| LUONNONKOSMETIIKKA WITH DELI |
Luonnonkosmetiikka With Deli

Lauren Brooke mineraalimeikit

Scroll down to content

Lauren Brooke mineraalimeikkisarja valmistetaan Amerikan Utahissa. Lauren Brooke Cosmetiquesin tiimi kehittelee moussemeikkivoiteita, luomivärejä, huulipunia & huulikiiltoja. Monet tuotteista ovat ihania monitoimituotteita ja sopivat kaikille ihotyypeille. Erityisesti herkkäihoisille.

Lauren Brooke Cosmetiquesin käyttämät raaka-aineet ovat luonnollisia ja mahdollisimman puhtaita. Eivät siis sisällä synteettisiä pigmettejä ja ovat myös nanopartikkelittomia. Lauren Brooke meikit sisältävät ihoa hoitavia raaka-aineita. Tässä blogiartikkelissa tutustutan teidät lähemmin merkin moussemeikkipohjaan.


lauren_brooke_logo
Kuvaa painamalla pääset Lauren Brooke Cosmetiques viralliselle sivustolle.

Käyttökokemus: Lauren Brooke moussemeikkivoide

swatches


Tämä moussevoiteessa on ihastuttavan laaja sävyvalikoima! Eikö olekin? Jopa sävystä Warm/lämmin, löytyy todella vaaleat sävyt.  TwistBe verkkokaupasta voit tilata näytekokoja moussen eri sävyistä. Hintaa jokaiselle sävytesterille ei ole kuin 1,50€, ja näytteet lähetetään kirjeitse kotiin. Lähettämällä kuvan ihostasi (luonnonvalossa) osoitteeseen letstalk@twistbe.fi, saat suosituksen sinulle sopivasta sävystä.

Luonnonkosmetiikka With Deli

22351719_118429062186301_1568077480139423744_n
>>> Linkki artikkeliin.

Tässä linkki artikkeliini jossa käyn läpi tarkemmin vinkkejä oikean sävyn valintaan: Meikkivoiteen oikea sävy?


Cool sävyt taittavat punertavaan.

Warm sävyt kellertävään.

Neutral sävy on näiden kahden välistä.

Alhaalla olevasta kuvasta näkeekin selkeästi, että ihoni pohjasävy on ns. neutraali. Vaikka vaaleusaste ei olisikaan juuri sopiva, häviää neutraalit sävyt paremmin ihooni.


Luonnonkosmetiikka With Deli


*VINKKI! Moussemaisen meikkipohjan päälle levittyy helpoiten juurikin voidemaiset ja nestemäiset tuotteet. Joten jos etsit voidemaista bronzer tai contouring tuotetta, voit käyttää moussemeikivoidetta. Valitse sävyistä numero 40, 50 tai 60, riippuen kuinka tummat varjostukset haluat.   (Itse tilasin kokeiluun tarkoituksella Cool No.50. Instassa ainakin tulee näkymään tulokset…)

Lauren Brooke moussemeikkivoide on kaukana synteettisen kosmetiikan moussemeikkivoiteista! Levitettäessä se sulaa iholle – tuntuen nestemäiseltä meikkivoiteelta… Meikkivoide siis levittyy todella kauniisti – ja helposti iholle. Tämä tuote on valintani kiireisinä aamuina. (mineraalimeikkipohjat kun vaativat vähän enemmän aikaa ja keskittymistä…) Parhaiten tämä sulamisefekti tapahtuu sormilla levitettäessä. Itse käytän ovaalinmuotoista meikkivoiteen levittämiseen tarkoitettua pehmeää meikkivoideharjaa. Kostutetulla beauty blenderillä (pisaran mallinen tiivis meikkisieni) painelen moussen ihoon. Päälle kevyesti mineraalijauheista viimeistelypuuteria; isolla pehmeällä siveltimellä taputellen. Vielä lopuksi painelen senkin ihoon – beauty blenderillä.

Yllättävän pieni määrä tuotetta riittää koko kasvojen alueelle. Myönnän moneen kertaan laittaneeni liikaa… Harjoitus tekee mestarin tässäkin asiassa. Moussemaisella meikkivoiteella saat luonnollisen näköisen, kuulaan ihon. Moussemeikkivoide kosteuttaa ihoa, joten se ei korosta kuivia kohtia. (Säännöllinen kuorinta on kuitenkin kauniin meikkipohjan perusedellytys.) Tuloksena ei ole öljyinen kiiltävä pinta, vaan enemmänkin hehkuvan samettinen. Tuotteen peittävyys on hyvä – riippuu levitätkö sormin vai siveltimellä, ja viimeisteletkö miten. Moussella saa luonnollisen kuulaan lopputuloksen eikä vaarana ole mikään ”pakkelinaama”. Jos on tarvetta peittää esim. tummia silmänalusia tai punertavuutta nenänpielistä, suosittelen käyttämään mineraalijauheisia peiteaineita tai värinkorjauspuutereita. Myös luomille kannattaa käyttää puuterimaista tuotetta jos on ongelmia luomivärin pysyvyydessä. (Esim. Everyday Minerals) Ja mitä parasta; tämän tuotteen ainesosat eivät tuki ihoasi!


Luonnonkosmetiikka With Deli


Tuote sisältää: mehiläisvahaa, arganöljyä, jojobaöljyä, ruusunmarjansiemenöljyä, neemöljyä, E-vitamiinia, silicaa, savea, vihreä teeuutetta — sekä sinkkioksidia, jonka ansiosta tuoteen aurinkosuojakerroin on 28. Mousse ei sisällä säilöntäaineita, turhia täyteaineita eikä hajusteita. Aurinkosuojan antaa fysikaalinen suoja eli sinkkioksidi. Tämä meikkipohja hoitaa & kosteuttaa ihoa sekä ravitsee & suojaa ihoa tehokkaasti. Kasviöljyjen ansiosta sisältää hyviä antioksidantteja.


Luonnonkosmetiikka With Deli

VAIKUTTAVAT AINEET:

 • Sinkkioksidi: Sinkkioksidia on käytetty kosmetiikassa puuterin pohjana sillä se auttaa puuterimaisia tuotteita kiinnittymään ihoon paremmin. Lisäksi sinkkioksidillä on punoitusta rauhoittava ja tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Suojaa UV-säteiltä ja siloittaa ihoa.
 • Mehiläisvaha: Erittäin kosteuttava paksu vaha, mikä muodostaa iholle ohuen ja hengittävän kerroksen. Pehmentävä ja sakeuttamisaine.
 • Jojobaöljy: Nestemäinen vaha sisältää iholle tärkeitä mineraaleja ja vitamiineja. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti ihomme oman talin mukaisesti.
 • Silica: Pii antaa pehmeän viimeistellyn lookin ja auttaa ihoa näyttämään sileältä. Uurteet ja isot ihohuokoset peittyvät hyvin tämän tuotteen avulla. Piitä käytetään monissa kiinnitys-/viimeistelypuutereissa, joten tämä aine takaa hyvän pysyvyyden iholla.
 • Arganöljy: Runsaasti hyviä tyydyttymättömiä rasvahappoja, joiden ansiosta öljy suojaa ihoa vapailta radikaaleilta sekä. Rauhoittaa ja ja kiinteyttää ihoa.
 • Ruusunmarjaöljy: Korjaa UV-säteilyn vaurioita. Vähentää arpien tummuutta, tasoittaa & kirkastaa pigmenttimuutoksia. Häivyttää vanhenemisen merkkejä. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Täsmäöljy ekseema- ja psoriasisiholle.
 • Neemöljy: Yksi parhaimmista öljyistä akneiholle. Rauhoittaa punoitusta ja on antibakteerinen.
 • Luonnonsavi: Mineraalisavi puhdistaa, rauhoittaa & ravitsee. Savi sopii erinomaisesti tukkeutuneelle & rasvoittuvalle iholle.
 • Vihreä teeuute: Sisältää C-vitamiinia ja antioksidantteja. Antaa kyytiä vapaille radikaaleille!
 • Passion Flower uute: Rauhoittavia ominaisuuksia. Sisältää lykopeenia, jota löytyy myös tomaateista. Luonnon lykopeeni parantaa ihon pintarakennetta.
 • Vadelmauute: Antioksidanttinene, antibakteerinen sekä ihoa kirkastava.
 • E-vitamiini: Antioksidantti!
 • Rautaoksidit: Luonnon maamineraaleja joilla saadaan tuotteeseen tietty sävy/väri.
 • Mica: Talkille erinomainen sijainen on mica! Piimineraalin pinnasta valmistettava jauhe antaa tuotteelle silkkisen koostumuksen sekä kauniin hehkun.

Tämä meikkivoide on sopii kaikille ihotyypeille. Kuitenkin jos ihosi on normaalia rasvaisempi, kannattaa kokeilla jättää kosteusvoide pois meikin alta ja laittaa päälle viimeistelypuuteria. Todella rasvaiselle akneiholle kannattaa kokeilla mineraalimeikkipohjia. Viime artikkelissa esittelinkin Alima Pure mineraalimeikkipohjan. Tässä linkki tuohon artikkeliin.


Lauren Brooke meikkejä saa ostettua Helsingistä TwistBe:stä tai heidän verkkokaupastaan osoitteesta twistbe.fi

Moussemeikkivoiteella hintaa on 31,90€. (näyte 1,50€)



Näin talven tullessa tämä meikkivoide on ihanan kosteuttava. Erityisesti kiireisinä aamuina ei ole aikaa lähteä pohjustamaan ja työstämään mineraalimeikkipohjia jauhemaisessa muodossa. Tämä tuote on nopea ja helppo. Päivän aikana meikin pintaa on helppo parannella esim. painelemalla kasvojen T-alue wc-paperilla tai silkkipaperilla. koskaan en ole vielä joutunut lisäämään viimeistelypuuteria.

*VINKKI! Jos mielestäsi lopputulos on liian ”dewy” tai ”glowy” eli liian kuulas, kannattaa sinun kokeilla sipaista iholle ”primerina” mineraaliviimeistelypuuteria ennen moussemeikkivoiteen levittämistä. Puuteri sitoo öljyä meikkipohjasta. Tuloksena on siis mattaisempi  ja kestävämpi lopputulos.


eyesahadows


Luonnonkosmetiikka With Deli


Kokeilussa on minulla ollut myös Lauren Brooke Cosmetiques muita tuotteita. Powder Eye Colour: Sweet Pink & Toffee ovat todella pigmenttipitoisia monitoimituotteita. Voit käyttää niitä luomiväreinä, mutta toimivat myös higligterina & varjostukseen. Toffee on ihan mahtava kulmatuote! Kostealle siveltimellä saa aikaiseksi kauniita ”hair like” vetoja. Ja vaikka tuotteessa on hieman glitterimaisuutta – ei se haittaa. Pressed Eyeshadow Duo: Morning Dew/Summer Wind on ollut toisaalta mahtava tuote, toisaalta pettymys. Valitsin sinivalkoisen sävyn ”Suomi 100-vuotta” teemaa ajatellen. Valkoinen sävy on todella pigmenttipitoinen, helposti levittyvä ja näkyvä. Toisin kuin sininen. Se näyttää todella harmaalta iholla ja peittävyyttä ei ole. Se varisee eikä asiaa auta vaikka levittäisin minkä pohjustuksen päälle – kuivalla tai kostealla siveltimellä.



Toivottavasti Sinä lukijani et joudu ”googlettamaan” tätä tuotetta luettuasi syväluotaavan esittelyni tästä tuotteesta. Tämä on se syy, miksi alunperin aloitin kirjoittamaan tätä blogia.


(Tuotteet on saatu käyttöön, paitsi näytekoot. Linkit eivät sisällä affiliate-mainontaa eli kumppanuusmainontaa.)


https://www.blogit.fi/luonnonkosmetiikka-with-deli/seuraa
Löydät blogini:
Facebookista LuonnonkosmetiikkaWithDeli
Instagrammista @luonnonkosmetiikkawithdeli
Bloglovinista LuonnonkosmetiikkaWithDeli
The Blog Junglesta LuonnonkosmetiikkaWithDeli

YOUTUBESTA LÖYTYY vlogi-KANAVA Luonnonkosmetiikka With Deli

FOLLOW MY BLOG WITH BLOGLOVIN

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: