| LUONNONKOSMETIIKKA WITH DELI |

🌸🌸🌸

Mineraalimeikkien maailmaan astuimme viime kerralla. Mineraalimeikkkijauheet ovat siis erittäin hienojakoisiksi jauhettuja luonnonmineraaleja eli kivennäisaineita. (Tästä pääset edelliseen artikkeliini.)


Kauan pohdin kirjoitanko ensin yleispätevää informaatiotulvaa aiheesta vaiko annanko tutoriaalityylisten kuvien puhua puolestaan. Informaatiotulvan toteutin. Nyt on toisenlaisen postauksen aika.

Syy, miksi tutustutan teitä juuri EVERYDAY MINERALS mineraalimeikkeihin on yksinkertainen. Kun sitä aikansa lueskelee erilaisia blogeja, huomaa yhden asian; tämä merkki on suosittu. Ja ylistetty. (Sitä paitsi se rantautui Suomeenkin vasta jokin aika sitten…) Vuoden alussa tilailin kokeiluun kymmeniä eri meikkipohjia, viimeistely- ja hohdepuutereita. Käytössä on myös ollut musta luomiväri-/eyelinerjauhe, minttu peiteaine ja korjausjauhe.


🌹 Kun sain käsiini pussukat ja purnukat, joissa kevyttä tomua, piti tämän naisen siirtyä kokonaan uuteen aikakauteen kasvojensa ehostamisessa.  🌹


Luonnonkosmetiikkawithdeli
Testereitä & apuvälineitä.

Luonnonkosmetiikkawithdeli
Minä ilman meikkiä 😲

Huh… Vähän jänskätti laittaa nettiin kuva itsestäni ilman meikkiä….! Niin kuin huomaatte ihoni on kirjava ja näppyinen. Vielä häitteni aikaan (o5.o9.2o15) ihoni oli vieläkin pahempi. Leukaperät aivan finniset, otsa täynnä pieniä ”hikinäppylöitä”.


Luonnonkosmetiikkawithdeli
Ensimmäinen ehostuskerros.


STEP 1. Ripottelen Semi-Matte meikkipohjaa Rosy Light 2C astialle,  johon dippaan tekokuituisen siveltimen. Pyörittelen kunnolla sen harjaksiin, jonka jälkeen kopautan ylimääräiset pois. Pyörivin liikkein sivelen kasvoille ensimmäisen – ohuen – kerroksen. (JOS HALUAT KÄYTTÄÄ MEIKINPOHJUSTUSAINETTA, LISÄTÄÄN SE ENNEN MEIKKIPOHJAA!)


Luonnonkosmetiikkawithdeli
Korjaus- ja peiteaineiden lisäys.

STEP 2. Seuraavaksi voit lisätä korjaus- ja peiteaineet. Käytän Mint Jojoba -korjausainetta kasvojen punaisimmille alueille. (Itse tykkään pohjustaa kasvot ensin kevyesti meikkipohjalla.  ”Protokollan” mukaan tämä vaihe tulisi tehdä ennen meikkipohjaa.) Silmien alle käytän peiteväriä Medium.  Mennään siinä rajoilla, onko se minulle liian tumma.


Luonnonkosmetiikkawithdeli
Toisen ehostuskerros aika.

STEP 3. On aika lisätä kerroksittain meikkipohjaa lisää. Ihon oman talin kanssa mineraalijauhe voidemaistuu  kasvojen iholla. Minun kasvoni leuka, nenä- ja poskialue ovat ne joihin keskityn. Edelleen pieni määrä kerrallaan, pyörivin liikkein.

Jotenkin rauhoittaa tuo pehmeän pehmeä sivellin…… 🌸


Luonnonkosmetiikkawithdeli
Make your face illuminating!

 STEP  4. Tämä on vaihe, jota ilman en halua pärjätä! Hohdepuuteri tekee kasvoista niin kauniit – valoisan elävät. Lisään Sunny-hohdepuuteria poskipäille,  poskille, nenän päähän (ei loppuun asti! Vain 2/3), kulmaluulle,  amorinkaareen & luomen sisäkulmaan. Olen myös mieltynyt Shadow Play-hohdepuuteriin. Se sopii kevyesti laitettuna poskille sekä vahvempana luomiväriksikin.

Kokeilepa sekoittaa hohdepuutereita semi-matte pohjiin – kasvojesi iho välittyy plurrattuna salamarikkaissa valokuvissa! Kokeile! 💝


Luonnonkosmetiikkawithdeli
Make them smokey!

STEP  5. Walking After Midnight Mineral Eyeliner -silmänrajausväri iz mi best friend – ainakin meikeistä. Tämä erittäin runsaasti pigmentoitu silmämeikkituote sopii rajaukseen ja luomiväriksi. Smokey Eyes luonnistuu tällä täydellisesti. 👌Silmien rajauksen teen ohuella synteettisellä siveltimellä, jonka dippaan veteen. Purnukan kanteen ripotan todella vähän jauhetta. Veden avulla saan aikaiseksi nestemäisen eyelinerin, jonka levitän suipolla aplikaattorilla.


Luonnonkosmetiikkawithdeli
Loppusilaukset. 🎀

STEP 6. Viimeistelynä lisään poskipunan (en omista vielä mineraaliposkipunaa) ja varjostukset poskipäiden alapuolelle sekä Transparent-viimeistelypuuterin isolla tuuhealla siveltimellä. JA ERON HUOMAA! Tässä syy, miksi en vaihda takaisin ”kakkumeikkeihin”. 💗💗💗


 

 

Olen nykyään niin onnessani kun saan meikata ns. pitkän kaavan mukaan. Enää ei meikki ole rasite ihoni hyvinvoinnille. Voin helposti välttää ”pakkelin” sekä tunkkeutuneet ihohuokoset.

💖 I love  Everyday Minerals  !!! 💟


Näppyinen ihoni kuittaa & kiittää. 👑


Uskaltautuisitko sinäkin tähän maailmaan?

Tässä linkki everydaymineralssuomi.fi -sivustolle. Saan vain hyvän mielen, jos klikkaat.


Käythän tykkäämässä blogisivustostani sekä artikkeleista Facebook-sivustollani. Uskalla myös kommentoida tuosta alhaalta. Sekä etusivun alhaalta löydät kohdan, jossa voit liittyä postituslistalleni (subscribe). Voit myös liittyä seuraajakseni Facebookissa ja Instagrammissa.

Nyt huokaisen syvään kiitoksen, honeybuns.


Löydät blogini Facebookista ja Instagrammista.

Suorat linkit:

LuonnonkosmetiikkaWithDeli & @mirjadeli

❤ ❤ ❤


KIITOS, kiitollinen bloggaajanne.

💞 💞 💞


 

6 Replies to “MINERAALIMEIKIT Osa 2.”

 1. Itse aknesta kärsivänä täytyy sanoa, että musta sun iho näyttää melko hyvältä ilman meikkiä! 🙂 Pienet näpyt juuri ja juuri huomaa, mutta kirjavaksi en sitä itse ensimmäisenä kutsuisi. Oli meikkiä tai ei, näytät kauniilta. 🙂

  Mutta sievä meikki. Tosi hieno ja hehkuva lopputulos!

  Liked by 1 henkilö

  1. Noh, tuon kuvan ottamista piti vähän odotella sillä juuri viikko ennen oli leukaperäni täynnä pieniä valkoisia näpoyjä sekä isoja kipeitä paukamafinnejä… Puolet kuusta kamalaa, puolet kuusta parempaa. Mutta parempaan mennään. 😃

   Tykkää

 2. Tilasin Everyday mineralsilta näytteitä ja Kabuki-siveltimen, mutta vähän pelottaa alkaa taas meikkaamaan 20 vuoden tauon jälkeen… Meikkien luonnollisuus ja keveys olivat se asia, jotka saivat minut taas haluamaan kokeilla meikkaamista. Minullakin on näppyjä tullut nyt ilmeisesti stressin takia (vai minkälie), nuorena oli finnejä ihan hirveästi. Tuntuu silti kamalan vaikealta aloittaa taas, kun ei osaa valita oikeaa sävyä ja kaupungissa jossa asun, ei niitä pääse kivijalkaliikkeeseen kokeilemaan tai saamaan opastusta niiden käyttöön. Verkkokaupasta ei uskalla tilata kamalaa määrää meikkejä, joiden sävyistä ei tiedä mitään etukäteen. Toivottavasti pääsisin kesällä johonkin isompaan kaupunkiin tutkimaan mikä sopii ja mikä ei…

  Tykkää

   1. Tilasin 5 näytettä, maksimimäärän minkä sai tilata kerralla samoilla postikuluilla 😊 Tilasin neutraalilla ihon pohjasävyllä, kun en tiennyt mikä niistä kolmesta olisi kannattanut valita. Ehkä neutraali on tarpeeksi ”neutraali” ja sopii vähän kaikille? Otin Jojobaa 0N, 1N ja 2N ja Semi-mattea 0N ja 1N. Toivottavasti ei tullut liian vaaleita, varsinkin nyt kun naama ruskettuu mutta toisaalta en halua mitään värirajaa leuan ja naaman väliin. Voihan niitä sävyjä varmaan myös sekoitella keskenäänkin jos haluaa tummempaa. Pitää tilata lisää näytteitä jos nämä ei ole sopivia.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: