| LUONNONKOSMETIIKKA WITH DELI |

Kesäisten arkiaamujeni pieniä pelastuksia ovat nykyään luonnonkosmetiikan BB-voiteet. Aina olen inhonnut meikkivoiteita niiden liiallisen peittävyyteen ja vaikean pois pestävyyden vuoksi. Liiallinen ”pakkeli” kun ei kuulu kiireiseen arkipäivääni… Myös tästä syystä siirryin käyttämään mineraalimeikkipohjia. BB-voide on se helppo, luonnollisemman freesimpi, ja varsinkin nopea vaihtoehto välillä jopa sekunnin tarkkaan aamuuni.


Alkuvuodesta rupesin käyttämään MOSSA BB-voidetta. Rakastuin BB-voiteisiin. Äskettäin sain kokeiluuni toisenlaisen BB-voiteen, kotimaiselta ekoverkkokauppa GreenDealiltä .

Luonnonkosmetiikkawithdeli
Yhteistyössä GreenDealin kanssa ❤

Italialaisen ECOCERT-sertifioidun ALVAn Sensitive sarja on kehitetty PETA eläinsuojelujärjestön kanssa yhteistyössä. Kyseisestä Sensitive sarjasta löytyy myös BB-voiteita aurinkosuojakertoimella 20 (SPF20). Sävyjä on Suomessa saatavilla kaksi; medium-brown sekä light-beige.


DSC_1088-1


Kesäisin ihoni saattaa yllättäen jopa päivettyä – sitä ihanuutta kestää kuitenkin alle 2 kuukautta… Ympäri vuoden on ihoni siis todella vaalea. Ei kuitenkaan niin vaalea kuin oletin. ALVA Sensitive BB-cream light-beige on yksi vaaleimmista koskaan kohtaamaamistani sävytetyistä voiteista! Sitä pystyy jopa käyttää ns. pohjavoiteena tai valovoiteena kun oikean haluan meikata viimeisen päälle. Mutta normaalikäyttöön se oli iholleni liian vaalea. Otin siis kokeiluun myös tummemman sävyn. Nimestään huolimatta medium-brown ei ole kovinkaan tumma. Hyvä sävy suomalaiselle kevyesti ruskettuneelle iholle. (Minun ihoni ei vielä ole niin päivettynyt.) Sain näistä kahdesta sävystä kuitenkin, tuttuun tapaani, blendattua juuri oikean sävyn omalle iholleni.


Luonnonkosmetiikkawithdeli


Nämä BB-voiteet hieman hämmentävät minua. Näitä joutuu oikeasti ravistella voimakkaasti putkiloissaan. Senkin jälkeen rakenne ja sävy saattavat huolestuttaa. …. Opittuani kunnon sekoituksen tärkeyden ja esi-sekoituksen ensin sormien välissä, sitten vasta kasvoille – olin valmis ottamaan tämän tuotteen aamurutiineihini mukaan. Medium-Brown on lämpimämpi,  oranssiin sävyttyvä voide, light-beigessä on aavistus kylmää punertavuutta. Tuoksu vivahtaa kuivaan olkeen.


BB-voiteiden tarkoituksena on tarjota perinteistä meikkivoidetta kevyempi multi tasking -tuote. Yleisesti ne korvaavat myös kosteusvoiteen, valovoiteen, peitevoiteen sekä puuterin. Tässä yhdistyy yllättäen myös aurinkosuoja. Valitettavan garvoin kävelee vastaan luonnonkosmetiikan meikkituote, jossa on näinkin kotkea suojakerroin.


 


Jonkin tasoisesta aknesta kärsineenä,  sekä edelleen näppytautisena, on huojentavaa löytää tuote, joka ei tuki ihohuokosia eikä kuivata.  Öljyjen ja skvalaania ansiosta iho oikeasti kosteutuu, eikä luontaiset öljyt tietenkään tuki ihohuokosia. 💋

*Verrattaessa tätä BB-voidetta esim. MOSSAN BB-voiteeseen, on tämä kevyempi. Enemmänkin sävytetyn kosteusvoiteen omaisempi kun taas Sheer Coverage on meikkivoidemaisempi,  peittävämpi. Uskon eron johtuvan ainakin micasta.

ALVAn BB-voide:

– kosteuttaa ihoa

– vahvistaa ihon immuunijärjestelmää

– sisältää UV-suojan auringon haittoja vastaan (SPF 20)

– peittää kevyesti ihon virheitä ja tasoittaa ihojuonteita

– jättää iholle kevyen mattapinnan

– kiinteyttää ihoa

– hypoallerginen eli minimoitu allergisten reaktioiden mahdollisuus

– Vegaaninen


INCI: Aqua, Salvia Sclarea Flower/Leaf/Stem Water, Squalane (skvalaani), Octyldodecanol, CI 7789 (Titanium Dioxide), Parfum, Sucrose Palmitate (sakkaroosi-palmitaatti/emulgaattori), Glyceryl Stearate (gleseryylistearaatti/humektantti & emulgaattori), Cetearyl Alcohol (setearyylialkoholi), Potassium Palmitoyl & Hydrolysed Wheat Protein, Sucrose Tristearate  (sukroosi-tristearaatti/emulgaattori), Tocopherol (e-vitamiini), Glyceryl Caprylate (glyseryyli-kaprulaatti,/emulgaattorin& kosteuttaja), Olive Glycerides, Silica (piioksidi), Jojoba Esters, CI 77492 (Iron Oxides), Microcrystalline Cellulose, Cellulose Gum (selluloosakumi, emulgaattori & humektantti), CI 7749 (Iron Oxides/rautaoksidi), Sodium Hyaluronate (hyaluronihappo), Orbignya Oleifera Seed Oil (pähkinäöljy), Euterpe Oleracea Fruit Oil (paranassaipalmun hedelmäöljyä), CI 77499 (Iron Oxides/rautaoksidi), Cellulose, CI 77947 (Zinc Oxide/sinkkioksidi), Yeast Polysaccharides, Amyris Balsamifera Bark Oil


Squalane eli skvalaani on melko yleisesti kosmetiikkatuotteissa käytetty erinomainen kosteuttaja. Se on väritön sekä hajuton öljy, jonka ihotuntuma ei ole rasvainen. Se on lisäksi hellävarainen eikä siis ärsytä ihoa. Ihon luontainen rasvan eli sebumin koostumus on jopa 25% skvalaania!

Octyldodecanol on emulsioiva aine erityisesti öljypohjaisille tuotteille. 

Cetearyl Alcohol eli setyylirasva-alkoholi toimii emulgaattorina sekä emulsion stabiloija.

Tocopherol eli tokoferoli (E-vitamiini) on antioksidantti, peittävä & ihoa hoitava rasvaliukoinen vitamiini, joka saadaan vehnänalkioöljystä. Se vahvistaa solujen antioksidanttipuolustusta, neutraloi haitallisia vapaita radikaaleja, suojelee solukalvoja sekä lisää solujen terveyttä ja elinkaarta. Ihotuotteissa E-vitamiini ehkäisee ympäristöstä johtuvaa ihon ennenaikaista vanhenemista. Myös säilöntäaine.

Sodium Hyaluronate eli hyaluronihappo toimii humektanttina. Sitoo erittäin hyvin vettä ja hidastaa ihon kuivumista, jopa alueilla, joissa kosteutta on vähemmän. Ei aiheuta allergiaa eikä ärsytä ihoa.

Luontaiset hiivat sisältävät suuret määrät aminohappoja, proteiineja, mineraaleja, antioksidantteja ja vitamiineja (kuten B-vitamiini). Kosteuttava anti-againg ainesosa kosmetiikassa. Eläin- ja ympäristöystävällinenkin.

*ALVA Sensitive BB-voide sopii herkälle, pintakuivalle tai erittäin kuivalle iholle.


Tuote sisältää ihon puolustusjärjestelmää vahvistavaa beeta 1,3/1,6 glukaania sekä kosteuttavaa ja ihojuonteita tasapainottavaa kaksivaikutteista hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on optimoitu yhdistelmä suuren ja kevyen molekyylipainon happoyhdistettä, jolla on kaksinkertainen vaikutus: iho kiinteytyy ja ihon kosteustasapaino säilyy samalla kun ihon puolustuskyky vahvistuu ja iho pystyy itse paremmin torjumaan sen terveyttä uhkaavia bakteeriperäisiä hyökkäyksiä.

Suomessa Alvan BB-voidetta jälleenmyy Green Deal ekoverkkokauppa. Sieltä monitoimivoidetta voi ostaa hintaan 25,95€. Ihanaa on, että saat kaksi BB-voidetta kerralla ostettuna kappalehintaan 24,50€! Myös kolmen tai neljän paketeista saa alennusta yksikköhintaan.

https://www.greendeal.fi/meikkivoiteet


Luonnonkosmetiikkawithdeli


💛💛💛 Arvonta!!! 💛💛💛

1. Käy tykkäämässä GreenDealista Facebookissa (https://www.facebook.com/GreenDeal.fi)

2. Kommentoi alle, mitä Green Dealin luonnonkosmetiikan aurinkosuojatuotetta haluaisit kokeilla? Voit voittaa sen omaksesi! 💋 Arvon yhden aurinkosuojatuote 15.7.2016.

3. Rakasta itseäsi joka päivä! 💗


Löydät blogini Facebookista, Instagrammista & Bloglovinista.
Suorat linkit:
LuonnonkosmetiikkaWithDeli
@mirjadeli
Luonnonkosmetiikka With Deli 
❤ ❤ ❤

Kommentointi on enemmänkin kuin tervetullutta!


KIITOS, kiitollinen bloggaajanne.


18 Replies to “ALVA BB-voide Sensitive”

 1. Minäkin oon tähän bb-voiteeseen tykästynyt! 🙂 ei jätä ihoa tahmaiseksi ja on ihanan kevyt.

  Haluisin kokeilla eco cosmeticsin vauvojen aurinkorasvaa meidän perheen uudelle tulokkaalle 🙂

  Liked by 1 henkilö

 2. Mun vaalealle hipiälle tuo vaaleampi sävy on talviaikaan just passeli. Sitä pitää tosiaan ravistaa niin putkilossa kuin sekoittaa vielä kädellä enne kasvoille levittämistä. Olen kyllä välillä laittanut iha suoraan poskille ja levittänyt siinä ja ihan tasaisen lopputuloksen saanut sitenkin.

  Haluaisin voittaa kokeiluun Eco Cosmetiscsin aurinkosuojageelin tai saman merkin lasten aurinkovoiteen jälkikasvulle 🙂

  Liked by 1 henkilö

 3. Tuo vaaleampi bb-voide on käytössä ja just passeli. Olen ilmeisesti niitä kalkkilaivan kapteeneja. Toisaalta, kun olen käyttänyt voidetta jo puolet, ravistellut joka kerta, voide on tummempaa mitä aluksi! Käsivarsilleni tarvitsisin jonkin hyvän aurinkovoiteen. Muuten suojaudun vaatteilla auringossa. T. Vilukissa

  Liked by 1 henkilö

 4. 🎉🎉🎉 KILPAILU TODELLAKIN PÄÄTTYNYT JA ARVONTA TEHTY 16.07.

  >>>Voittajaan (H.Ahonen) ei saatu yhteyttä (ei ole ottanut yhteyttä). Jos alkuperäinen voittaja ei anna kuulla itsestään, joudun tekemään uuden arvonnan. UUSI ARVONTA TEHDÄÄN HUOMENNA ILLALLA (To 21.07.2016) 🎂🎂🎂

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: