| LUONNONKOSMETIIKKA WITH DELI |

Brush egg on härpäkelöydöistäni se varmaan toimivin!  Tämä ihanuus hivelee minussa juuri sitä siivousintoilijan kohtaa, joka huutaa onnesta kun on tämän elämäänsä saanut. Mistä on siis kyse?

Silikoninen pieni värikäs kapistus on tarkoitettu meikkisiveltimien pesuun! Pyykkilaudaksi olen leluani paremman puutteessa kutsunut. Koska sehän sen toimintaperiaate on. Silikoninen pinta urineen ja nystyröineen pesee hellästi mutta tehokkaasti isot tai pienet meikkisiveltimet, puuterivipat,  aplikaattorit sekä meikkisienet.

Hygieenisyys on meikatessa todella tärkeää. Kaikki ne epäpuhtaudet, jotka tulevat kasvoistamme, meikkipussistamme, käsistämme sekä jopa tuotteista itsestään, pitää saada tehokkaasti pois. On tärkeää hoitaa meikkaamiseen käytettäviä välineitä yhtä hyvin kuin hoidat ihoasi. Myös ne tulee puhdistaa säännöllisesti ja tarpeeksi hyvin!


Luonnonkosmetiikkawithdeli


Ennen käytin saippuaa ja kasvosientä meikkisiveltimen puhdistamiseen. Homma toimi hyvin mutta tapa rasittaa siveltimiä sekä pesu on hidasta. Yleensä hankasin märkää sivellintä suoraan saippuaan ja sitten karheaan vanhaan kasvosieneen. (EI KOVINKAAN HYGIEENISTA!) Silikonisella pyykkilaudalla homma hoituu nopeasti ja siveltimiä säästävällä tavalla.

Luonnonkosmetiikkawithdeli
Brush egg, kasvosieni & sappisaippua

Nykyään käytän meikkisiveltimien puhdistukseen yleensä sappisaippuaa. Vaahdotan edelleen kasvosieneen sappisaippuaa, josta puristan valmista vaahtoa brush eggiin. (Jos kotonasi on ylipesevä vaahtoputsari jolle et keksi käyttöä – tässä yksi hyvä käyttökohde!)


Luonnonkosmetiikkawithdeli
Ensin kunnon kastelu kuumassa vedessä…

Liuotan hetken aikaa meikkisiveltimiä ja sieniä yms. kuumassa vedessä. Vaahdotan palasaippuaa (shampoo, käsisaippua tai vaahtoava kasvojen puhdistusainekin käy) jonka jälkeen sitten vaan hankaan kevyesti likaisia siveltimiä silikonisen pesukintaan pintaan.


 


Meikkivoiteiden, puuterien ja ihon rasvan jämät irtoavat tuosta vain. Tämä todella auttaa puhdistuksessa. Pestyäni meikkivälineeni,  kuivaan välineet ensin pyyhkeeseen. Hiustenkuivaimella tai tuulettimen edessä teen loppukuivauksen. Harvemmin enää annan niiden kuivua itsestään. Varsinkin ohuista kuiduista koostuvat todella tiheät siveltimet kuivuvat liian hitaasti. Suosittelen ainakin suurimman kosteuden pois saamiseksi hiustenkuivaajalla käsittelyä.


Luonnonkosmetiikkawithdeli
Puhtaat valkeat siveltimet….

Toivon todellakin, että joku keksii tai kertoo minulle tämän kapistuksen toimivan suomenkielisen nimen!


Luonnonkosmetiikkawithdeli


Mistä näitä saa? Löysin omani shoppaillessani AliExpress -nettisivustolla. Aasialaisista miljoonista myyjistä koostuvalta sivustolta saa tilattua melkeimpä mitä vaan. Tilasin kotiin asti kannettuna Brush eggin vaivaisella parilla eurolla! Värivaihtoehtoja oli muutama. Suomesta en tiedä mistä näitä saisi ostettua. Itse olen menestyksellä tilannut erikoistuotteita netin ihmeellisestä maailmasta. 😘


https://www.blogit.fi/luonnonkosmetiikka-with-deli/seuraa

Löydät blogini:
 Facebookista LuonnonkosmetiikkaWithDeli
Instagrammista @luonnonkosmetiikkawithdeli
Bloglovinista LuonnonkosmetiikkaWithDeli
The Blog Junglesta LuonnonkosmetiikkaWithDeli

YOUTUBESTA LÖYTYY vlogi-KANAVA Luonnonkosmetiikka With Deli

🍀 🍀 🍀


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: