| LUONNONKOSMETIIKKA WITH DELI |

Luonnonkosmetiikasta ei ole vaikeaa löytää hyvää itseruskettavaa! Jo alun alkaenkin itseruskettava aine on luonnosta peräisin.  Se imelän äitelä haju, jolle kaikki DHA-pohjaiset itseruskettava tuoksuvat, on peräisin sokerijuurikkaasta.


Luonnonkosmetiikkawithdeli


DHA ei ole myrkyllinen. Sitä syntyy yleisesti kasvi- ja eläinkunnassa, myös ihmisessä sokeriaineenvaihdunnan välituotteena. Turvallisuuden näkökulmasta ei ole väliä, onko dihydroksiasetoni eli DHA, tehty synteettisesti laboratoriossa vaiko peräisin oikeasta kasvista.

Dihydroksiasetonin eli DHAn tuoksun tai haisevuuden voimakkuustaso riippuu itseruskettavan tuotteen formuloinnista.  Yleensä kasvoille tarkoitetut voiteet ovat päivittäiseen käyttöön sopisivia.  Ne itseruskettavat siis asteittain, eikä DHA tuoksu kovinkaan läpi. Vartalolle tarkoitetut voiteet tuoksuvat enemmän. Ne antavat itsensä hajullisesti ilmi viimeistään seuraavana aamuna…. Vartalolle tarkoitetut sprayt haisevatkin todella voimakkaasti jo levitettäessä. Niiden tuoma päivetyskin on voimakkaampi jo yhdestä levityskerrasta.

Kesä oli kiireinen, ainakin osaltani, eikä tullut otettua aurinkoa. Onneksi on itseruskettavat.


Luonnonkosmetiikkawithdeli


Keinorusketuksen tehoaine edellä mainituissa kosmeettisissa valmisteissa on dihydroksiasetoni (DHA). Se on kolme hiiliatomia sisältävä sokeri, joka maistuu makealta, ja sitä voidaan käyttää jopa makeutusaineena. DHA-sokeri tarttuu ihon sarveiskerrokseen, keratiiniin, värjäten sen.


Luonnonkosmetiikkawithdeli
Levitykseen voi käyttää myös apuvälineitä.

DHA-valmisteiden käyttö

1. Itseruskettava valmiste levitetään pestyyn kuorittuun ihoon, jotta väri kehittyisi tasaisemmin ja myös pysyisi kauemmin.

2. Ihon kosteutus on tärkeää. Kevyt syväkosteuttava vartalovoide kannattaa antaa imeytyä kunnolla ennen itseruskettavan levittämistä.

3. Jos valmiste levitetään paljain käsin, on kädet pestävä kunnolla vedellä ja saippualla heti levityksen jälkeen. Vaikka rusketustulos ei olisi oranssi, kätesi uurteet ja kyntesi tulevat olemaan!

4. Jos levität itseruskettavaa koko vartalolle, älä pue tiukkoja tai hankaavia vaatteita heti levityksen jälkeen. Suosi löysiä tummia vaatteita vähintään parin tunnin ajan.

5. DHA-käsittelyn jälkeen ihoa ei pestä muutamaan tuntiin. Sinä aikana väri kehittyy. Myös imelä tuoksu iholla voimistuu.

6. DHA värjäävät vaatekuituja. Sen takia rusketusaineen on annettava imeytyä rauhassa ennen pukeutumista. Varsinkin vaaleat lakanat ovat ”vaarassa”.

7. Erittäin vaaleilla tulos saattaa olla epäluonnollisen näköinen, mutta useimmilla itserusketuksesta saatu väri ei juurikaan poikkea ultraviolettisäteilyllä aikaansaadusta rusketuksesta.


 


Minä käytän Lovean itseruskettavaa sprayta kasvojen ja dekolteen alueelle. Koska tuote on nestemäistä, on sitä helpompi levittää synteettisellä meikkisiveltimellä iholle. Mielestäni suihkutettaessa tuotetta pullosta kämmenelle tai suoraan kasvoille, tuhlaantuu siinäkin tuotetta jo jonkin verran. Levitettyäni siveltimellä itseruskettavan, teen kunnon levityksen hieroen tuotteen ihooni sormin.

Luonnonkosmetiikkawithdeli


Lopputuloksena on luonnollinen päivetys. Siveltimellä levitettäessä lopputuloksesta tulee tummempi (paksumpi kerros katsokaas). Seuraavana päivänä iho kiiltelee todella paljon…

Käsivarsiini en tuotetta laittanu. Joten mainiota vertailukohtana toimii varsinkin ranteeni sisäpuoli  – they are white!

Lovea on ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki.  Itseruskettavalla on EcoCert ja Cosmebio sertifikaatit.


https://www.blogit.fi/luonnonkosmetiikka-with-deli/seuraa

Löydät blogini:

 Facebookista LuonnonkosmetiikkaWithDeli

Instagrammista @luonnonkosmetiikkawithdeli

Bloglovinista LuonnonkosmetiikkaWithDeli

The Blog Junglesta LuonnonkosmetiikkaWithDeli


YOUTUBESTA LÖYTYY VIDEOKANAVA Luonnonkosmetiikka With Deli


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: