| LUONNONKOSMETIIKKA WITH DELI |
Luonnonkosmetiikkawithdeli

ECO COSMETICS: Sun Oil SPF 3O

Scroll down to content

🌞 Muistanko kesäpäivät joina siskoni kanssa palvottiin aurinkoa? Noup. Siskoni palvoi. Grillaamalla. Öljyämällä. Rullaamalla.  Minä yleensä tuskastelin vieressä.

Aurinko ei oikein ole ollut minun juttu muuten kuin etäämmältä puolivarjosta puiden alta. Yksi syy oli aurinkosuojavoiteet. Anteeksi, rasvat.  Se tahmaisuus ja rasvaisuuden tuntu iholla. Tuotetta kyllä varmaan imeytyi mutta se ällöttävä tunne aina jäi. Ja vielä yksi muisto; kuka oikeasti jaksaa levittää aurinkorasvaa hyvissä ajoin ennen aurinkoon menoa….?

Mikä on muuttunut? Noh, ei ainakaan aika ole minusta ruskettunutta tehnyt!


Luonnonkosmetiikkawithdeli
Toisinpalvoja 💋 (Tehty yhteistyössä kotimaisen ekoverkkokauppa GreenDealin kanssa.) ❤

Tämän kesän tuleva haaste on vaihtaa kemikaaliset aurinkosuojavoiteet luonnonkosmetiikan aurinkosuojiin. Itseäni epäilyttää moni asia kemiallisia aurinkosuojissa; mm. ihosyövän räjähdys 60-70-lukujen aurinkosuojavoiteita läträämisen jäljiltä. Onko niillä yhteys? Asiasta aion kirjoittaa kun tarpeeksi taas ärsyttää jonkun vastapaasaus…..

 Eco Cosmetics aurinkosuojaspray, jota mm. kotimainen ekokauppa Green Deal  jälleenmyy,  oli tämän kesän ensimmäinen aurinkosuojatuote, jota uskalsin lähteä kokeilemaan. (Tämä suoja lukeutuu fysikaalisiin suojiin.) Olen iholtani melko vaalea. Päivettyminen, myöskään ruskettuminen on ollut asia josta vain jossain vaiheessa – luovuin. Aina tuntui, ettei aurinkosuojan läpi edes päivety. Jopa kookosöljyä joskus kokeilin saadakseni rusketuksen mutta…. Osaatte ehkä arvata loput…. erroa  error ///  Kuitenkin kokeillessani Eco Cosmetics  aurinkoöljyä suojakertoimella 30, olin yllättynyt. Samalla vähän jopa päivetyin!


Luonnonkosmetiikkawithdeli


Eco Cosmetics aurinkosuojaöljyä voi levittää iholle heti kun haluat suojaa auringolta, sillä se antaa välittömän suojan. (Itse oleilen ensin noin 15 minuuttia auringossa, jonka jälkeen lisään aurinkosuojatuotetta tai lisään suojaavan väljän vaatteen helpoiten palavien osieni päälle – tai kyllästyessäni hikoilun – menen varjoon.) Oranssinvärinen suihkutettava aurinkoöljy ei tehnyt ihostani tietenkään ”muumivalkoista”. Levittäessäni tuotteen hyvin, sen oranssi väri muuttui läpinäkyväksi ihollani. Eikä tunne ole tahmaisen rasvainen eikä öljytyn grillileikkeen myöskään, sillä mielestäni öljy imeytyy ihoon hyvin ja on riittoisaa. Tunne iholla on siis miellyttävä & hengittävä. Eli uskaltaisin mennä kesäiseen festaritomuunkin! JA SE TUOKSU ON KUIN JOKU IHANA KARAMELLIMUISTO LAPSUUDESTA!!! Taitaa olla se persikkauute. Hedelmäinen ”karamelli” eikä ainainen kookos.


Luonnonkosmetiikkawithdeli


Tuotteen öljyisyyden vuoksi ei tämä tuote ole ihanteellinen kasvoille. ( Jalassani juuri levitetty öljy ei näytä hehkuvan öljyiseltä, mutta sitä se kuitenkin on. Antaa lopulta imeydyttyään kauniin herkästi öljytyn pinnan iholle. ❤)

Eco Cosmetics on myös kehittänyt samaisesta suojaustuotteesta läpinäkyvän aurinkosuojageelin kasville. Transparent Facial Sun Gel löytyy myös GreenDealin verkkokaupasta nyt alennettuun hintaan 25,95€ (29.95€).

Se kiiltelee vähemmän kun on ensin antanut geelin imeytyä noin 10 minuuttia. Mutta itse suht kiilteleväkasvoisena haluaisin vielä mattapintaisemman kasvojen aurinkosuojatuotteen.


Ainesosat/ INCI: Pongamia Glabra Seed Oil*, Titanium Dioxide, Punica Granatum Seed Oil*, Hippophae Rhamnoides Oil (Sea Buckthorn)*, Tocopherol, Peach Extract

* sertifioitu luomulaatuinen ainesosa


Eco Cosmetics Sun Oilista iho saa välttämättömiä ravintoaineita ja hoitavuutta granaattiomenan- ja tyrniöljyn sekä e-vitamiinin ansiosta. Pongamia Glabra siemenöljyn oma luontainen aurinkosuojakerroin on ymmärtääkseni SPF 18. Monilla helposti saatavissa olevilla öljyllä on myös luontaisesti korkea suojakerroin. Tsekkaa allaoleva linkki jos kiinnostuit!


Luonnonkosmetiikkawithdeli


May stain clothing | Do not use with other cosmetics containing perfume
Instant effect after application | Zinc oxide free 
No petroleum, paraffin and silicone derivatives | No PEG & paraben | GMO free
100% of the total ingredients are from natural origin
99% of the total ingredients are from natural origin
96% of the total ingredients are from Organic Farming

GreenDeal on yksi kyseisen tuotteen jälleenmyyjistä Suomessa. 

Ekokauppansa itse kertomaa tietoa tuotteesta:

Tuotteen teho perustuu kasviperäisiin ainesosiin ja mineraalipigmentteihin (ei nanopartikkeleita). Eikä se sisällä mineraaliöljyperäisiä ainesosia, silikonijohdannaisia, sinkkioksidia, PEG:iä, synteettisiä säilöntä- tai väriaineita, synteettisiä hajusteita tai parabeeneja.

Kaikki Eco Cosmetics -aurinkovoiteet ovat hiilidioksidineutraalisti tuotettuja, SLS-vapaita eikä niissä käytetä nanoteknologiaa tai nanopartikkeleita.

 • FYSIKAALINEN AURINKOSUOJA
 • Ecocert-sertifioitu (sis. EI eläinkokeita)
 •  Vegaaninen
 • Geenimuuntelematon
 • Herkälle iholle
 •  100 % luonnollisia ainesosia
 • 99,9 % luomulaatuisia ainesosia (98,8 % kasviainesosista luomulaatuisia)

Luonnollinen aurinkosuojavoide sopii sinulle, joka haluat välttää kemiallisia UV-suojia sekä muita turhia kemikaaleja (mm. parabeeneja, PEG-yhdisteitä, synteettisiä hajusteita, petrokemian ainesosia).


Eco Cosmetics

(otsikko on myös linkki tuotemerkin omalle sivustolle)

Tuotteiden teho perustuu kasviuutteiden ja öljyjen sekä luonnollisen (ei nanomuodossa) titaanioksidin yhteisvaikutukseen. Kaikki Eco Cosmetics tuotteet täyttävät EU:n voimassa olevat kriteerit turvallisille ja tehokkaille aurinkovoiteille ja niiden suojausteho on riippumattoman tahon testatusti vahvistama.


🍑 AAH, TÄÄ TUOKSU! I luuuuv caaaandyyyy! 👅

Pyrin ostamaan kasvikset suomalaisina ja kosmetiikan suomalaisilta. Tallinnastakin ostan vain tuotteita, joita en ole suomalaisistabiilisuutensa kivijalkamyymälöistä tai saiteilta löytänyt – tai ovat virolaistabiilisuutensa luonnonkosmetiikkaa. Jos haluat tilata tämän tuotteen nettisivustolta, ehdotan suosimaan suomalaista siinäkin. Suomalaisen perheyrityksen ekoverkkokaupan GreenDealin, löysin Facebookin Luonnonkosmetiikka ryhmän kautta. Jopa heidän myymässä Alvan Jojobaöljy on lähes yhtä huokeahintainen kuin Tallinnasta löytämäni. Hyvät hinnat siis!

Jos haluat ostaa tuotteen kotimaiselta verkkosivustolta saat kyseisen aurinkoöljyn nyt alennettuun hintaan 26,95€ 29,90€ hinnan sijaan.  💛

Eco Cosmetics Sun Oil Spray greendeal.fi


…Elämä on astetta rankempaa taas kun 2 vk kesäloma takana…

Tulevissa jutuissa aiheena onkin kesäinen Tallinna ja uusin BB-voide tuttavuus.


https://www.blogit.fi/luonnonkosmetiikka-with-deli/seuraa

Löydät blogini:

 Facebookista LuonnonkosmetiikkaWithDeli

Instagrammista @luonnonkosmetiikkawithdeli

Bloglovinista LuonnonkosmetiikkaWithDeli

The Blog Junglesta LuonnonkosmetiikkaWithDeli


YOUTUBESTA LÖYTYY VIDEOKANAVA Luonnonkosmetiikka With Deli


4 Replies to “ECO COSMETICS: Sun Oil SPF 3O”

  1. Kyllä värjää. Levittäessä, ei enää imeydyttyään parin minuutin jälkeen. Öljyhän se on ja oranssin värinen. Mutta esim. päälläni ollut valkoinen polyestermekko ja organzatakki peseytyivät täysin valkoisiksi ihan normipesussa. Seuraavalla kerralla valkoista päälle laittaessa, lisään aurinkoöljyn ensin. 😊

   Tykkää

 1. Tsemppiä töiden aloitukseen! Oma loma häämöttää vasta heinäkuun lopulla. Uskallanko edes tunnustaa, etten käytä aurinkosuojavoiteita…huh. Mutta en kyllä ota juuri aurinkoakaan. Viikonloppuisin pihalla tietysti voisi hyvä olla jotain, mutta en ole ollut edes lähellä palamista. Tämä postaus oli hyvä muistutus taas suojavoiteiden käytön puolesta!

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: