| LUONNONKOSMETIIKKA WITH DELI |

💙 💙 💙

MINERAALIMEIKIT ovat erittäin hienojakoisiksi jauhettuja luonnonmineraaleja eli kivennäisaineita. Puhtaimmillaan mineraalimeikit voidaan rinnastaa luonnonkosmetiikkaan, sillä silloin ne eivät sisällä keinotekoisia säilöntäaineita, väriaineita tai hajusteita. Puuterimaisen, oikeastaan jauhemaisen, koostumuksensa ansiosta ei myöskään tarvita sidos- tai täyteaineita kuten ihohuokosia tukkivaa ja kuivattavaa talkkia. Tavanomaisiin pakattuihin ”kakkumeikkeihin” verrattuna INCI-listakin on siis lyhyempi. Herkistävien tai allergisoivien aineiden määrä on tästä syystä myös siis pienempi.


Luonnonkosmetiikkawithdeli
It’s so illuminating!

💋 Mineraalimeikit koostuvat siis hyvin pienistä kivennäisainemineraaleista, joten ne eivät muodosta heti kättelyssä paksua pakkelikalvoa iholle. Mineraalimeikin lopputulos on (oikein käytettynä) kevyt, kuulas mutta tarpeeksi peittävä. Mineraalipohjustusjauheita on siis tarkoitus kerrostaa isohkolla siveltimellä, paikallisesti ihon eri epätäydellisyyksien mukaan. Mielestäni lopputulos on kuin olisi photoshopannut kasvonsa!


Mineraalipohjustusta tehdessäsi saat itsestäsi esiin oikean wannabe kosmetologimeikkaajan!


Ihon omien öljyjen ja mineraalijauheiden yhteisvaikutuksesta tuotteet muuttuvat iholla lähes voidemaisiksi. Luomivärien emulsioitumista edesauttaa myös veteen dipattun sivellin.


DSC_0337


Itse olen testaillut Everyday Mineralsin mineraalimeikkejä nyt jo pari kuukautta. Olen erittäin tyytyväinen peittävyyteen ja keveyteen. Ihoni on hormoniepätasapainon (tms?) vuoksi ollut oikutteleva jo yli vuoden päivät, joten on mahtavaa halutessaan saada vihdoinkin peittoon kaikki pienet näpyt ja laikut. On ihanaa kuinka mineraalimeikkipohjia kerrostetaan iholle kerros kerrokselta – tarpeen mukaan alue alueelta.

❤❤❤

SYVENTYKÄÄMME AIHEESEEN NIMELTÄÄN MINERAALIMEIKIT by Everyday Minerals…

TUOTTEIDEN VALINTA (jonkinlainen viidakko?)

Mineraalimeikeissä ei siis ole emulsiomaisia meikkivoiteita tai peitepuikkoja, vain hienojakoisia jauheita. Tarvittavat tuotteet valitaan mineraalipohjustusjauheista, meikkipohjista, peiteaineita, korostusaineista sekä viimeistelypuutereista. Ensi näkemältä suattaapi mennä sormi suuhun…


POHJUSTUSJAUHEET: Meikinpohjustusaineet silottavat ihoa ja antaa tasoitetun mattapintaisen pohjustuksen, jolloin meikkipohja kiinnittyy tasaisemmin. Valoa heijastavat pigmentit peittävät optisesti ihon epätasaisuuksia. Se levitetään iholle kosteusvoiteen jälkeen ennen varsinaista mineraalimeikkipohjan levittämistä. Everyday Mineralsilta löytyvät sävyt White, Yellow, Peach, PinkBrown & Rose.

 


LuonnonkosmetiikkawithdeliMEIKKIPOHJAT: Everyday Mineralsilta löytyy kolme sävykategoriaa.

COOL sävyasteikon alla ovat punertavat sävyt. WARM sävyasteikolla löytyvät kellertävät sävyt sekä lisäksi löytyy sävykategoria NEUTRAL. Meikkipohjien sävyjen lisäksi valitaan vielä ihotyypeittäin itselleen sopiva tuote.

 

 MATTE Base: normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Luo täysin mattapintaisen (puuterimaisen) meikkipohjan.
 – SEMI-MATTE Base: normaalille ja sekaiholle. Saat meikkipohjasta hillityn hehkuvan.
 – JOJOBA Base: kuivalle, herkälle & ikääntyville iholle, sekä normaalille iholle. Kauniisti levittyvä ja kosteuttava.
*Mican ansiosta meikkipohjista tulee peittävät mutta kauniisti hehkuvat. Takaa tasaisuuden ja erinomaisen levittyvyyden.


 

edm_foundation_palette(4)


PEITEAINEET: Peiteaineita löytyy seitsemästä eri tummuudesta.

 


KOROSTUSAINEET: Neljästä eri hohdepuuterista löydät tuotteet poskipäiden, kulmaluun, nenän varren ja huulen amorinkaaren korostamiseen.


KORJAUSAINEET: Korjausvärit korjaavat, tasoittavat ja peittävät ihon sävyeroja. Ne taittavat värieroja pois, sekä kirkastavat ilmettä. Näpyt, arvet, tummat silmänaluset, mustelmat – saat ne piiloon näillä tuotteilla!

 


Mint Jojoban (vihreä) hento vihreä sävy taittaa punaisuutta pois.
Brighten  Jojoba (v.pun) peittää tummia silmänalusia ja kirkastaa ihoa.
Sunlight Jojoba (keltainen) taittaa sinisen sävyjä pois, esim. pintaverisuonet, mustapäät ja tummat silmänaluset.
Cover Jojoba (oranssi) on eniten pigmenttiä sisältävä korjausväri ihon monien eri värierojen peittoon.
(Peiteaineista löytyy  Multi-Tasking mineeraalipeiteaine, joka on tarkoitettu sävyille 0-3.)


VIIMEISTELYPUUTERIT: Everyday Minerals viimeistelypuuterit ovat meikin viimeistelyyn ja meikkipohjan kiinnittämiseen. Voidaan lisätä tarpeen mukaan päivän mittaan, kun haluat poistaa ylimääräistä kiiltoa kasvoiltasi. Valikoimasta löytyy kolme eri sävytettyä puuteria sekä väritön viimeistelypuuteri.

Toivottavasti en pitkittänyt teitä tällä tietopaketilla! Itselleni tieto on tärkeää, ja sitä on mukava jakaa. 


Oletko sinäkin kiinnostunut vaihtamaan kiinteät meikit jauhemaisiin???


💙💙💙 Liity halutessasi sähköpostituslistalleni tuosta alempaa ! 💙💙💙

Löydät blogini Facebookista ja Instagrammista.

Suorat linkit:

LuonnonkosmetiikkaWithDeli & @mirjadeli

❤ ❤ ❤


Haluan myös kannustaa jakamaan blogiartikkeleitani Facebookissa, ja kommentointi on enemmänkin kuin tervetullutta!


KIITOS, kiitollinen bloggaajanne.

5 Replies to “MINERAALIMEIKIT OSA 1.”

  1. Mä oon käyttänyt jonkin verran EDM:n meikkipohjaa. Peittävyydessä se ei kuitenkaan pärjää mielestäni Barefaced Beautylle, joka tällä hetkellä pitää lempparimineraalimeikkipohjan sijaa: http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/2015/08/luonnollinen-naamavarkin-ehostaja.html

    Nyt hankin myös tuon pohjustusjauheen ja katson, toimiiko EDM:n pohja sillä paremmin. 🙂 Olen testannut siskolta pelkkää pohjustusainetta kerran ja se tasoitti ihon väriä tosi paljon, minkä takia päädyin hankkimaan itselleni oman Yellow-pohjustajan.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: