| LUONNONKOSMETIIKKA WITH DELI |

Uoga Uoga (eikä Waga Waga)

Scroll down to content

Uoga Uoga: Forest Path & Dangerous 


Uoga Uoga on liettualainen luonnonkosmetiikkamerkki. Tuotteiden takaa löytyy kaksi naista. Laajenevasta kysynnästä huolimatta he edelleen tekevät tuotteet käsityönä ja pieninä määrinä, laadun sekä tuoreuden takaamiseksi. Mineraalimeikeissään he käyttävät vain luonnollisia, jalostamattomia öljyjä, savea, kukkaisvesiä, hunajaa, yrttejä sekä mm. jauhemaisissa tuotteissa antioksidanttista meripihkajauhetta.

Uoga Uogan meikit eivät sisällä synteettisiä väriaineita vaan puhtaita mineraalipigmenttejä.  Huulituotteet sisältävät mm. jojoba- ja vadelmasiemenöljyä. Tummanpunainen, violettiin taittuva sävy Dangerous sisältämä marjauute on karhunvatukkauute. 


Kosmetiikkamerkin nimi tulee liettuan sanasta marja eli uoga. Alunperin kotona luonnonantimista tehdyissä tuotteissa tärkeimpiä ainesosia olivat mm. marjat. 


Taannoin Turun GreenLips kivijalkamyymälässä vieraillessani,  mukaani tarttui tätä liettualaista värikosmetiikka. Forest Path natural eye liner & Dangerous natural lip and cheek colour.

Luonnonkosmetiikkawithdeli
Ja ne on niin söpöikin!

Kulma- ja rajausväriksi sopiva harmahtavan rusehtava vahamainen Forest Path on se tuote, jota olen etsinyt. Kapealla synteettisellä vinolla kulmasiveltimellä kulmien muotoilu onnistuu parhaiten. Aloita kulmien muotoilu kevyillä vedoilla, kulmien ohuesta päästä. Pieni määrä kerrallaan siveltimeen ja siitä sitten maltillisesti kulmiin. Näin minua neuvottiin itse GreenLipsin meikkaajaan toimesta. ❤

Tällä tuotteella on helppo tehdä luonnolliset, samalla huolitellut kulmat. Sävy on juuri sopivan kylmän ruskea. Vahamainen tekstuuri ojentaa kulmakarvat kepeästi ruotuunsa. Jopa kulmien paksummat kohdat saavat kauniin sävyn. Itselläni on vaikeaa saada erityisesti toisen kulman leveä mutta harvaan asutumpi kohta peitettyä -huomaamattomasti.  Tällä se onnistui. Sävyjä löytyy neljä.


Dangerous on huuliväri, mutta sopii myös esim. poskipunaksi.  Sävyjä on yhteensä kahdeksan. Tämä on tummin. Tuntu huulilla on ihanan matta ja kosteuttava. Tuote pysyy hyvin huulilla. Parhaan pysyvyyden varmistamiseksi, muistathan kuitenkin pohjustaa huulet vähintään, joko puuterilla tai jollakin peiteaineella. Värissä on vahva aubergine pigmentti. Tätä sävyä olen myös etsinyt! Suklainen punertava aka mahonki.  Tämä väri ollut pinnalla jo jonkin aikaa värikosmetiikkassa. Nyt löysin sen minulle sopivan matan sävyn. 


Mm. Biodelly & GreenLips myy Uoga Uogan tuotteita netissä sekä Turun myymälöissään. Rajausväri maksaa 12,90€ & huuliväri 14,90€. 


Luonnonkosmetiikkawithdeli
Kuin menneestä maailmasta…

Blogisivustollani tällä hetkellä meneillään kaksi arvontaa! Alvan BB-voiteen yhteydessä (yhteistyössä ekoverkkokauppa GreenDeal) sekä viimeisimmässä, luonnonkosmetiikkamyymälää, GreenLipsiä käsittelevässä jutussa. Joten osallistu kommentoimalla tänne sivustolle ja tykkäämällä Facebookissa!


 https://www.blogit.fi/luonnonkosmetiikka-with-deli/seuraa

Löydät blogini:
 Facebookista LuonnonkosmetiikkaWithDeli
Instagrammista @luonnonkosmetiikkawithdeli
Bloglovinista LuonnonkosmetiikkaWithDeli
The Blog Junglesta LuonnonkosmetiikkaWithDeli

YOUTUBESTA LÖYTYY vlogi-KANAVA Luonnonkosmetiikka With Deli


KIITOS, kiitollinen bloggaajanne.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: