| LUONNONKOSMETIIKKA WITH DELI |
Luonnonkosmetiikka With Deli

SKIN FOOD: Ikoninen yleisvoide

Scroll down to content
Luonnonkosmetiikan yksi ikonisimmista tuotteista on ehdottomasti klassikkotuote Skin Food. Sitä on myyty vaikuttavat 91 vuotta – siis jo vuodesta 1926.


WELEDA käyttää tuotteissaan yhden Euroopan tiukimman luonnonkosmetiikan sertifiointitahon sertifikaattia eli NaTrue –logoa. Tämä luonnonkosmetiikan tehotalo on maailman suurin vastuullinen kosmetiikkayritys. Ideologia ekologisuudesta ja biodynaamisuudesta ulottuu kestävään viljelyyn, luomukasveihin, ympäristön kunnioittamiseen, kierrätykseen – tuotteissaan sekä työntekijöidensä arvoissa. Tuotteisiin käytettävät kasvipohjaiset raaka-aineet tulevat ympäri maailmaa tarkasti valvotuilta, luonnonmukaisilta ja biodynaamisilta viljelmiltä. Osa raaka-aineista tulee myös valvotuilta villikeruualueilta.

WELEDA-tuotteet ovat 100% luonnollisia – siis ei mitään synteettistä! Erityisesti ikoninen yleisvoide Skin Food antaa kaikkensa kuivalle ja karhealle iholle. Se ravitsee, suojaa ja pehmentää vartalomme pahimpia kuivia kohtia MUTTA sopii moneen muuhunkin käyttötarkoitukseen… Yleispätevä monitoimivoide ilman maaöljyjohdannaisia tai kemiallisia liuottimia. 


Luonnonkosmetiikan ”Bepantheniksikin” tituleeratulla yleisvoiteella on monta käyttökohdetta.

  • Kuivat kohdat: esim. kantapäät, karskit kädet & hilseilevät kasvot.
  • Tehonaamio yön ajaksi. Lisää alle tuhdisti suihkutettavaa kasvovettä & seerumi. Voide sitoo kaiken tuon nestemäisen kosteuden ihoosi yön aikana!
  • Kutinaa & ihottumaa rauhoittavat ainesosat. (Vaihtoehto mm. Bepanthenille tai Kortisonille!)
  • Käytä säästellen vaikka vain esim. kynsinauha- ja huulivoiteena.
  • Täydellinen silmänympärysvoide ryppyiselle iholle!*Voide on paksua suoraan tuubista tullessaan. Lämmitä vahamaista tekstuuria ensin hieman kämmenien/sormien välissä ennen iholle levittämistä. Erityisesti kasvoille levittäessä lämmitä kunnolla, sillä muuten levittäminen menee raahauksen puolelle.


KOKEILE ”PRIMERINA”:

Mineraalimeikkipohjan (mineral loose powder) alle: voide on paksua ja tahmaista mutta juurikin siksi täydellinen ihon luontaisia öljyjä (tali) imevän jauheen kanssa. Erityisesti kuivina syys- ja talvikuukausina saat pitkäkestoisen meikin ja luonnollisen hehkuvan ihon. Mineraalijauhe muodostaa unelmaisen ”tahnan” Skin Foodin kanssa. Anna voiteen imeytyä ihoon noin 5-15min ennen mineraalipohjan levitystä. Jos voide tuntuu liian paksulta, sekoita se normaalin kevyen päivävoiteen joukkoon tai ohenna sitä jojobaöljyllä.


Luonnonkosmetiikka With Deli


 Jos halajat vielä ns. ”dewymaisemman” viimeistelyn meikkiisi, käytä Skin Foodia nestemäisen tai voidemaisen meikkivoiteen alla. Jos öljyn sekoittaminen meikkivoiteen joukkoon tuntuu liian uskaliaalta meikkaustempulta, kokeile tahmaista Skin Foodia: sekoita pieni määrä suoraan meikkivoiteeseen! Meikkivoide levittyy ihanasti ihoon ja luo hehkuvan ”illuminating” efektin meikkipohjaan.

*Vaikka ihosi olisikin rasvaiseen päin taittuva, on Skin Food kokeileminen arvoista. Yleensä ihomme liika talintuotanto johtuu tottumuksistamme ”hoitaa” väärin ihoamme. Kun iho saa ravinteikkaita öljyjä ja vahoja solukkoihinsa, myös talintuotanto rauhoittuu. (Puhun nyt täysin omasta kokemuksesta entisenä rasvanaamana…)


Kun meikin alla on jokin öljypohjainen tuote, on myös koko meikin poistaminen kasvoilta helpompaa ja hellempää kasvojen iholle. Öljypuhdistus on se metodi jonka nimeen vannon – jälleen kerran. Tässä linkit vlogini tutoriaalivideoon You Tuben puolelle sekä blogini artikkeleihin aiheesta.

 perustietoa| ÖLJYPUHDISTUS (UpDate!) |
Öljypuhdistus Osa 3: Akneiho
 Öljypuhdistus Osa 2: Kuiva iho
| ÖLJYPUHDISTUSTUTORIAALI | OIL CLEANSING |

*Voit aina tasoittaa liian ”kosteaa” hehkua mineraaliviimeistelypuuterilla – tai lisätä valoa vielä enemmän hohdemaisilla viimeistelypuutereilla (esim. Radiant Finishing Powder Alima Pure tai Everyday Minerals hohdepuutereilla). Liian öljyisyyden iholta voit painella wc- tai silkkipaperiin ennen meikkipohjan tai viimeistelypuuterin levittämistä. 


Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.


Skin Food ”primerina” on tekniikka, jonka oivalsin kokeilunhaluisen bloggaajana jokin aika sitten. Ihoni saa kaiken mitä se tarvitsee ollakseen tasapainoinen & luonnollisesti kaunis – myös meikin kanssa talviaikaan.

KOKEILE ”HIGLIGHTERINA”:

Voit käyttää tätä hoitavaa yleisvoidetta myös valoa tuovana tuotteena poskipäille, nenänvarteen ja amorinkaareen. Tällä vinkillä saat puuterimaiseen tai muuten vain mattaan meikkipohjaan kaunista ”kosteaa” hehkua. Vaarana ei ole pakkelimainen luonnoton hohto vaan terveellinen kiilto. Täydellinen ns. meikittömään meikkilookkiin!

KOKEILE POHJUSTUSVOITEENA JAUHEMAISILLE LUOMIVÄREILLE: saat aikaan jopa voidemaisen luomiväri-efektin, riippuen kuinka paljon levität.

KOKEILE TEHDÄ DIY-POSKIPUNA: Sekoita Skin Foodia & irtonaista mineraaliposkipunaa pienessä purnukassa. Rakastut! Voit käyttää sitä myös sävytettynä huulirasvana. (Inspiration from Zuii poski- ja huulitimantit…)


Luonnonkosmetiikka With Deli


Auringonkukansiemenöljy (Sunflower) = sisältämät tyydyttämättömät rasvahapot ja E-vitamiini (antioksidantti) hoitavat kuivia ihoalueita tehokkaasti. Sopii useimmille ihotyypeille, erityisesti akneiholle.

                             rasvahappopitoisuudet: linolihappo (Linoleic acid) 59%, linoleenihappo (Linolenic acid) 0.5% & oleiini-/öljyhappo (Oleic acid) 30%.

komedogeenisuusarvo (Comedogenic Rating): 0-2


Lanoliini (Lanolin)= Villarasvaa saadaan juuri keritystä lampaanvillasta. Se on ihomme talin kaltainen rasva, jolla on korkea kyky sitoa vettä (kosteutta) ihoon.


Manteliöljy (Sweet Almond)= Korkea rasvahappopitoisuus sopii erityisesti herkälle kuivalle iholle sekä tietenkin akneen taipuvalle iholle. Manteliöljyn ominaisuuksiin kuuluu hyvä läpäisykyky ohi vahingoittuneiden ihosolujen.

rasvahappopitoisuudet: linolihappo (Linoleic acid) 20-30%, linoleenihappo (Linolenic acid) 0.4% & oleiinihappo (Oleic acid) 62-86%.

komedogeenisuusarvo (Comedogenic Rating): 2


Alkoholi (Alcohol)= Kasviöljyjen liuotin & stabilointiaine.


Mehiläisvaha (Beeswax)= Erittäin kosteuttava paksu vaha, mikä muodostaa iholle ohuen ja hengittävän kerroksen. Pehmentävä ja sakeuttamisaine.


Polyglyseryyli-3 polyrisinoleaatti/Risiiniöljyhappo (Polyglyceryl-3 Polyricinoleate)= Rasvahappoesteri, jota käytetään emulgointiaineena. Pehmentäjä (emollientti) & viskositeetintuoja.


Glyseriini (Glycerin)= Emulgaattori, emollientti & humektantti (kosteudensäilyttäjä- ja sitoja).


Limoneeni (Limonene)= Luonnollisen eteerisen öljyn tuoksukomponentti, mikä saa aikaan sitruunan ominaistuoksun. Kuten monet helposti haihtuvat tuoksukomponentit, limonenen ominaisuutena on myös korkea antioksidanttipitoisuus. Limoneeni kuuluu hajusteisiin, jotka hapettuessaan voivat aiheuttaa kosketusallergiaa.


Keto-orvokkiuute (Viola Tricolor)= Orvokkiuute rauhoittaa ihon ärsytystä ja kutinaa. Tätä kasviuutetta luonnehtii antioksidanttisuus ja pitkätketjuiset sokerit eli korkea polysakkaridipitoisuus. Polysakkaridit ehkäisevät kosteuden haihtumista ja häivyttävät pieniä juonteita.


Hydrolysoitu mehiläisvaha (Hydrolyzed Beeswax)= Käytetään vahakomponenttina, sakeuttamisaineena & stabiloimaan emulsion koostumusta.


Sorbitaaniolivaatti (Sorbitan Olivate)= Rasvahappoesteri, jota käytetään emulgointiaineena.


Rosmariiniuute (Rosmarinus Officinalis)= Rosmariinin lehdistä saadaan uutteetta jossa on kofeiinihappojohdannaisia, flavonoideja & triterpeenejä (lipidejä). Uutteella on virkistäviä sekä antiseptisia ominaisuuksia.

*Triterpeenejä löytyy myös mm. pakurista.


Kamomillankukkauute (Chamomilla Recutita)= Kukista, varsista & lehdistä saatava uute sisältää eteerisiä öljyjä, flavonijohdannaisia & kumariinia. Rauhoittaa ihoa & edistää sen uusiutumista.


Kehäkukkauute (Calendula Officinalis)= Kukinnoista saatava uute sisältää erilaisia karotenoideja, flavonoideja & saponiineja. Uute ehkäisee tulehduksia sekä tasapainottaa ihon toimintoja.

*Karotenoidit ovat luonnossa esiintyviä keltaisia, oransseja ja punaisia kasvien väriaineita. Ne tunnetaan niiden kyvystä muuntua elimistössä A-vitamiiniksi (antioksidantti), mikä on oleellista eri kudosten toiminnoille. Karotenoidit ovat kasvien omia suoja-aineita, jotka varjelevat kasveja auringonvalossa syntyviltä ”vapailta radikaaleilta” (mm. tupakan, alkoholin, pakokaasujen, raskasmetallien & torjunta-aineiden tuhoilta).

*Flavonoidit ovat vahvoja antioksidantteja. Kasvisten lisäksi flavonoideja esiintyy teessä, kahvissa, kaakaossa sekä punaviinissä. Niitä esiintyy myös runsaasti sitrushedelmissä, marjoissa & pähkinöissä.

*Saponiinit ovat antioksidantteja joilla on mm. antiseptisia ominaisuuksia.

*Antioksidantit ovat kasvien solujen suoja-aineita, joita myös ihminen voi sisäisesti/ulkoisesti käyttää hyväkseen. Ne ovat aineita, joita lisätään tuotteisiin muun muassa rasvojen hapettumisen estämiseksi tai hidastamiseksi, jotta tuotteet eivät härskiintyisi. Antioksidantit auttavat kehoa vastustamaan kudosten ikääntymiseen aktiivisesti vaikuttavien molekyylien vaikutusta eli ”vapaiden radikaalien” muodostumista.


Arginiini (Arginine)= Luonnollinen aminohappo.


Sinkkisulfaatti (Zinc Sulfate)= Valkoinen kiteinen suola toimii stabilointiaineena.


Geranioli* (Geraniol*)= Luonnollisen eteerisen öljyn tuoksukomponentti. Saattaa aiheuttaa kosketusallergiaa. Saa aikaan vadelman, karhunvatukan, mustikan ja greipin kaltaisen tuoksun.

Sitraali* (Citral*)= Luonnollisen eteerisen öljyn tuoksukomponentti. Saattaa aiheuttaa kosketusallergiaa. Sitruunan kaltainen tuoksu.

Kumariini* (Coumarin*)= Luonnollisen eteerisen öljyn tuoksukomponentti. Saattaa aiheuttaa kosketusallergiaa. Saa aikaan vaniljaisen, pähkinäisen jopa ruohoisen ominaistuoksun.


Luonnonkosmetiikka With Deli


Pieni määrä tätä rikasta hoitavaa yleisvoidetta vie pitkälle. Paksuutta, tehoa, ihoa parantavia ominaisuuksia & omintakeinen (appelsiininen, laventelinen, yrttinen) tuoksu on saanut minut ihastumaan erikoiseen kulttivoiteeseen jo parin tuubin verran. Tästä en luovu.


WELEDA Skin Foodia myydään kahdessa koossa;

pienempi 30ml/11,9o€ &

isompi 75ml/16,9o€.


Nyt Luonnonkosmetiikka With Deli lukijoillani on käytössä alekoodi Biodelly.fi luonnonkosmetiikan verkkokauppaan!
Tässä koodi: DELI
Sillä saa normaalihintaisista tuotteista -15%. Koodi on voimassa joulukuun 2017 loppuun asti.

Biodelly.fi
Luonnonkosmetiikan verkkokaupassa saat nyt lukija-alea!


|Ihanaa & huokeahintaista joulun valmistelua! |


(Linkit ovat affliate-linkkejä. Tuote on itse hankittu.)

https://www.blogit.fi/luonnonkosmetiikka-with-deli/seuraa


Toivottavasti vakituinen lukijani tai sinä random-kävijä, et joudu ”googlettamaan” tätä tuotetta luettuasi syväluotaavan esittelyni Skin Foodista. Olepa hyvä. Tämä on se syy, miksi alunperin aloitin kirjoittamaan tätä blogia.


Löydät blogini:

Facebookista LuonnonkosmetiikkaWithDeli

Instagrammista @luonnonkosmetiikkawithdeli

Bloglovinista LuonnonkosmetiikkaWithDeli

The Blog Junglesta LuonnonkosmetiikkaWithDeli


YOUTUBESTA LÖYTYY vlogi-KANAVA Luonnonkosmetiikka With Deli

FOLLOW MY BLOG WITH BLOGLOVIN

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: