| LUONNONKOSMETIIKKA WITH DELI |

Oriflame on hiljattain laajentanut luonnonkosmetiikkaan. Tuotelinja on nimeltään ECOBEAUTY, jolla on käytössään kolme eri sertifiointia. Tälle kosmetiikkalinjalle on myönnetty FCS sekä ECOCERT Organic tai Natural luonnonkosmetiikkasertifikaatti.


ECOBEAUTY-tuotelinjan seitsemän tuotetta eivät sisällä parabeeneja, silikoneja, mineraaliöljyjä eikä synteettisiä tuoksuja. Niitä ei myöskään ole testattu eläimillä. Sertifiointi ulottuu myös pakkausmateriaaleihin, niiden siis ollen 100% kierrätettäviä sekä luontoystävällisiä.


Tuotteiden luomulaatuiset öljyt ovat kylmäpuristettuja, kasviuutteet ovat höyrytislattuja sekä vaikeammin saatavat öljyt kuten puolukan ja tyrnin öljyt, ovat hiilidioksidiuutolla erotettuja.


SERTIFIOINTIKRITEERIT

ORGANIC COSMETICS: Vähintään 95% kasvipohjaisia ainesosista, sekä vähintään 10% kaikista ainesosista painoon nähden pitää olla luomuviljeltyä.


NATURAL COSMETICS: Vähintään 50% kaikista kasvipohjaisista ainesosista tuotteessa ja vähintään 5% kaikista raaka-aineista painoon nähden pitää tulla luomuviljelystä.


Tiettyjä raaka-aineita ei voida sertifioida luomuviljellyksi -sillä niitä ei viljellä. Tälläisia ovat mm. vesi, suolot, mehiläisvaha sekä mineraalit kuten savi.


FSC (Forest Stewardship Council-sertifikaatti) on laatutakuumerkki puolueettomasta luonnon ja ihmisen huomioon ottavasta metsänhoidosta.


Oriflame Cosmetics on Ruotsissa 1967 perustettu suoramyyntialan kosmetiikkayritys. Se toimii jo yli 60:ssä maassa.


LuonnonkosmetiikkaWithDeli

ECOBEAUTY tuotesarjaan kuuluvat

Cleansing Milk: puhdistusmaito 200ml (Ecocert Organic)

Toner: kasvovesi ruusu- ja kamomillauutteista 200ml (Ecocert Organic)

Facial Oil: kasvoöljy puuvillan siemenuutteesta ja arganöljyistä 50ml (Ecocert Organic)

Pink Clay Mask: punasavinaamio 75ml (Ecocert Organic)

Tehokosteuttava seerumi: luomuhelokkiöljystä sekä aloe verasta 30ml (Ecocert Organic)

Face Cream: kosteusvoide puolukan ja tyrnin siemenöljyistä 50ml (Ecocert Natural)

Eye Cream: silmänympärysvoide 15ml (Ecocert Natural)


*Sain kokeiltavaksi Oriflamen ECOBEAUTY kosmetiikkasarjasta puhdistusmaidon, kasvoveden, kasvoöljyn sekä myös uusimman tuotteen; savinaamion.


Tunnustan, että tämä on ensimmäinen kerta kun kotonani on kyseisen jättimerkin tuotteita käytössä. Tunnustan vielä enemmänkin. ”Keräilen” Oriflamen huulirasvapurnukoita…. Saan niitä siskoltani. Ne ovat niin söpöjä & toimivia!


LuonnonkosmetiikkaWithDeli


ECOBEAUTY PUHDISTUSMAITO (Cleansing Milk) on ruiskukkaisvedestä & auringonkukan siemenöljystä valmistettu, kosteuttava puhdistusemulsio. Se puhdistaa hellästi kuivaakin ihoa, poistaen iholta päivän tai yön aikana ihoon kertyneet epäpuhtaudet. Tuote poistaa myös kevyen vedenkestävän iho- ja silmämeikin.


ECOBAUTY Cleansing Milk 200ml (Inci)

AQUA, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER/Ruiskukkaisvesi, DICAPRYLYL CARBONATE/kasviperäinen emolientti/vaihtoehto silikonille, GLYCERIN/humektantti ja kosteudensäätäjä sekä viskositeetin lisääjä, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE/kookosöljypohjainen emollientti ja pintakosteudensäätäjä, HELIANTHUS ANNUUS HYBRID OIL/Auringonkukan siemenöljy

CETEARYL WHEAT STRAW GLYCOSIDES/emulgaattori ja tensidi, CETEARYL ALCOHOL/kasvipohjainen vahamainen rasva-alkoholi, joka toimii emulgaattorina sekä pintakosteudensäätäjänä, BENZYL ALCOHOL/bentsyylialkoholi säilöntäaine, XANTHAN GUM viskositeetin tuntu, SODIUM BENZOATE/Natriumbentsoaatti säilöntäaine, PALMITIC ACID/Palmitiinihappo rasvahappo emollientti, STEARIC ACID/Steariinihappo rasvahappo emollientti ja pintajännitteen rikkoja, LACTIC ACID/Maitohappo pH-säätäjä, TOCOPHEROL/E-vitamiini antioksidantti ja säilöntäaine


Vaikka ihoni onkin hilseilevän mutta yli-rasvaisen ihon sijaan nykyään ihanan normaali, on puhdistusmaito minulle ihon luontaisen öljytasapainon ylläpitämistä.


Niinä päivinä kun en ole pohjustanut ihoani esim. BB-voiteella tai mineraalimeikkipohjalla, on puhdistusmaito ihanan kevyt puhdistustuote päivän päätteeksi. Jos öisenä kosteusvoiteena on ollut tehokas ihoöljy, saan sen tehot riittämään pitkälle seuraavan päivään kun vain puhdistan (ei ”pesien”) ylimääräisen talin iholta puhdistusmaitoisella vanulapulla. Puhdistusmaito on siis omiaan kiireisiin aamuihin. Meikkaamisenkin voin aloittaa heti, sillä ei tarvitse odottaa kasvoöljyn tai muun kosteusvoiteen imeytymistä…


Tästä tuotteesta ei jää puhdistusmaidoille pahamaineista ”klähmätunnetta”!


Jos en tunne tarvetta millään tavalla puhdistaa kasvoja vaan enemmänkin vain ”freesata”, otan avuksi kasvoveden. Oriflamen ECOBEAUTY KASVOVESI (Toner) on suihkepullossa joten sitä on virkistävää suihkuttaa suoraan kasvoille – parhaimmillaan jääkaappikylmänä.
Ruusun ja kamonillan kukkaisvesistä valmistetusta kasvovedestä saadaan tehot parhaiten irti kun se pullotetaan suihkepulloon; kosteuttavat, suojaavat sekä rauhoittavat ominaisuudet valmistavat kasvojen ihoa seerumille, kosteusvoiteelle ja/tai kasvoöljylle.


ECOBEAUTY Toner 200ml (Inci)

AQUA, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER/Ruusun kukkaisvesi, GLYCERIN/humektantti ja kosteudensäätäjä sekä viskositeetin lisääjä, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER WATER/Jalosauramo eli ”roomankamomillan” kukkaisvesi, BENZYL ALCOHOL/Bentsyylialkoholi säilöntäaine, SODIUM BENZOATE/Natriumbentsoaatti säilöntäaine, POLYGLYCERYL-10 LAURATE/esteri emulgaattori ja tensidi, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN/Hydroloitu vehnäproteiini kalvonmuodostaja kosteuttaja, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT/Tarhakekäkukka kukkaisvesi jolla antiseptinen ja tulehduksenvastainen vaikutus, LACTIC ACID/Maitohappo pH-säätäjä

PARFUM, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, CITRONELLOL

CITRIC ACID/sokeriruo’osta tuotettu pH-säätelijä, POTASSIUM SORBATE/Kaliumsorbaatti orgaaninen happo/säilöntäaine


Kasvoveden ensisijaiset tarkoitukset ovatkin ihon pHp-tasapainon palautus & kuivan ihon pintajännitteen rikkominen. Näin muut tehoaineet imeytyvät paremmin.


ECOBEAUTY KASVOÖLJY (Facial Oil) ravitsee ja pehmittää ihoa puuvillauutteen sekä luomuarganöljyn voimalla. E-vitamiini ja rasvahapot sisältävät runsaasti antioksidantteja, tehokkaasti suojaten ja hoitaen ihoa. Käytän juuri tämänkaltaisia öljysekoituksia yö- ja päivävoiteen sijasta!

Tässä ihoöljyssä on mielenkiintoinen – raa’an porkkanan tuoksu… Ihanteellinen öljy yöksi tai jopa mineraalimeikin alle. Tai osaksi omatekoista öljyseosta; tuomaan tuoksua muuten melko tuoksumattomiin öljyihin.


ECOBEAUTY Facial oil 50ml

COCOGLYCERIDES/kookosöljypohjainen emollientti ja kosteuttaja, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL/Auringonkukan siemenöljy, CORYLUS AVELLANA SEED OIL/Euroopanpähkinäpensaan siemenöljy, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL/Arganiaöljy, DAUCUS CAROTA SATIVA ROOT EXTRACT/Villiporkkanan juuriuute, SESAMUM INDICUM SEED OIL/Seesamin siemenöljy, GOSSYPIUM HERBACEUM EXTRACT/Puuvillauute

PARFUM, LIMONENE, TOCOPHEROL/E-vitamiini antioksidantti/säilöntäaine, LINALOOL, CITRAL, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE/Bentsyylibentsoaatti tuoksua tuova fiksatiivi/liuotin allergisoiva


Öljyn & kasvoveden luontaiset antioksidantit ehkäisevät ihon pinnan hapettumista!


EBOBEAUTY SAVINAAMIO (PINK CLAY MASK) on syväpuhdistava kaoliinisavesta valmistettu tehokas kasvonaamio. (Jos muistanette taannoisen blogijulkaisun hiusten syväpuhdistuksesta savella; kävin läpi eri väristen savien ominaisuuksia.)
Punaisessa kaoliini luonnonsavessa on paljon iholle hyödyllisiä mineraaleja ja entsyymejä. Savi syväpuhdistaa ihohuokoset, kirkastaen ihoa sekä vilkastuttaen pintaverenkiertoa. Säännöllisesti käytettynä savinaamiot tukevat ihoa epäpuhtauksia vastaan. Rautaoksidin ansiosta punasavi on ihanteellinen punekalle ja couperoosa-iholle.


ECOBEAUTY Pink Clay Mask 75ml (Inci)

KAOLIN/Kaoliini mineraalisavi, AQUA, MENTHA PIPERITA FLOWER/LEAF/STEM WATER/Piparminttu kukkais-, lehti- ja varsivesi, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER/Sheavoi Karitevoi

CETEARYL ALCOHOL kasvipohjainen vahamainen rasva-alkoholi pintakosteudensäätäjä/emulgaattori, CETEARYL GLUCOSIDE/Rasva-alkoholi, joka toimii emulgaattorina, säilyttää kosteuden ja silottaa ihoa, BENZYL ALCOHOL säilöntäaine, JOJOBA ALCOHOL/Jojobaöljy alkoholi kosyeuttaa ja toimii emulgaattorina, POTASSIUM JOJOBATE(Jojoban kaliumsuolo toimii emulgaattorina ja voitelevana pesevänä tekijänä, PROPANEDIOL/Propaanidioli liuotin ja viskositeetinsäätäjä, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER/Aloe Vera lehtipulveri, PARFUM


SAVINAAMION KÄYTTÖ

Levitä ”pehmitetylle” iholle, esimerkiksi höyrytetylle iholle. Älä anna pinnan kuivahtaa korpuksi. Se tapahtuu hetkessä, sillä aidon saven osuus on korkea tässä tuotteessa! Sivele ihon pintaa kasvovedessä kostutetulla siveltimellä tai suihkuttele välillä kasvovedellä.


*Erinomainen Spa-hetki toteutuu kosteassa saunassa oleskellen – rentoutuen 10-15min. Tämän jälkeen saatan vielä pehmeällä kostutetulla kasvoharjalla käsitellä kasvot. Lopuksi hyvä huuhtelu, kasvovesi & kosteutus.


Oletko sinä jo tutustunut Oriflamen ECOBEAUTY tuotteisiin?


LuonnonkosmetiikkaWithDeli

https://www.blogit.fi/luonnonkosmetiikka-with-deli/seuraa

Löydät blogini:

Facebookista LuonnonkosmetiikkaWithDeli

Instagrammista @luonnonkosmetiikkawithdeli

Bloglovinista LuonnonkosmetiikkaWithDeli

The Blog Junglesta LuonnonkosmetiikkaWithDeli


YOUTUBESTA LÖYTYY VIDEOKANAVA Luonnonkosmetiikka With Deli

FOLLOW MY BLOG WITH BLOGLOVIN

”TEASER”: https://www.youtube.com/watch?v=LcVZOmFVSYA&t=85s
ESITTELYVIDEO: https://www.youtube.com/channel/UCR9uSMjQbv3V4uNj-MSQGSg
MEIKKAUSVINKKI / MAKE-UP MELTDOWN: https://www.youtube.com/watch?v=hmueXW-WI9A&t=7s

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: