| LUONNONKOSMETIIKKA WITH DELI |

🌿 Saksalaisen LOGOCOS Naturkosmetikin osana toimii luonnonkosmetiikkamerkki nimeltään neobio-1NeoBio. Tämäkin brändi haluaa käyttää luontoa kunnioittavasti ja vastuuntuntoisesti, luodakseen laatutuotteita sopivaan hintaan. Tästä syystä NeoBio on valinnut luonnonkosmetiikan sertifikaatikseen NaTruesertifioinnin. natrueSillä on alan tiukimmat kriteerit luonnolliselle kosmetiikalle. 

🍏 ”Euroopan suurin luonnonkosmetiikan markkina-alue on tällä hetkellä Saksa. Tuon suuren maan luontaisemman ja luomumman kosmetiikan markkina-alue on tuplasti enemmän kuin muilla. Saksalaiset osaavat vaatia luonnollisempia kosmetiikkatuotteita. Kiitos heille, sillä tämänkin kysynnän tuloksena voimme pitää seuraavaa tuotetta.” 🌱


🌺 Long lost love, is it really you?

Minulla oli joskus kauan aikaa sitten täydellinen huulirasva ”shimmer ominaisuudella”. Kunnes ehdin ostaa uuden, oli kyseisen tuotteen valmistus lopetettu. Tyypillistä. Monia erinomaisia tuotteita juuri minulle, olen ehtinyt käyttää vain yhden purnukan verran. ♡ Olenko jotenkin marginaaliryhmässä…?¿
Anyway, tämä huulirasva oli todellinen löytö Tallinnan Viru-hotellin vierestä sijaitsevasta lastentarvikkeisiin erikoistuneesta pienestä liikkeestä. Syy, miksi tämä on niin löytö, on yksinkertaisesti se, että tämä tuote on about sama kuin se jonka joskus menetin – paitsi, että tämä on luonnonkosmetiikkaa! 

Tässä huulirasvassa on täydellinen ”shimmer-efekti”; ei liian glitterimäinen vaan helmeilevä. Pakkauksessa oli sitä paitsi jopa kaksi huulirasvaa, ja hinta oli muistaakseni alle 4€.


 Mitä tuotteen sisältöön tulee, on huulirasva tehty ilman silikoneja, parafiinia ja mineraaliöljyä. Tuote on myös gluteiiniton sekä laktoositon. NeoBion nettisivuilla tuotetta mainostetaan luomu jojoba-, luomu manteli- ja luomu oliiviöljyllä sekä luomu aloe veralla.
Kuitenkin. Ensimmäisinä viitenä raaka-aineena ainesosalistalla ovat superkosteuttava risiiniöljy ja hyvin imeytyvä
🌻auringonkukkaöljy , ulkonäöltään mitään sanomattoman näköisen kasvin eli candelillan vaha ja erittäinkin näyttävän karnaubapalmun vahaa ja lisäksi vielä mehiläisvahaa.
Ensisilmäyksellä – ja laskettuaan – 27 ainesosaa vain yhdessä pienessä huulirasvassa, tuntuu ehkä liioittelulta. Suurin osa käytetyistä raaka-aineista on kuitenkin erilaisia öljyjä & vahoja sekä muita hoitavia ainesosia.

♡♡♡ Eli tämä huulirasva OIKEASTI KOSTEUTTAA ! 

🎁 Muita ei vielä-mainittuja kosteutta ja hoitavuutta tuovia aineita ovat luomu rypsiöljy, luomu sheavoi, e-vitamiini (Tocopherol) & luomu auringonkukan siemenöljy.


INGREDIENTS/INCI:

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Cera Alba (Beeswax), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Canola Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Mica, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Coco-Caprylate, Isoamyl Laurate, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Magnesium Stearate, Tocopherol (e-vitamiini), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Tin Oxide, Parfum (Essential Oils), Geraniol, Linalool, Citronellol, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 75470 (Carmine), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides ), CI 77499 (Iron Oxides)

*from certified organic agriculture


Monissa huulirasvoissa on tarkoituksena vain kosteutus. Tässä NeoBion malvan vaaleanpunaisessa hohtavassa huulirasvassa on myös toinen tarkoitus; huulipunamainen huulikiiltomaisuus. Oliko tarpeeksi sekavanlaatuiset sanavalinnat?


2016-04-28 21.35.57


Nämä seuraavat aineet ovat tämän ihanan huulirasvan täydellisen sävyn koostumuksen luojat. Helmiäisenkiiltävä vaaleanpunainen jossa aavistus lilertavuutta. Peittää ja näkyy tarpeeksi.

– Mica väriaine ja kiille, lisää peittävyyttä.

Tinaoksidi tuo peittävyyttä.
Titaanioksidi on valkoinen pigmenttimineraali. Ominaisuuksiltaan kiiltävä ja peittävä.
Karmiini (Carmine) on lisäaineväri. Kermes-sukuun kuuluvista hyönteisistä saadaan tätä mahdollisesti allergisoivaa karmiininpunaista väriainetta.
Venetsianpunainen CI 77491
Kultaokra CI 77492
Musta CI 77499


 🌺 🌼  🌷 Mahdollisesti allergisoivia eteeristen öljyjen aromaattisia komponentteja:

Geraniol omaa ruusuisen ominaistuoksun. 🌹
Linaloli (Linalool) on makea puumainen tuoksu. 🌳
Sitronellaali (Citronellol) on myös ruusuinen ominaistuoksultaan.🌸


Lopuksi aineita, jotka varmistavat, että huulirasva on koostumuksen koossapysyvä ja levittyy niin kuin huulirasvan kuuluukin.

Coco-Caprylate emulgaattori.
Isoamyl Laurate emulgaattori (epäillään kuitenkin ympäristömyrkyksi)
Magnesium Stearate emulgaattori, paksuuntaja & läpinäkyvyyden poistaja. 


2016-04-28 21.48.21SCENT MEMORIES . . .

🎀

Viimeksi ollessani lomalla Old Town in Tallinn (vanhakaupunki) oli hotellimme aamupalalla kuohuviiniä tarjolla. NeoBio huulirasva tuoksuu lähes samalta kuin tuo aromaattinen kuohuviini. Voinko siis sanoa matkustavani joka kerta takaisin tuolle pikalomalle haistaessani tätä huulirasvan? KYLLÄ!


💄TULIKO KYSYTTÄVÄÄ ? 🌸


🐙 Halutessasi voit tehdä ystävällisen teon ja käydä tykkäämässä blogisivustostani myös Facebookissa, sekä liittyä blogini seuraajaksi  Instagrammissa.


Löydät blogini Facebookista & Instagrammista.

Suorat linkit:

LuonnonkosmetiikkaWithDeli & @mirjadeli

❤ ❤ ❤


Haluan myös kannustaa jakamaan blogiartikkeleitani Facebookissa, ja kommentointi on enemmänkin kuin tervetullutta!


KIITOS, kiitollinen bloggaajanne.

3 Replies to “NeoBio SHIMMER huulivoide”

  1. Hyvä kun postauksessa tulee ilmi että sisältää limoloolia! Monesti lukee hehkutusta jostakin ja kun aikoo hankkia, selviääkin kaupassa tuotteen sisältävän tätä hyvin allergisoivaa ainesosaa. Ekstrakiitos maininnasta ja toivottavasti myös tulevaisuudessa näkyy ainesosavaroitusia.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: