| LUONNONKOSMETIIKKA WITH DELI |
Luonnonkosmetiikkawithdeli

MOSSA: Sheer Coverage (5 in 1 BB-voide)

Scroll down to content

MOSSA on luomulaatuinen ECOCERT-sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja samalta tehtaalta kuin vähän kalliimpi Madara. Tammikuun alusta asti on tätä latvialaista huokehintaista luonnonkosmetiikkamerkkiä saanut myös Suomesta  mm. Ruohonjuuresta & Sokokselta.

🍑🍑🍑🍑🍑


Itse ostin MOSSA Skin Perfector 5 in 1 Sheer Coverage -kosteusvoiteen noin kuukausi sitten juuri Sokoksen kauneusoston alennusmyynnistä. Olin jonkin verran jo silmäillyt MOSSAn kauniita purnukoita.  Niistä tulee mieleen Valion uudistetut litran jäätelöpaketit…! Eli ei huono.


Sävyttävä BB-voide lupaa jättää mattapintaisen tunnun iholle. Sen se tekee, mutta ei kuitenkaan niin peittävän mattapintaisesti kuin monet varsinaiset matkakohteet.  Kyseessä on samanaikaisesti myös kosteusvoide. Voiteen sävy on minulle juuri sopiva. Ihoni on todella vaalea joten Softat Beige -sävy antaa kasvojeni iholle aavistuksen päivettyneen illuusion. Sävy on kuitenkin tarpeeksi vaalea, jotta ei jää rajoja tai sävy kasvoilla näyttäisi feikiltä. Kaikki sävyttävä voiteet sekä meikkivoiteet tulee tietenkin häivyttää häivyttää häivyttää kaulalle asti! 


Luonnonkosmetiikkawithdeli
Soft Beige 5 in 1

BB-voide on erinomainen valinta sinulle, jos haluat päivävoiteeltasi peittävyyttä sekä päivettävyyttä  (making up words avain. ..?),  etkä halua joka päivä käyttää meikkivoidetta. Tämä tuote toimii täydellisesti arjessa, joko kotipäivinä tai töissä. Henkilökohtaisesti en tunne tarvetta käyttää todella peittävää meikkivoidetta muuta kuin silloin kuin oikein laittaudun. Pelkkä puuteri ja poskipuna tähän lisäksi, niin johan kehtaa mennä taas ihmisten ilmoille….!

Yksi mainittavaa arvoinen asia vielä; 50 ml kokoinen pullo on vielä sopivan pieni mukana kannettavaksi – ihan vaikka meikkipussissa mukana kannettavaksi. 


INCI-katselmus

Luonnonkosmetiikkawithdeli
INCI

Rakastan tuotteita joissa ainesosa– ja inci-lista ovat rinnakkain! Tässä kyseisessä tuotteessa on käytetty mm. villiluumun, tyrnin ja vadelman uutteita. Öljyjä löytyy auringonkukalta, villiluumun siemenöljystä sekä ruusuöljystä. Myös todella ihoa hellivää sheavoita  löytyy.


Mitä muuta löytyy…?

Titanium Dioxide  eli titaanioksidi on luonnon valkopigmentti. Sitä esiintyy sellaisenaan luonnossa mineraalina, kuten savena ja hiekkana. Se on täysin liukenematon materiaali. Titaanidioksidia käytetään aurinkosuojatuotteissa fysikaalisena UV-suodattimena, joka heijastaa UV-säteilyä pois iholta, suojaten näin ihoa auringon haittavaikutuksilta.  Titaanioksidia käytetään myös elintarvikkeissa (väriaine E171) ja hammastahnoissa.

– Cetearyl Alcohol eli setearyylialkoholi emulgoi, sitoo kosteutta, silottaa ja säätelee konsistenssia.

– Dicaprylyl Carbonate on emollientti, joka antaa voiteeseen helpon levitettävyyden sekä pehmeän samettisuuden tunnun.

– Cetearyl Glucoside eli setearyyliglukosidi on rasvahappoglukosidi, joka on mieto, ihoystävällinen emulgaattori öljy- ja vesiemulsioille.

– Silica  eli piioksidi (piimaa) on imukykyinen ainesosa, jota käytetään mm. imemään itseensä kosteutta esimerkiksi hikeä ja talia kasvoilta. Sillä on kyky estää valon heijastuksia kosmeettisissa tuotteissa kuten mineraalimeikeissä ja mattavoiteissa. Myös tärkeä paakkuuntumisenestoaine ja geelinmuodostaja.

(Ymmärtääkseni luonnonkosmetiikassa käytetään ominaisuuksiltaan hydraloidun eli nesteytetyn silican kaltaista ainetta. Eli ns. amorfista tai kidemuodotonta piioksidia käytettäisiin luonnonkosmetiikassa. Se ei ole allergisoivaa.)

– Benzyl Alcohol eli bentsyylialkoholi on luonnollinen säilöntäaine, joka kuitenkin saattaa aiheuttaa herkistymistä. Yleensä bentsyymejä käytetään pois huuhdeltavissa tuotteissa.

– Stearic Acid eli steariini happo toimii emulgaattorinaisten,  jotta mm. vesi ja öljyt pysyvät sekoittuneina toisiinsa.

– Palmitic Acid eli palmitiinihappo on emollientti ja emulgaattori, joka parantaa tuotteen konsistenssia.

– Iron Oxide on luonnon väripigmentti. (ruskea tai musta)

– Xanthan Gum eli ksantaanikumi on biokemian keinoin valmistettu geelinmuodostaja. Antaa tuotteelle miellyttävän ihotuntuman. 

– Mica on väriaine ja kiille, joka vähentää tuotteiden läpinäkyvyyttä. Käytetään jauheena mineraalimeikeissä.

– Potassium sorbate eli kaliumsorbaatti on sallittu säilöntäaine sekä elintarvikkeissa että kosmetiikassa, ja on myös luomusertifikaattien sallima aine kosmetiikassa.

– Ascorbyl Palmitate eli askorbyylipalmitaatti on antioksidantti, joka ehkäisee rasvojen ja öljyjen hapettumista.

– Tocopherol on kasvisöljypohjainen eli luonnollisesti esiintyvä e-vitamiini (antioksidantti).

– Sodium Phytate on biohajoava natriumsuolo, jonka tarkoituksena on estää metallikationeja kiinnittymästä solurakenteiden pinnalle. Ei aiheuta ärsytystä testeissä. 

– Lactic Acid eli maitohappo on humektantti ja ihoa hoitava säilöntäaine, jota käytetään säätelemään pH-arvoa.

– Sodium Hyaluronate (Sodium Hyaluronaatti) pystyy sitomaan suuren määrän nestettä, mahdollistaen kosmeettinen tuotteiden mahdollisimman suuren kosteutus vaikutuksen. Samankaltainen rooli ihon solujen kannalta kuin kollageenilla.

– Hyaluronic Acid (Hyaluronihappo) on biohajoava ainesosa, jota löytyy ihmisen ihon molemmista kerroksesta – dermiksestä sekä epidermiksestä. Se on iholle arvokas kosteuttaja sekä elastisuuden palauttaja.

Limonene, Linalool, Citronellol sekä Citral (sitraali) ovat pelkästään hajustetta.

*Esimerkiksi Limonene eli limoneeni on tuoksuainesosa, joka saa aikaan sitruunan ominaistuoksun. Sitä käytetään sekä kosmetiikassa että materiaalien puhdistus- ja hoitoaineissa. Limoneeni kuuluu hajusteisiin, jotka voivat aiheuttaa kosketusallergiaa.


Tämän tuotteet hinta on 16,90€ Biodelly.fi verkkokaupassa & myymälässä Turussa.
Biodelly.fi
>>> Tämän linkin kautta pääset Biodelly.fi verkkokauppaan.

Toivottavasti tästä syväluotaavasta otteesta on teille hyötyä. Olisihan tämä nopeaa, jos en tekisi tätäkin näin tarkkaan…!


INCI-listan raaka-ainetulkkina toimivat jälleen mm. Organic LivingCosmetics Info & Teknokemian kosmetiikkasanasto.

*Päivitys aineeseen silica. 

MUISTAKAA KOMMENTOIDA JA KYSYÄ. ❤


Kiitos, että luit!


https://www.blogit.fi/luonnonkosmetiikka-with-deli/seuraa

Löydät blogini:
Facebookista LuonnonkosmetiikkaWithDeli
Instagrammista @luonnonkosmetiikkawithdeli
Bloglovinista LuonnonkosmetiikkaWithDeli
The Blog Junglesta LuonnonkosmetiikkaWithDeli

YOUTUBESTA LÖYTYY vlogi-KANAVA Luonnonkosmetiikka With Deli

FOLLOW MY BLOG WITH BLOGLOVIN

❤ ❤ ❤


Haluan myös kannustaa jakamaan blogiartikkeleitani Facebookissa, ja kommentointi on enemmänkin kuin tervetullutta! Alempaa löytyy kohta jossa voi liittyä s-postilistalleni, jolloin saat uusimmat postaukset suoraan sähköpostiisi!

KIITOS, kiitollinen bloggaajanne.


(Osa linkeistä sisältää affiliate-mainontaa.)


Karl-Lagerfeld


2 Replies to “MOSSA: Sheer Coverage (5 in 1 BB-voide)”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: