| LUONNONKOSMETIIKKA WITH DELI |
LuonnonkosmetiikkaWithDeli

BALM BALM BALM (multipurpose balmit)

Scroll down to content

LuonnonkosmetiikkaWithDeli


Luonnonkosmetiikassa käytetään korjaavia kasvipohjaisia ainesosia, jolloin saadaan monia tehokkaita ns. multipurpose tuotteita. Erityisesti kasvojemme iho tarvitsee antioksidantteja, ravitsevia rasvahappoja & vitamiineja. Seuraavassa artikkelissa käsittelyssä 3 englantilaista monitoimibalmia; Babe Balm, Wild Rose Beauty Balm & The Green Balm.


 BYBI Beauty: Babe Balm (Multipurpose Beauty Balm)

LuonnonkosmetiikkaWithDeli


BYBI Beautyn missiona on valmistaa tuotteita, jotka todella toimivat. Tuotteita, jotka ovat valmistettu aktiivisista kasviraaka-aineista ja ylellisistä, harvinaisemmista raaka-aineista, jotka todella hellivät ihoa.

(Ote TwistBe nettisivuilta.)


Babe Balm on  tehotuote laadukkaista & aktiivisista raaka-aineista. Se sopii erityisesti yövoiteeksi tai kosteuttavaksi tehonaamioksi. Öljyt sulavat ihon lämmössä hetkessä – ja kyllä yöllä kasvot saavat kiillellä. Babe Balm tuoksuu pequi-öljyn ansiosta hedelmäisen miedosti tropiikille. Koostumukseltaan balsami sopii erinomaisesti kasvojen puhdistukseen. Sulavan koostumuksen ansiosta tuote liukuu helposti iholla poistaen meikit ja epäpuhtaudet. Mahtavinta on, ettei vältämättä erillistä kosteuttavaa tuotetta tarvitse lisätä! 


 Balmin erikoisempia raaka-aineita ovat vahvat antioksidantit kuten koentsyymi Q10 & skvalaani. Harvinaisempia ainesosia edustavat ihoa tehokkaasti ravitsevat kookosöljyn kaltainen kokum-voi, monoi-öljy & oliivipohjainen skvalaani. Mukana loistavat myös hibiskus siemenöljy sekä kehäkukkauute. 


INCI: Garcinia Indica (Kokum) Seed Butter, Rhus Verniciflua Peel (Berry) Cera, Squalane (Olive), Camellia Oleifera (Camellia) Seed Oil, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Caryocar (Pequi) Coriaceum Oil, Calendula Officinalis (Flower) Extract, Gardenia Taitensis (Monoi) Flower Extract, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract, Hibiscus Sabdariffa Seed Oil, Kaolinite (Rose Clay), Kaolinite (White Clay), Tocopherol (Vitamin E), Ubiquinone 50 (Coenzyme Q10), Distarch Phosphate, Anthocyanins, Citric Acid.

Vegaani & säilöntäaineeton. Ei sisällä lisättyjä hajusteita.


Kokonaisvaltaisen, luonnollisen ihonhoidon TwistBe verkkokauppa täyttää 2 vuotta ja heillä juhlitaan! TwistBe tarjoaa koko viikon ilmaiset toimitukset & lahjakortin jokaisen tilauksen mukaan. Myös paljon synttäritarjouksia! Jos siis haluat ostaa Babe Balmin, löydät sen nyt alennuksessa TwistBe:n verkkokaupasta. Saatavilla koot 60ml & 30ml. 


BYBIn uudet tuubit näyttävät muovilta, mutta ovatkin sokeriruo’sta valmistettuja…


Neil’s Yard Remedies: Wild Rose Beauty Balm (Multipurspose Beauty Balm)

LuonnonkosmetiikkaWithDeli


Tämä matkakokoinen versio balmien ”kulttituotteesta” saapui luokseni pienessä tähden muotoisessa pahvirasiassa – kiitos Jolie Box. Neal’s Yard Remedies osaa luonnonkosmetiikan tehotuotteiden valmistuksen. Heillä on kokemusta jo vuodesta 1981 asti. Merkin arvoina ovat läpinäkyvyys, eettisyys sekä tietenkin luonnollisuus. Kaikilla tuotteilla on Soil Association sertifikaatti.


Englannissa sijaitsee yrityksen oma ekotehdas, jossa kasvatetaan raaka-aineita tuotteiden valmistuksen ohella.


Sisällöltään Wild Rose Beauty Balm voittaa monet mennen tullen! Balmin hintaan sisältyy runsaasti luomulaatuista villiruusunsiemenöljyä, jonka korkea A-vitamiinipitoisuus (antioksidantti) auttaa kiinteyttämään & pehmittämään ihoa tehokkaasti. Korjaavaa luomu ruusunmarjaöljyä on tuotteessa paljon – sillä se komeilee inci-listan ensimmäisellä sijalla.  Balsami sisältää myös harvinaisempia kasveja kuten pelargoniaa, purasruohoa, hamppua & rosmariinia. 


 INCI:  Rosa canina (wild rose) seed oil*, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil*, Cera alba (Beeswax)*, Butyrospermum parkii (Shea butter)*, Cannabis sativa (Hemp) seed oil*, Borago officinalis (Starflower) seed oil*, Pelargonium graveolens (Geranium) flower oil*, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf oil*, Boswellia carterii (Frankincense) oil, Cymbopogon martini (Palmarosa) herb oil*, Pogostemon cablin (Patchouli) leaf oil*, Ascorbyl palmitate, Tocopherol,

Citral, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool.

*Luomuviljelty raaka-aine

(99% raaka-aineista on luomuviljeltyjä)


Wild Rose Beauty Balm löytyy mm. Biodellyn verkkokaupasta kolmessa eri hintaluokassa; 

matkakokoisena (15g) kauniissa lahjapakkauksessa 21,5o€

täysikokoisena (50g) 52,50€ (sisältää musliiniliinan)

– TAI osana Radiance Wild Rose lahjapakkausta 83,5o€.


MOA: The Green Balm (Multipurpose Beauty Balm)

LuonnonkosmetiikkaWithDeli


MOA (Magic Organic Apothecary)  The Green Balm on myös ”kulttimaineesta” nauttiva ihonhoitoon kehitetty monitoimibalsami. The Green Balm on sopii mitä herkimmillekin iholaaduille mm. atooppiselle iholle, psoriasiksesta sekä ekseemasta kärsiville ihoille. Lisäksi sitä käytetään hoitoloissa mm. kestopigmentointien & tatuointien jälkihoitoon. 


Käyttökohteita:

Ylelliseksi meikinpoistovoiteeksi, kosteutukseen, hyönteisten puremiin, rohtuneelle iholle, mustelmiin, palovammoihin, arpien häivytykseen ja ennaltaehkäisyyn, silmänympärysvoiteeksi, psoriasiksen sekä huuliherpeksen hoitoon. Myös after shave balsamiksi miehille ja naisille.


The Green Balm sisältää monia hoitavia jopa lääkinnällisiä raaka-aineita. Yarrow extract eli siankärsämöuute on antiseptinen ja tulehduksia vähentävä sekä rauhoittava aine. Soveltuu erityisesti herkän ja epäpuhtaan ihon hoitoon. Teepuu on arvostettu antiseptinen & sienitulehduksia ehkäisevä kasvi kosmetiikassa sekä luontaistuotteissa.


Yarrow rootilla eli kärsämönjuurella on erityisiä ominaisuuksia: tyrehdyttää verenvuotoa & vilkastuttaa verenkiertoa.


INCI: Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glycine Soja (Soy Bean) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cera Alba (Beeswax), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Achillea Millefolium (Yarrow) Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil, Chlorophyll, Limonene*. *occurs naturally in tea tree oil.

*sertifioutua luomua **esiintyy luontaisesti teepuuöljyssä 

(Voide ei sisällä alkoholia, hajusteita, parabeeneja, keinotekoisia säilöntäaineita, kemikaaleja tai lanoliinia. Vegaaninen.) 


Jos haluat ilahduttaa itseäsi ylellisellä MOA lahjapakkauksella, on esimerkiksi turkulaisella OrcanicYou:lla myynnissä uusi ”Facial Gift” lahjasetti. Tässä linkki verkkokauppaan. Saatavana vihreässä lasipurnukassa 50ml sekä muovipurnukassa ”testerikokona” 15ml.


LuonnonkosmetiikkaWithDeli


BALMIEN KÄYTTÖOHJE PUHDISTUKSEEN:

Hiero balmia pieni määrä kuivalle iholle. Pyörittele ylenevin pehmein liikkein. Kun meikki selkeästi liikkuu iholla, pyyhi kosteutetulla pehmeällä liinalla tai kasvosienellä. Toista tarvittaessa. Pehmennä  kasvojen iho höyryttämällä saadaksesi syväpuhdistavamman lopputuloksen. 

BALMIEN KÄYTTÖOHJE KOSTEUTUKSEEN:

Levitä pieni nokare balmia kasvoille iltaisin. Käytä sellaisenaan tai kosteusvoiteen päällä.  Kosteuttavimman lopputuloksen varmistat kerrostamalla myös nestemäistä kosteutta taputtelemalla kasvovettä kasvoille ennen balmia sekä muita hoitotuotteita.  Lisää vielä kostealle iholle!

BALMIEN KÄYTTÖOHJE PRIMERINA:

Sopii myös meikin alle ”primeriksi” jos haluaa ”dewymaisen” lopputuloksen. Erityisesti mahtava mineraalijauheisen meikkipohjan alle. Talvisin varsinkin mineraalimeikki saattaa kuivattaa ihoa tavallista enemmän. Balmilla varmistat ihon riittävän kosteutuksen & liian puuterimaisen lopputuloksen. Mineraalijauhe myös tarttuu paremmin ihoon kun alla on öljymainen tuote.


LuonnonkosmetiikkaWithDeli


MIKÄ NÄISTÄ KULTTIBALMEISTA ON TEILLE JO TUTTU?Luonnonkosmetiikka With Deli


https://www.blogit.fi/luonnonkosmetiikka-with-deli/seuraa

Löydät blogini:

Facebookista LuonnonkosmetiikkaWithDeli

Instagrammista @luonnonkosmetiikkawithdeli

Bloglovinista LuonnonkosmetiikkaWithDeli

The Blog Junglesta LuonnonkosmetiikkaWithDeli


YOUTUBESTA LÖYTYY NYT MYÖS VIDEOKANAVA LuonnonkosmetiikkaWithDeli


FOLLOW MY BLOG WITH BLOGLOVIN

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: