkkokauppaan!
Tässä koodi: DELI
Sillä saa normaalihintaisista tuotteista -15%. Koodi on voimassa joulukuun 2017 loppuun asti.

| NATURATIV Day Cream (50ml) 36,80€ | Biodelly.fi

| NATURATIV Night Cream (50ml) 36,80€ | Biodelly.fi

Biodellyssä joulukuun ajan ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin!


Biodelly.fi
>>> Tämän linkin kautta pääset Biodelly.fi verkkokauppaan.

*Voiteet ovat saatu testaukseen NATURATIV maahantuojalta. Linkit Biodelly.fi verkkokauppaan sisältävät kumppanuusmainontaa.


https://www.blogit.fi/luonnonkosmetiikka-with-deli/seuraa
Löydät blogini:
Facebookista LuonnonkosmetiikkaWithDeli
Instagrammista @luonnonkosmetiikkawithdeli
Bloglovinista LuonnonkosmetiikkaWithDeli
The Blog Junglesta LuonnonkosmetiikkaWithDeli

YOUTUBESTA LÖYTYY vlogi-KANAVA Luonnonkosmetiikka With Deli

FOLLOW MY BLOG WITH BLOGLOVIN

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: