Ravitseva kasvojen puhdistus…

Puhdistus on iholle rasite. Kasvojen vesipesu sekä pesuaineet muuttavat ihon ph-tasapainoa. Mitä voimakkaammin peset iholtasi talia pois, sitä enemmän ihosi oma suojapinta ”vahingoittuu”, sillä käytännössä peset happaman kalvon pois iholtasi muuttaen ihon pintaa emäksisemmäksi. Ihon hyvinvoinnin kannalta oikea ph-tasapaino on avainasemassa.


Iho osaa olla viisas joten se pystyy korjaamaan epätasapainon itsekin, mutta palautumiseen menee vaikuttavat 8-10 tuntia. Varsinkin kasvojen ihon puhdistus on tästä huolimatta tärkeä ihonhoitoon liittyvä rituaali. Jopa meikittömän päivän jälkeen, sinun tulee puhdistaa ihosi.
Aina et tarvitse kuitenkaan vettä. Nyt pääsemmekin tämän kertaiseen aiheeseen; minulla on teille vaihtoehto – puhdistusmaito.


Luonnonkosmetiikkawithdeli
NATURATIV lanseeraustilaisuudessa

Olin alkusyksystä NATURATIV –tilaisuudessa Helsingissä, jossa NATURATIVin perustaja Magda Hajduk oli itse luennoimassa Suomeen rantautuneesta luonnonkosmetiikkasarjasta. Sain mukaani testattavaksi mm. kyseisen merkin kermaisen puhdistusmaidon.

Luonnonkosmetiikkawithdeli
NATURATIV Cleansing milk 200ml

En ole koskaan ollut puhdistusmaitojen kuluttaja. Ennen öljypuhdistusta käytin vaahtoavia geelejä….tai saippuaa. Puhdistusmaidon käyttötarkoitus ei koskaan nuoruusvuosinani minulle avautunut. (Sama koskee kasvovesiä.) Mutta nyt luonnonkosmetiikkaan siirtymiseni jälkivanasssa olen kuitenkin ymmärtänyt, että molemmille on tarkoituksensa…


Puhdistusmaito on tarkoitettu kevyeen ihon puhdistukseen, jopa ilman vettä – varsinkin jos kyseessä on ravitseva tarkkaan harkittu tuote. NATURATIV puhdistusmaito on juurikin tälläinen; se sisältää vain ravitsevia luonnollisia ja hellävaraisesti puhdistavia sekä rauhoittavia aineita. Uskallan sanoa.., että tämä puhdistusmaito menee hukkaan jos huuhtelet sen pois kasvoiltasi! Ehdotan, että hierot samettisen puhdistusmaidon kostutetulle ihollesi ja pyysit ylimääräiset pois vanulapulla tai kosteutetulla kasvosienellä. Hypoallergisuutensa vuoksi sopii myös kevyemmän silmämeikin poistamiseen.
Olen löytänyt tästä tuotteesta helpon tavan ns. kasvojen väliputsaukseen. Kun ihollani ei ole meikkiä esim. yön jäljiltä tai meikittömän kotipäivän iltana. Kun tarkoituksena on iholta poistaa vain ylimääräinen tali ja ilmasta tarttuneet epäpuhtaudet.

Luonnonkosmetiikkawithdeli INCI:

Aqua, *Triticum Monococcum Extract, Ethylhexyl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, *Argania Spinosa Kernel Oil, *Althaea Officinalis Root Extract, *Tripleurospermum Maritima Extract, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Carrageenan Chondrus Crispus, Sodium Phytate, *Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Parfum

* luonnolliset ja eko-sertifioidut ainesosat

Speltti-vesi vähentää punoitusta, pehmentää, kosteuttaa.
Arganöljy kosteuttaa ihoa sekä sisältää runsaasti antioksidantteja, joten se torjuu tehokkaasti vapaita radikaaleja.
Rohtosalkoruusu & merisaunio vähentää ärsytystä ja punoitusta.
E-vitamiini on antioksidantti, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä eli torjuu vapaita radikaaleja.

Carrageenan eli punalevä /irish mosh (irlantilainen sammal) toimii pintakosteudensäätäjänä & emulgaattorina.
Skvaleeni on kasviöljypohjainen, oliiviöljystä valmistettu. Se on rasvaliukoinen antioksidantti & emollientti. Myös erinomainen kosteuttaja auttaen myös muita ravintoaineita imeytymään paremmin ihoon. Ihon luontaisen rasvan (talin /sebumin) yksi monista osista on skvalaani. Tästäkin syystä tämä tuote kannattaa jättää ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa!

(Vegaaninen & NaTrue -sertifioitu)


Luonnonkosmetiikkawithdeli

NATURATIV on 2008 perustettu luonnonkosmetiikkayritys. Puolalainen innovatiivinen merkki tarjoaa sertifioitua eko-kosmetiikkaa ilman kompromisseja. Eivät käytä luonnonkosmetiikkaan kuulumattomia aineita mm. ei parabeeneja, silikoneja, polyetyleenglykolia (PEG) tai keinotekoisia hajusteita eikä petroli-johdannaisia (esim. parafiinia).


Minulle puhdistusmaidot ovat suhteellisen vieras ”käsite”. Nyt kuitenkin tuntuu, että ihoni on kosteutetumpi kun en enää pese aamuisin kasvojani pelkästään vedellä. Puhdistusmaito näyttäisi olevan erittäin helppo vaihtoehto kevyelle puhdistukselle. Kun et huuhtele laadukasta sekä iholle ravinteikasta luonnonkosmetiikan puhdistusmaitoa (tai omaa tulisi liikaa!) vedellä pois, voit skipata kasvoveden – ja riippuen ihostasi, myös kosteusvoiteen! Jos päätät lisätä kosteusvoiteen heti, se imeytyy paremmin kun iho on vielä kostea puhdistusmaidon jäljiltä. Myös ihon pH-tasapaino on ”ennallaan”.

Mitä sinä olet mieltä puhdistusmaidoista?

NATURATIV tuotteita löytyy mm. Turusta Biodelly myymälästä/verkkokaupasta sekä muutamasta muusta verkkokaupasta. Puhdistusmaidolla on hintaa 17,20€.


Löydät blogini:

Facebookista LuonnonkosmetiikkaWithDeli

Instagrammista @mirjadeli

Bloglovinista LuonnonkosmetiikkaWithDeli


 Follow my blog with Bloglovin


Muistutus; viime julkaisussa oleva alennuskoodi on vielä voimassa 11.11.2016 asti Green Dealin  verkkokauppassa.


Nii


 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s